9 november 2018 door Thijs in 'Evenementen', Aankondigingen''

Komende winter is er voor het eerst een Dutchweek in Zell am See-Kaprun! Na Gerlos, Saalbach, Sauze d'Oulx en Myrkdalen strijkt het Hollandse wintersportevenement dit keer neer aan de oevers van de Zeller See. Bereid je voor op een combinatie van veel sneeuw, prachtige pistes, feesten en verrassende wintersportactiviteiten. De eerste editie van Dutchweek Zell am See-Kaprun vindt plaats van 23 t/m 27 januari 2019.

Dutchweek Zell am See-Kaprun

Het recept van Dutchweek is bekend en de editie in Zell am See - Kaprun zal hierop geen uitzondering vormen. Wintersport én feest, dat is wat je kunt verwachten. Overdag lekker skiën en boarden op de pistes van de Kitzsteinhorn, Maiskogel of Schmittenhöhe en later losgaan in de après-ski met DJ’s en livemuziek. Vanaf 12.00 uur is er bij de Areit Alm al een DJ met een live zangeres en muziek erbij voor heerlijke tunes op de piste. In Zell am See en Kaprun worden twee verschillende programma’s georganiseerd, waardoor er altijd wel een feest of activiteit in de buurt is. Vergeet overigens geen energie over te houden voor de parallel slalom, waarmee je kans maakt op mooie prijzen!

Wintersport in Zell am See-Kaprun

Zell am See - Kaprun is een prachtige aanwinst voor het aanbod van Dutchweek. Het skigebied beschikt over 140 kilometer aan pistes die tot een hoogte van 3029 meter reiken. Door de aanwezigheid van de gletsjer op de Kitzsteinhorn/Maiskogel – Kaprun hoef je je hier nooit zorgen te maken over de sneeuw. De Schmittenhöhe is een veelzijdig skigebied waar iedereen pistes van niveau vindt. Ervaren wintersporters moeten zich hier zeker aan de ‘Trassabfahrt’ wagen, één van de langste zwarte pistes van Oostenrijk. Zell am See heeft een prachtige ligging aan de oever van de gelijknamige Zeller See en biedt onder meer een bioscoop, zwembad, sportschool, rodelbaan en natuurlijk après-ski. Vanuit Kaprun sta je snel op de pistes van de Kitzsteinhorn, maar ook op het gebied van après-ski kom je hier niets te kort.

Programma Dutchweek Zell am See-Kaprun 2019

Areit Alm
Lunch Time beats: 12.00 – 14.30 uur
Snowparty: 14.00 -16.30 uur
Vrijdag - Parallel slalom wedstrijd: inschrijven (9.30 uur), start (10.30 uur), prijsuitreiking (14.30 uur)

Cabrio Bar
Après ski: 15.00 – 19.00 uur

24
Loungy Ibiza tunes: 16.00 – 20.00 uur

Off Piste Bar
Diverse dj's: 16.00 – 02.00 uur

Insider
Après ski: 15.00 – 19.00 uur
Hits van toen en nu: 19.00 – 02.00 uur

K1
Clubnight: 21.30 – 04.00 uur

Pavillon
International Après ski & party: 16.00 – 21.00 uur
Hits van toen en nu: 21.00 - 00.00 uur
Club night: 00.00 - 02.00 uur

Saxofonist en DJ Dutchweek

Het programma van Dutchweek Zell am See-Kaprun klinkt veelbelovend (Foto: © Dutchweek.nl / Twycer)

Arrangementen en toegang tot Dutchweek Zell am See-Kaprun

Dutchweek Zell am See-Kaprun vindt plaats van 23 t/m 27 januari 2019. Vanaf € 308,- per persoon kun je al een arrangement boeken inclusief appartement, skipas en toegang tot alle feesten. Wanneer je je reis boekt via Summit Travel, Sunweb, Bizz Travel, Matz Travel, G2 reizen, SnowPlanners of Wens Business Events, dan kun je meteen je toegang tot alle feestlocaties regelen. Uiteraard kun je de reis ook los boeken en zelf een eventbandje aanschaffen.

Kitzsteinhorn skigebied

Het gletsjerskigebied van de Kitzsteinhorn (Foto: © Gletscherbahnen Kaprun AG)

Ben je helaas verhinderd van 23 t/m 27 januari 2019? Wellicht komen deze events je beter uit:

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen