Top of the Mountain Opening Concert Ischgl 30 november 2019

Ischgl zorgt ieder jaar weer voor één van de meest spectaculaire seizoensopeningen. Het hoogtepunt van de seizoensopening is het 'Top of the Mountain' concert. Vorig jaar verzorgde de Duitse band 'PUR' het concert. Eerdere jaren waren het onder andere James Blunt, Alicia Keys, Elton John, Pink en Nickelback die op de bühne stonden in Ischgl. In 2019 opent SEEED het winterseizoen in Ischgl.

Vroege seizoensopening

Ischgl is een van de eerste skigebieden zonder gletsjer die zijn liften weer laat draaien. Het skigebied reikt echter tot 2872 meter en beschikt over voldoende sneeuwkanonnen om de wintersporters tijdens de openingsweek genoeg pisteplezier te kunnen bieden. Gedurende de hele week zijn er, in het dorp en in het skigebied, diverse events die de opening een speciaal tintje geven.

'Het Ibiza van de Alpen’

Qua après-ski is Ischgl al jaren één van de gezelligste dorpen in de Alpen. De seizoensopening van Ischgl betekent ook dat après-ski bars als de Kuhstall, Schatzi, Niki's Stadl en de Trofana Alm hun deuren weer openen. Ischgl heeft niet voor niks de bijnaam ‘het Ibiza van de Alpen’ verworven. Van 28 tot 30 november 2019 wordt het begin van de winter feestelijk gevierd in Ischgl. Op 30 november zal de Duitse reggae band SEEED het 'Top of The Mountain Openingsconcert' concert geven. Het concert begint om 18.00 uur en op vertoon van een geldige tweedaagse-skipas is de toegang gratis.

Klik hier voor meer informatie over de seizoensopening 19/20 in Ischgl >

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen