Dutchweek Saalbach 20 t/m 24 maart 2019

Na vier succesvolle edities zal Saalbach in 2019 opnieuw oranje kleuren. Dutchweek Saalbach is een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feest met een Hollands tintje. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, après-ski onder aan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Met ruim 270 km piste behoort dit skigebied tot één van de grootste van Oostenrijk. Het merendeel van de afdalingen is blauw en dat maakt dat ook beginners hier goed uit de voeten kunnen. Er zijn allerlei leuke skitochten mogelijk, waaronder de befaamde Skicircus Challenge. Verspreid door het skigebied liggen allerlei gezellige berghutten en na afloop van de skidag zijn er veel mogelijkheden voor après-ski.

Programma 2019

Dutchweek Saalbach belooft wederom een spetterend evenement te worden. Er zijn meerdere locaties waar je terecht kunt voor feest en gezelligheid. Wakker worden kan van 10.00 uur en 14.00 uur in de Montana Royal – Alpin Club. Daarna kun je voor een lunch met lounge beats terecht in Panorama-Alm Saalbach of de Mais Alm. Na de lunch is er een Snowparty en na afloop gaat het feest verder in het dorp bij Burgi’s Bar, Saalbacher Hof, Taverne Saalbach en Castello Saalbach. Van après-ski, tot liveoptredens en dj’s, alles is aanwezig. Bekende namen zijn: MC Petra Van Haren Mc Choral, Saxophonist Saxojoe, Steve Riddm, Alex Vasi en Jay Mocio. En vergeet niet mee te doen met de fat bike race op vrijdag om 10.30 uur!

Arrangementen

Vanaf €374,- per persoon kun je al een arrangement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met sauna en wellness te boeken, voor ieder wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Bekijk alle arrangementen op de website van Summit Travel.
Meer informatie over het feestprogramma, foto’s & video’s vind je op Dutchweek.nl.
Losse toegang tot alle feestlocaties in Saalbach: eventbandje bestellen

Aftermovie Dutchweek Saalbach 2018

Nog nooit een Dutchweek event bijgewoond en wil je de sfeer proeven tijdens Dutchweek Saalbach? Bekijk dan hier de aftermovie van 2018!

Nog meer Dutchweek!

Ben je helaas verhinderd van 20 t/m 24 maart 2019? Wellicht komen deze events je beter uit:
- Dutchweek Italia: 13 t/m 17 maart 2019
- Dutchweek Gerlos: 27 t/m 31 maart 2019
- Dutchweek Norway: 3 t/m 7 april 2019
- Dutchweek Val Thorens: 27 april t/m 4 mei 2019

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen