Beoordelingen skidorpen Noorwegen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beoordelingen over skidorpen in Noorwegen. Een beoordeling over een skidorp in Noorwegen kan je doen besluiten om juist wél of niet voor die bestemming te kiezen. Ook heb je hier de mogelijkheid om je eigen ervaringen over een bestemming achter te laten. Met jouw bevindingen help je andere wintersporters bij het kiezen van hun wintersportbestemming. Geef het skidorp in Noorwegen een cijfer en geef aan hoe je de bestemming hebt ervaren. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via het onderstaande menu kunt je je dorp in Noorwegen selecteren.

9

Datum 16 september 2015

Door: A.g van Blitterswijk over Trysil

Met kerstmis heb je het gevoel om bij de kerstman op bezoek te zijn

Mooie huisjes gezellig dorpje aan de piste.👍

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 juli 2014

Door: Miranda over Stranda

Bijzondere en indrukwekkende wintersportbestemming

Je gaat niet naar Stranda voor het grote aantal pistes, maar voor het bijzondere landschap. Skiën met uitzicht op de fjorden is echt heel bijzonder en indrukwekkend. Het skigebied is niet groot, maar wel heel leuk en rustig. ook off-piste is er genoeg te doen. Er hangt een erg relaxte sfeer in het hele gebied. Bovendien is het erg rustig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 januari 2014

Door: Wieneke Koek-Mulder over Oppdal

Heerlijk relaxed

Vangslia (skigebied van Oppdal, 4 km van centrum) is zeer geschikt voor families, ook met jongere kinderen. Ski in- uit. Onze mooiste skivakanties waren in Noorwegen, vooral Oppdal. Onze kinderen hebben hier de mooiste ervaringen, terwijl ze over de hele wereld snowboarden,van USA, Franse Alpen, Nieuw Zeeland, Oostenrijk, Zwitserland en nog andere skigebieden in Noorwegen: Oppdal blijft nr. 1 voor ons gezin!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 oktober 2012

Door: Linda over Oppdal

Mooie sneeuwzekere pistes!!

Heerlijke rustige pistes zeker door de weeks als de Oppdallingers aan het werk zijn. De pistes worden goed geprepareerd. Je kan van en naar App. Alpintun en App. Vangslia skieen (ene kant naar andere kant van het gebied). De wafels zijn 't lekkerst in het restaurant Hovden, naast het gondel station. App. Alpintun kan je bijna binnen naar binnen skieen. Liftbase is dichtbij. App. Vangslia is ski in en -out mogelijk. Heerlijke koffie drink je bij Oss tallast in het dorp, met als aanrader een lekkere punt Gullrutkake!! Jammie!!! In het dorp zitten de hotels, er rijd ook een skibus, wel zo makkelijk gezien de liften niet op loopafstand liggen van het centrum, zeker niet op skischoenen!1

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 19 januari 2012

Door: Jan Almelo Nederland over Skeikampen

Regelmatig komenn wij in Skeikampen en het valt ons op hoe aangenaam het is om daar te verblijven Mensen zijn vriendelijk en de supermarkt heeft practisch alles .Tevens is het plaatsje Segelstad bru dicht bij om je verder te bevoorraden .Zoswel in de zomer alsmede in de winter is het daar zeer aangenaam.Je merkt wel dat het drukker wordt,er wordt veel bijgebouwd en dat zegt genoeg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2012

Door: Daniel over Trysil

Februari 2011 geweest en ga deze krokusvakantie weer. Over het algemeen kost het wat meer om een weekje hierheen te gaan, maar de rust op de pistes, de zeer vriendelijke sfeer en de 200% sneeuwzekerheid is dat zeker waard. Voor beginners is dit gebied echt top, niet al te moeilijke pistes en geen tot weinig langs je heen razende snelheids duivels, ideaal dus voor mijn zoontje te leren skiën zonder nerveuze taferelen, mijn huisje staat/stond op 400 meter hoogte aan de piste en er lag en zal zeker weer een meter sneeuw liggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 november 2011

Door: Gerald over Trysil

Prima skigebied, hele lange periode van sneeuwzekerheid. Wat ons opviel is dat je niet of nauwelijks wachtrijen bij de liften hebt. Voldoende faciliteiten voor eten en drinken op de berg, rond de gebruikelijke tijden wel hier en daar spitsuur. Prijsniveau in de eet- en drinkgelegenheden valt mee. Qua categoriën kun je alle kanten op, enkel zwarte pistes zijn - zeg maar - donker rood en niet zwart. Hoewel er een ski-in/ski-out concept geldt, raden wij je aan om een hotel te boeken in de omgeving. Dit omdat de prijzen dan veel lager zijn dan in Trysil zelf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2011

Door: Mark Minjon over Geilo

Als je altijd naar Oostenrijk gaat is het in Geilo wel wat saai. Er is op zich wel wat te doen, maar een avondje lekker doorzakken is niet te betalen. Om te snowboarden is het super, vette funparks,maar vergevorderde skiërs hebben hier eigenlijk niets te zoeken. We hebben een superleuke vakantie gehad, maar volgend jaar toch maar weer gewoon naar Oostenrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2011

Door: Monique over Hemsedal

Wij zijn vorig jaar met de kinderen naar Hemsedal geweest, fantastisch! We zijn naar Torp gevlogen en vanaf daar was het nog zo'n 4 uur rijden, goed te doen. Voordeel is dat het niet druk is in de krokus. Het skigebied is niet super groot maar heeft alles wat je nodig hebt en bovendien goed verzorgd. De sneeuw is werkelijk van ongekend goede kwaliteit, dat vind je niet veel in de Alpen. Alleen apres-skien is erg duur! De omgeving was adembenemend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 februari 2011

Door: Jenny Duijf over Trysil

Wij zijn in 2004 en in 2009 in Trysil geweest en echt, het is een echte aanrader. Ik ga er hier geen woorden aan wijden, want dat zou niet bereiken wat ik wil zeggen. Ik zou willen zeggen: zie www.duijfathome.nl. Dáár staat het allemaal op te lezen en te zien. Daarna weet je wat Trysil zo bijzonder maakt.................! Jenny

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2011

Door: Alexander & Belinda & Youandi over Skeikampen

Wij vonden het heel erg kindvriendelijk. En dat is heel erg prettig als je met een kindje van 3 jaar reist. Geen wachtrijen voor de liften. Hele vriendelijke bevolking. Fijn personeel bij de liften. Zeker een bestemming om vaker naar toe te gaan. 1 minpuntje was dat de sneeuwval in Skeikampen erg tegen was gevallen, waardoor niet alle skiliften en pistes open waren. Wij waren hier 15 januari 2011 t/m 23 januari 2011. Nog wel vroeg in het seizoen. Een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 november 2009

Door: kluftk.kluft@hotmail.com over Skeikampen

Geen wachttijden bij de skiliften heel fijne omgeving en sneeuwzeker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Noorwegen