7 maart 2020 door Thijs in Aankondigingen

Ken jij de webserie 24 UUR IN al? Dit is onze webserie voor de Nederlandse bergliefhebbers. Miranda, Frank en Mike nemen je 24 uur mee naar skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. We bespreken alle ins en outs van het skigebied, hebben verrassende ontmoetingen met locals en geven tips voor je wintersport. Wanneer je je nu op het YouTube kanaal van 24 UUR IN abonneert, maak je kans op een paar HEAD ski's naar keuze!

Webserie 24 UUR IN

24 UUR IN wordt geproduceerd en gepresenteerd door de teams van Skiinformatie.nl en Snowplaza.nl. De presentatie is in handen van Miranda, Frank en Mike en inmiddels zitten we alweer in ons derde seizoen. De uitzendingen van ongeveer 20 minuten staan in het teken van een bezoek aan een skigebied. We laten je de pistes en omgeving zien, maken kennis met de plaatselijke bevolking en ondernemen verrassende activiteiten. Daarnaast heb je tijdens onze uitzendingen geen last van irritante reclames. Hoog tijd om meer mensen met 24 UUR IN kennis te laten maken!Abonneer je op 24 UUR IN en win!

De afleveringen van 24 UUR IN staan allemaal op YouTube. Om geen enkele uitzending te missen, kun je je abonneren op ons kanaal. En wanneer je dit voor eind maart doet, maak je kans op een paar ski's van HEAD naar keuze!

De ski’s worden verloot onder alle volgers van het 24 UUR IN YouTube kanaal. De winactie loopt tot eind maart, daarna wordt de winnaar bekendgemaakt. Update 2-4-2020: de winnaar is Danielle! Van harte gefeliciteerd! We hebben via YouTube contact met je opgenomen met meer informatie over de prijs.

Abonneer je op het YouTube Kanaal van 24 UUR IN >

Nieuwste aflevering: 24 UUR IN Kirchberg

De nieuwste aflering van 24 UUR IN speelt zich af in Kirchberg, tijdens de Dutchweek die hier van 15 t/m zaterdag 19 januari 2020 plaatsvond. Frank & Miranda gingen het skigebied van Kitzbühel & Kirchberg in en bezochten natuurlijk het dorp met de feestjes van Dutchweek!

Meer afleveringen van 24 UUR IN

Klik hier voor meer informatie en alle afleveringen van 24 UUR IN >

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen