Recensies Val di Sole

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Val di Sole wilt kiezen. Een recensie over Val di Sole kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Val di Sole zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Val di Sole achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2020

Door: rony over Passo Tonale

Klein maar mooi skigebied

Zijn deze kerstvakantie (2019)naar Passo Tonale geweest. Ze sluiten daar continu 6 a 7 van de mooiste pistes af voor trainingen. Het is op zich al een klein gebied, dit maakt het dus nog kleiner. Vanaf 2de kerstdag wordt het daar ook heel wat drukker waardoor men toch wat meer pistes voor de vakantieganger zou mogen openhouden. Men neemt het daar ook niet zo nauw met openings- en sluitingstijden van de pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 december 2019

Door: NW over Folgarida-Dimaro

Geweldig ski gebied vele km piste

Ik kom hier ondertussen al 12 jaar en ga binnenkort voor het 13 jaar naar Dimaro toe het dorp ligt in het dal en heeft goeie aansluitingen. Zo is er bijvoorbeeld een treinstation op loopafstand er rijd een bus gratis van en naar de gondels. Ook de huurmogelijkheden zijn er zowel in het dorp als boven op de berg. Ook de hotels in Dimaro zijn erg goed vooral Sporthotel Rosatti. Naast wat pistes die minder fijn voor de snowboarders zijn is het skigebied al in al geweldig, lesscholen en pistes genoeg voor beginner tot gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 november 2019

Door: Tania Stronks Silvestro over Passo Tonale

Kleinschalig dorp, vriendelijke mensen!

We gaan in december voor het 3e jaar en vinden het nog steeds geweldig! Niet druk, weinig nederlanders en goede condities!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Emma Recour over Madonna di Campiglio

Heel goed om te leren skiën

Zalige brede pistes, redelijk gemakkelijk. Goed te doen om te leren skiën! Zalige sneeuw!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2019

Door: Ludo Dehertogh over Madonna di Campiglio

Aangenaam dorp voor wie geen luidruchtige après-ski nodig heeft

Zeer mooi gelegen, gezellig Dolomieten dorp. Aangenaam om te shoppen en te kuieren. Verschillende liften vertrekken vanuit het dorp. en je kan op meerdere plaatsen tot in het dorp skiën. Brede pistes en de meeste geschikt voor de gemiddelde Belgische en Nederlandse skiër (die toch maar eenmaal per jaar op de latten staat). Gezellige hoogterestaurants. Ook geschikt voor wandelaars.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Dennis over Passo Tonale

Mooi gebied, dichtbij de pistes, betaalbaar

Heel mooi skigebied met veel pistes voor het hele gezin. Dit was mijn eerste wintersport ik heb er heel veel kunnen leren

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Merel over Passo Tonale

Heel mooie/vriendelijke omgeving en zeer betaalbaar

Ontzettend mooi gebied met veel mogelijkheden voor skiërs van beginnend tot gevorderd. Er zijn veel liften en verbindingen naar ander gebied. Het is er meer dan goed betaalbaar en een vriendelijke plek voor kinderen. Een aanrader. Als we de kans krijgen gaan we zeker nog eens terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Sandra over Folgarida-Dimaro

Heerlijk skigebied

Het skigebied Folgarida/Marilleva heeft met de uitbreidingsmogelijkheid naar Madonna di Campiglio een plek voor beginners maar ook voor gevorderden. Gezellig Italiaanse sfeer. Veel blauwe en rode pistes. Maar ook een aantal zwarte pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 maart 2018

Door: Janny van Bergeijk over Passo Tonale

Prachtig dorp op hoogte met uitgebreid skigebied

Het dorp ligt op 1800 meter op een plateau, waar in 2 weken het wolkendek elke keer weer opentrok. Een prachtige afdaling vanaf 3000m hoge gletsjer. Veel fijne eettentjes; typisch en smullen op zijn Italiaans. Weinig Nederlanders te vinden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2016

Door: Iris over Folgarida-Dimaro

Prachtige brede pistes in een schitterende omgeving

Het skigebied Folgarida/Marilleva heeft met de uitbreidingsmogelijkheid naar Madonna di Campiglio alles wat je je wenst om van een heerlijke ski/snowboard vakantie te genieten. Hele mooie brede, vooral blauwe en rode pistes, om heel relaxed af te dalen, maar ook zwarte hellingen voor wat meer uitdaging.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: KVL over Folgarida-Dimaro

Prachtige omgeving, mooie brede pistes, top!

Prachtige omgeving, zeker met het uitgebreid skipas naar Madonna Di Campiglio mooie en talrijke pistes in elke moeilijkheidsgraad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Patricia over Mezzana-Marilleva

Prachtig, betaalbaar en heerlijk Italiaans

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2016

Door: Pat over Pejo

Pejo leuk maar klein

Pejo is een leuk skigebiedje met mooie pistes en een paar gezellige restaurants en bars. Met maximaal 20 km aan pistes heb je het na een paar dagen wel gezien. Er zijn echter grotere skigebieden in de buurt die met de gratis skibus goed te bereiken zijn. Gebied is zeer geschikt voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 september 2015

Door: Anoniem over Madonna di Campiglio

Het is top in Madonna di Campiglio

Mooi mondain dorp. Krijgt op vele punten mijn voorkeur. Hier geen lawaaierige Hollanders en Oostenrijkse hoempapa. Infrastructuur is top. Het gebied is sedert de verbinding met Pinzolo heel uitgebreid. Hier kun je een ganse dag skiën zonder op steeds dezelfde pistes te komen + je kunt steeds met de ski's aan je voeten op je startpunt geraken. Nooit lange wachtrijen aan de liften (behalve aan parking Grosté - maar als je je weg kent, makkelijk te omzeilen). Eten is overal zeer verzorgd en lekker zelfs op de pistes. Helemaal niet buitensporig duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2015

Door: Yolande over Mezzana-Marilleva

Mooi skigebied met goed onderhouden liften en pistes

Wij waren voor de tweede keer in Marilleva 1400, en dit was zeker niet de laatste keer. Je moet er wel een flink eind voor rijden, maar wij hadden het er wel voor over. Accommodatie direct naast de lift en piste, gebied met mooie brede pistes in alle moeilijkheidsniveau's, heel veel moderne snelle liften, en een aangenaam prijsniveau. De après-ski is beperkt, maar wij komen vooral voor het skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 maart 2015

Door: van den abeele over Folgarida-Dimaro

Mooie pistes, weinig wachttijd aan liften, weinig après-ski

Week eind januari geweest. Mooi gezellig gebied. Enkel voor après-ski fanaten weinig te doen. Voor ons hoeft après-ski niet lang te duren, maar het is toch prettig als het aan einde van een mooie skidag aanwezig is. Wij hebben geluk gehad met weer. 5 dagen zon, 2 dagen heel licht bewolkt, maar het zicht nog goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 maart 2015

Door: xera over Mezzana-Marilleva

Prachtig gebied

Prachtig skigebied met mooie lange pistes tussen de bomen. Marilleva heeft als dorpje niet zo veel te bieden, maar het gebied maakt alles goed. En je zit direct aan de piste. Het is wel een eind rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 december 2013

Door: Anoniem over Pejo

Prima

Pejo is voor groepen en beginners ideaal. Je komt elkaar veel tegen en voor beginners zijn de pistes goed toegankelijk. Het moeilijkste gedeelte van het gebied zit op 3000m (uitzicht is prachtig). Voor de gevorderde wintersporters zijn er veel uitwijk mogelijkheden op korte afstand zoals bijvoorbeeld Passo di Tonale en het grote Madonna di campiglio. Aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 februari 2013

Door: Mario Blomme over Madonna di Campiglio

mondain dorpje, wat gedateerde liftinfrastructuur

Leuk kuierdorp met dure winkels en prijzige restaurantjes. Wat skiën betreft keuze genoeg maar het lijkt erop dat de Italianen hier niet het skiën an sich het belangrijkste vinden maar eerder het flaneren, genoeg m'a t'u vu's hier, voordeel is zeker het weinig tot geen oponthoud aan de liften. Ligt in provincie Trento met toch wel voor mij minder culinaire genoegens dan in Südtirol bvb

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 oktober 2012

Door: Onclin Ann over Mezzana-Marilleva

Heel mooi skigebied, vele mogelijkheden

Klein lief dorpje, veel skiplezier en mooie pistes. Tijdens de paasvakantie is het heerlijk op de bergen in het zonnetje op een terras en vandaar uit naar het stadje madonna di campiglio om te shoppen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2012

Door: Dirk over Passo Tonale

Niet echt een gezellig dorp. Wel ideaal om met kinderen te skieen. Beginners komen zeker aan hun trekken. Wel druk op de pistes voor beginners maar eens je wat verder weg skiet valt het allemaal wel goed te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 december 2011

Door: Anoniem over Passo Tonale

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2011

Door: Els over Passo Tonale

Passo Tonale is perfect voor de wintersport. Het is sneeuwzeker en het skigebied biedt voor elk wat wils. je kan kiezen tussen afdalingen tussen de bomen om hoog op de gletsjer. Het eten en drinken is goed, lekker en niet zo duur. Ook voor niet/skiers is het een leuk dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 februari 2011

Door: Arie over

Wij zijn 2 jaar geleden in Ponte di Legno geweest. Geen Nederlander te bekennen, heerlijk! Het dorpje is typisch Italiaans met diverse hotels en restaurants. Het skigebied is erg mooi en iedere ochtend is alles weer supergoed geprepareerd. De apres/ski is rustig, een drankje in de bar, prima!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 december 2009

Door: KarinS over Mezzana-Marilleva

Elk jaar biedt het Val di Sole de zogenaamde FREE SKI aan, meestal de laatste volle week van maart.Je boekt je hotel voor een week en krijgt daar een skipas gratis bij cadeau. Een geweldige aanbieding! In 2010 is het de week van 20-26 maart. Ieder jaar echter is het onmogelijk om in deze week per touringcar in het Val di Sole te komen: de busondernemingen stoppen NET voor die week met het vervoer naar het Val di Sole. Dit jaar rijdt de laatste bus op 19 maart heen en op 21 maart terug. Ik vraag mij af waarom dat is? Je kunt nl. wel gewoon je hotel in deze periode via een touroperator boeken (bijv. Interlodge). Heeft iemand een antwoord op deze vraag?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 2 december 2009

Door: igor over Pejo

ewa ik was er vorig jaar was egt vet ik raad het alleen af voor mensen die popijopi zyn want dan heb je daar niks aan ik ben zelf een vrij geode snowboarder ik vindt het kicken daar veel goede jumps die je kan oefenen en uitvoeren punt is alleen voor de gemidelde nederlander is het niks want die willen liever mooi komen zyn dan egt iets doen en dan zit je daar egt verkeerd ben er volgend jaar weer vanaf 19/02/10 dus pas op want ik pak je aan als je mooi komt doen krijg je ff sneeuwbal tegen je bek haha wil je meer weten over die lijpe snowboard/ski gebied www.igorbest.hyves.nl cya next year!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2009

Door: Anoniem over Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio is inderdaad een mondain skioord. Gelukkig zijn er weinig Nederlanders te bekennen en zijn de 'Oostenrijkse taferelen' hier niet aan de orde. Het merendeel van de bezoekers is Italiaans en het tegenkomen van mensen in bontjas is dan ook niet zeldzaam. Al met al: gewoon een lekker dorp waar je op een rustige en fatsoenlijke manier kunt genieten van wintersport en heerlijke Italiaanse restaurants.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 maart 2009

Door: Anneke over Mezzana-Marilleva

Deze paasvakantie gaan we voor de achtste keer terug, bij de pistes heb je verschillende mogelijkheden, zo kan de één over een zwarte piste terwijl de ander blauw doet en toch kom je samen op een leuke plek terecht, maar enkele zwarte pistes, die mochten er wat meer zijn. Maar verder reuze fijn, mooi weer, heerlijke plekjes om wat te drinken en een hapje te eten en ja ons hotel de Ravelli schitterend. Alfredo verdiend een dikke pluim. Alles is er tot verwennens toe in de sauna en het schoonheidssalon. Eten is buffetvorm gecombineerd met de hoofdschotel opgediend, schitterend idee. Ook voor de apres-ski kom je in de ravelli -sport zeker niets te kort. Een vakantie steeds om naar uit te kijken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2009

Door: capo gruppo skifriends over Mezzana-Marilleva

Hoe beter je het gebied leert kennen, hoe meer je er als ervaren skier van kunt genieten. Tussen de pistes door zijn er mooie lange buitenpiste trajecten. Buckelpistes door het bos en uitdagende diepsneeuw flanken. Ook voor de allerkleinsten en beginners zijn er ruime mogelijkheden. Een makkelijke vierzit beginnerslift bijvoorbeeld, waar vind je die nog? Meestal is het voor de beginners behelpen met een moeilijk ankerliftje. Aprèsski? als je met een groepje bent - is er direct ambiance in de Irish pub of het zonovergoten terras van hotel Sporting vlak aan de lift. Neem daarbij de uitstekende kwaliteit van de sneeuw, de overvloedige zon, de vriendelijke bediening en je kan terecht spreken van een topgebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2009

Door: marjon over Madonna di Campiglio

Madonna is een autovrij dorp bovenop de berg en erg mondain. Zo 'n een half uur rijden de bergop, maar voor je het skiplaatsje krijgt heb je al prachtige afdalingen en parkeer mogelijkheden. Er zijn weinig nederlanders, het merendeel is italiaans. Veel ski mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Met apres ski hebben wij niks dus geen idee of dat leuk is daar. Er is een prachtige skiarena voor snowboarders.Wij zitten altijd onderaan de berg in een schattig klein plaatsje waar je vanuit ook met een cabine naar boven kan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 december 2007

Door: Anoniem over Mezzana-Marilleva

Ik ben er drie jaar achter elkaar geweest tijdens de paasvakantie en ben van plan er nog wel een keer naar toe te gaan. Je kunt het best een SuperSkirama skipas nemen, dan kun je ook in Madonna Di Campiglo gaan skiën. In Madonna zelf zijn er veel pistes voor beginnende skiërs. Gebied: 90% van alles pistes hebben sneeuwkanonnen, er zijn veel goede liften, maar toch zijn er ook nog oude bakken, weinig sleepliften overigens. Nadelen: veel in de lift zitten vooraleer je kunt beginnen met skiën, af en toe je skies uitdoen voor de gondelliften, eigenlijk geen zwarte piste die echt zwart is, maar de meeste zwarte zijn toch in Folgarida en Marivella en geen off- piste mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2007

Door: yennal erdogan over Mezzana-Marilleva

Val di sole, vallei van de zon.... Topgebied en omgeving! Ga vrijdag 15 december 2007 voor de 6e keer naar dit gebied, apres- ski nul komma nul, maar wat een gebied, wat een sneeuw en wat een weer altijd weer. Je kunt hier prachtige tochten maken, veel variatie en veel off-piste mogelijkheden, in combinatie met een gratis skipas in deze periode zit je voor 450 euro halfpension in een 4 sterrenhotel, toppie. Vriendelijke mensen, en heel veel zon.............

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2007

Door: skifriends over Mezzana-Marilleva

Krokus 2007: Heel de Alpen heeft een tekort aan sneeuw, maar in de Val di Sole ligt ruim voldoende op en naast de pistes. Ik kom hier al meer dan 15 jaar (ongeveer 2x per jaar als skileraar) en heb nooit anders geweten, zelfs tot na Pasen. Een gezellig skigebied waar de pistes zich niet op 1 flank situeren maar kriskras van de toppen tussen de bomen naar beneden slingeren. Zowel voor beginners als gevorderde skiers (zeker met skipas 'skirama' daarin is Madonna di Campiglio ook inbegrepen) Gezellige après-ski (ga eens naar de buitenbar op de parking voor hotel Sporting beneden aan de lift - ambiance verzekerd!) Wat de mensenmassa betreft: met de krokusvakantie viel dit goed mee, uitgezonderd enkele knooppunten. Marilleva the home of Skifriends.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2007

Door: Karin Singeling over Mezzana-Marilleva

Vorig jaar was ik hier met mijn ouders eind maart. Ook voor niet-skiërs is het hier genieten, omdat het Val di Sole een open dal is waar de hele dag de zon schijnt. Leuke winkeltjes en dorpjes; goede wandelmogelijkheden. En ook boven in Marilleva kun je leuk terecht op een soort sneeuwstrand. Wij hadden de lange rit met overnachting in Duitsland er dubbel en dwars voor over. Fanatieke après-skiënde Oostenrijkgangers hebben hier inderdaad niets te zoeken. En in de krokus sta je overal in de file; omdat je allemaal van A naar B wilt op hetzelfde tijdstip! Raar hè?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2007

Door: Anoniem over Mezzana-Marilleva

Uitstekend gebied voor de mensen die graag willen skiën. Voor de beginners goed te doen en voor de gevorderde voldoende uitdaging. Wij waren hier in januari 2007. Ondanks het feit dat het de laatste tijd niet meer gesneeuwd had, kon er goed geskied worden. Rustige en vriendelijke sfeer op de pistes en daarom heen. Voor apres-ski moet je hier niet naar toe gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 april 2006

Door: Anoniem over Folgarida-Dimaro

Onze ski vakantie afgelopen week was weer zo voorbij gevlogen. We hadden geluk dat de skipas voor het hele skigebied in ons hotelverblijf was in begrepen. Op die manier konden we onbeperkt naar Madonna skien.De sneeuw was nog van uitzonderlijke kwaliteit en voldoende aanwezig. Een aanrader voor de beginnende als de gevorderde skier, die zich volop kan uitleven op de vele pistes en een kindvriendelijke hulp aan de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 maart 2006

Door: Fam. van Ginkel over Mezzana-Marilleva

Wij waren hier van 18-2 t/m 25-2-06 en vonden het eerlijk gezegd tegenvallen. Alleen al de rit naar Mezzana toe viel al vies tegen. Zo ontzettend veel file, soms was je twee uur bezig om een dorp door te komen. De eerste dag even een skipas kopen werd uiteindelijk dik 1.5 uur in de rij staan. Door het slechte weer (heeft 5 dagen gesneeuwd en geen zon gezien) waren de pistes nu niet bepaald geweldig. Maar je kan er wel een paar flinke tochten maken en als het weer goed was geweest hadden we het vast beter naar ons zin gehad. In de omgeving was er weinig te doen en Apres-ski hebben wij niet gezien. En toen de vakantie erop zat hebben we er ruim 5 uur overgedaan om alleen maar Italie uit te komen.Volgend jaar toch maar weer ouderwets naar Oostenrijk, is een stuk gezelliger en dichterbij! Fam. van Ginkel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2006

Door: Evelien over Folgarida-Dimaro

Wij zijn al 7 jaar trouw bezoeker aan dit gebied. Slechts 2 dagen hebben we geen zon gehad. Wel eens ontzettend koud, maar eigenlijk altijd zon zon en nog eens zon. Voor ons het ideale wintersportgebied. Leuke pistes, vooral een tocht naar Madonna di Campiglio. Gemoedelijke sfeer, ITallia, goed eten!! en niet te duur. Wat ons betreft een gouden combinatie. Dit jaar gaan we helaas niet op wintersport, maar volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!! Een nadeeltje is dat de lessen over het algemeen alleen in italiaans zijn, de leraren spreken in folgarida niet veel engels. Dus voor beginners wel een goed gebied, maar lessen is wat lastiger.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2006

Door: Carola over Folgarida-Dimaro

Wij zijn zojuist teruggekeerd van een heerlijke week in Dimaro/Folgarida! Mooi skigebied met prettige pisten, en vriendelijke mensen!! Heel veel sneeuw en geen zon, maar dat heeft niemand in de hand.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2006

Door: Dirk den Jager over Mezzana-Marilleva

Dit is werkelijk een fantastisch gebied. Dit jaar gaan we voor de derde keer, en we verwachten niks anders dan heerlijk ski weer. Val di SOLE doet zijn naam eer aan. Het enige minpunt dat ik kan geven is de 1100 km die eerst afgelegd moeten worden, maar dan heb je ook wat. Vooral de beginner en lichtgevorderde zal hier een fantastische vakantie hebben. Tip: Marilleva 1400 is misschien niet ideaal als je van flink wil apres skieen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over Mezzana-Marilleva

dit is een heel mooi skigebied gaan er al 6jaar naar toe. altijd mooi weer en sneeuwzeker zelfs waneer er geen sneeuw is zijn de piste voor 80 procent inorde en dit met kunstsneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Val di Sole

Berg160 cm
Dal60 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Folgarida Marilleva. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes griffig
Aantal geopende pistes 228.8
Liften open83 van 86
Rodelbaan open open
Snowpark open