25 juli 2018 door Florien in 'Nieuws''

Jason Derulo opent het winterseizoen 18/19 in Ischgl

(Foto: © TVB Paznaun - Ischgl)

Bij ons is het op dit moment hoogzomer, maar in de skigebieden wordt alweer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor komend seizoen. Zo ook in Ischgl. Ieder jaar wordt het skiseizoen hier afgetrapt met het legendarische Top of The Mountain Openingsconcert. Grote artiesten van over de hele wereld hebben hier inmiddels op het podium gestaan. Vorig seizoen kon iedereen genieten van de zangkunsten van Andrea Berg, dit jaar is het de beurt aan niemand minder dan Jason Derulo. Het belooft wederom een feestelijk spektakel te worden. In dit weblog vertellen we je er alles over.

Het Top of The Mountain Openingsconcert in Ischgl

Al jaren is het Top of The Mountain Openingsconcert één van de meest spectaculaire seizoensopeningen in de Alpen. Bekende namen als Rihanna, Katy Perry, The Pussy Cat Dolls, James Blunt, Nickleback en The Scorpions hebben hier allemaal op het podium gestaan. Het Top of The Mountain Openingsconcert vindt plaats op 24 november 2018. Daar waar de afsluiter van het skiseizoen op de Idalp plaatsvindt (op de berg), vindt het openingsconcert vanaf 18.00 uur plaats in het dorp. Wintersport- en muziekliefhebbers hebben gratis toegang tot het concert wanneer zij in het bezit zijn van een geldige tweedaagse skipas of een entreeticket (€65,-). Het skiseizoen gaat twee dagen eerder van start op 22 november.

Jason Derulo

Na te hebben gewerkt als producer en songwriter voor enkele bekende namen, besloot Jason Derulo in 2009 voor zijn eigen carrière te gaan. Hij brak door in de Nederlandse Top 40 met het nummer ‘Whatcha Say’. Daarna volgde nog veel andere hits, waaronder ‘Talk Dirty’ en 'Colors' (de officiële Coca-Cola-WK 2018 hit). Ook werkte hij samen met onder andere Nikki Minaj, Hardwell, 2 Chainz, Snoop Dogg en Jennifer Lopez. Naast zijn zangcarrière heeft hij een eigen kledinglijn (LVL XIII) en werkt hij met meerdere bedrijven samen. Eén ding is zeker: het belooft een spetterend optreden te worden!

Foto Jason Derulo

(Foto: © David Strbik)

Wintersport in Ischgl

Ischgl deelt samen met het Zwitserse Samnaun het skigebied Silvretta Arena Ischgl – Samnaun. Een modern skigebied met allerlei faciliteiten. Meer dan 90% van de pistes ligt boven de 2000 meter en dat betekent dat het skigebied enorm sneeuwzeker is. Het skiseizoen begint daarom al vroeg en gaat het door tot begin mei. Ischgl is een mondain dorp met een legendarische après-ski, luxe winkels, fijne accommodaties en tal van goede restaurants. Het centrum is autovrij en de liften liggen op loopafstand.

Blogs over een wintersport in Ischgl:

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen