Beoordelingen Beitostølen

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Beitostølen te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Beitostølen ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Beitostølen op wintersport zijn geweest. Ben jij in Beitostølen geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2019

Door: Inge over Beitostølen

Klein skigebied en prachtig langlauf gebied met mooie uitzichten en perfect geprepareerde loipes

Loipes worden dagelijks gespoord en gebruik is gratis. Skigebied is klein en toen wij er waren was 1 van de 3 stoeltjes liften helaas kapot, dus we hebben veel dezelfde pistes gedaan, maar met kleine kinderen (0, 6 en 8) is dat helemaal prima. Daarnaast kun je nog zwemmen in de buurt, is er een leuke sleehelling en zijn er tal van activiteiten die je het beste wel kunt reserveren.

perfecte onderhoud van de loipes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 augustus 2018

Door: Petra over Beitostølen

Wat een mooie omgeving!

Winter en zomer komen we graag in Noorwegen. We kunnen gewoon geen genoeg krijgen van de pracht en praal van het land. Afgelopen seizoen hebben wel Beitostølen bezocht. Een leuk skidorpje in een hele mooie omgeving. Ondanks dat je niet veel pistekilometers hebt, kun je toch heel fijn skiën. De natuur maakt gewoon alles goed! Pistes goed geprepareerd. In het dorpje en op de piste zijn een aantal restaurants. Wel wat prijzig, maar als je dat niet elke dag doet kan het prima. Er heerst een gezellige sfeer en ook na het skiën kan je best iets drinken met de Noren! We zijn ook drie dagen gaan langlaufen. Hele mooie loipes hier in de omgeving. Wat ook een tip is om het nabijgelegen Raudalen een dag te bezoeken. Alleen de route er naartoe is al heel mooi, want je komt langs een prachtig meer! Wij komen zeker nog een keer terug!

Heel mooi
Goede sfeer, leuk gebied
Niet veel pistekilometers

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Beitostølen