14 april 2020 door Jahna in Algemeen

Het coronavirus heeft inmiddels de hele wereld in zijn greep. Skigebieden moesten dicht, dorpen zijn in quarantaine en evenementen worden afgelast. En hoe lang dit allemaal gaat duren, is nog niet duidelijk. Velen hebben hun zomervakantie al geannuleerd of verplaatst en ook wordt er al naar het volgende winterseizoen gekeken. Wij zijn benieuwd of en in hoeverre het coronavirus invloed heeft op volgende winter. Daarom doen we een klein onderzoek onder onze lezers.

Enquête wintersport 2020-2021 en het coronavirus

Normaal gesproken eindigt in april het skiseizoen voor de meeste skigebieden en wintersporters, op enkele uitzonderingen na. Het materiaal gaat naar zolder en langzaamaan wordt er nagedacht over een bestemming voor volgende winter. Deze winter zal dat even anders zijn gegaan, aangezien 15 maart abrupt het seizoen ten einde kwam en de toekomst nog onzeker is. De redactie van Snowplaza.nl en Skiinformatie.nl is daarom benieuwd of het coronavirus invloed heeft op het boeken van je volgende wintersport. Hiervoor hebben we een korte enquête opgesteld met vragen over het komende winterseizoen, het boeken van je wintersport en je bestemming. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten, afhankelijk van je antwoorden. 

Vul de enquête hier in >Haal de wintersport in huis

Het wintersportseizoen mag dan opeens voorbij zijn, dat betekent niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om de wintersport in huis te halen. Er zijn bijvoorbeeld gadgets waarmee je thuis skifit kunt blijven, zodat je straks meteen klaar bent voor het nieuwe winterseizoen. En wat dacht je van spelletjes met het thema wintersport? Aangezien je nu toch elke avond thuis zit, kun je net zo goed een spelletje gaan doen met z'n allen! En als je echt even verlangt naar de winter, bekijk dan de fijnste beelden van winter 2019/2020 nog even terug. Daar word je gegarandeerd weer blij van! Tot slot hebben we nog 10 wintersporttips voor wat je kunt doen nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven. 

Jahna staat al vanaf jongs af aan op de ski's en daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied. Ze is verslaafd aan wintersport en in de wintermaanden is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden. Niet alleen om te skiën, maar ook om te assisteren bij verschillende wintersportevenementen.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen