Beoordelingen Mezzana-Marilleva

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Mezzana-Marilleva te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Mezzana-Marilleva ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Mezzana-Marilleva op wintersport zijn geweest. Ben jij in Mezzana-Marilleva geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 25 februari 2020

Door: Gert-Jan over Mezzana-Marilleva

Prima, maar zeer slechte service bij skilift

Geen enkele medewerking bij de sevicebalie of bij Sunweb om problemen rondom skipassen op te lossen. Pure bureaucratie. Geen klantgerichte gedachte.

Prima skiverhuur
Service gerichtheid zeer slecht. Zowel lokaal als bij Sunweb

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Patricia over Mezzana-Marilleva

Prachtig, betaalbaar en heerlijk Italiaans

Uitgebreid, zonnig skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2015

Door: Yolande over Mezzana-Marilleva

Mooi skigebied met goed onderhouden liften en pistes

Wij waren voor de tweede keer in Marilleva 1400, en dit was zeker niet de laatste keer. Je moet er wel een flink eind voor rijden, maar wij hadden het er wel voor over. Accommodatie direct naast de lift en piste, gebied met mooie brede pistes in alle moeilijkheidsniveau's, heel veel moderne snelle liften, en een aangenaam prijsniveau. De après-ski is beperkt, maar wij komen vooral voor het skiën.

Veel snelle liften
Afstand / bereikbaarheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 maart 2015

Door: xera over Mezzana-Marilleva

Prachtig gebied

Prachtig skigebied met mooie lange pistes tussen de bomen. Marilleva heeft als dorpje niet zo veel te bieden, maar het gebied maakt alles goed. En je zit direct aan de piste. Het is wel een eind rijden.

Skiën tot aan accommodatie - mooi & heel groot gebied
Lelijke architectuur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 oktober 2012

Door: Onclin Ann over Mezzana-Marilleva

Heel mooi skigebied, vele mogelijkheden

Klein lief dorpje, veel skiplezier en mooie pistes. Tijdens de paasvakantie is het heerlijk op de bergen in het zonnetje op een terras en vandaar uit naar het stadje madonna di campiglio om te shoppen.

Mooie pistes, gezellig hotel
In folgarida met mooi weer papperige sneeuw

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 december 2009

Door: KarinS over Mezzana-Marilleva

Elk jaar biedt het Val di Sole de zogenaamde FREE SKI aan, meestal de laatste volle week van maart.Je boekt je hotel voor een week en krijgt daar een skipas gratis bij cadeau. Een geweldige aanbieding! In 2010 is het de week van 20-26 maart. Ieder jaar echter is het onmogelijk om in deze week per touringcar in het Val di Sole te komen: de busondernemingen stoppen NET voor die week met het vervoer naar het Val di Sole. Dit jaar rijdt de laatste bus op 19 maart heen en op 21 maart terug. Ik vraag mij af waarom dat is? Je kunt nl. wel gewoon je hotel in deze periode via een touroperator boeken (bijv. Interlodge). Heeft iemand een antwoord op deze vraag?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 maart 2009

Door: Anneke over Mezzana-Marilleva

Deze paasvakantie gaan we voor de achtste keer terug, bij de pistes heb je verschillende mogelijkheden, zo kan de één over een zwarte piste terwijl de ander blauw doet en toch kom je samen op een leuke plek terecht, maar enkele zwarte pistes, die mochten er wat meer zijn. Maar verder reuze fijn, mooi weer, heerlijke plekjes om wat te drinken en een hapje te eten en ja ons hotel de Ravelli schitterend. Alfredo verdiend een dikke pluim. Alles is er tot verwennens toe in de sauna en het schoonheidssalon. Eten is buffetvorm gecombineerd met de hoofdschotel opgediend, schitterend idee. Ook voor de apres-ski kom je in de ravelli -sport zeker niets te kort. Een vakantie steeds om naar uit te kijken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2009

Door: capo gruppo skifriends over Mezzana-Marilleva

Hoe beter je het gebied leert kennen, hoe meer je er als ervaren skier van kunt genieten. Tussen de pistes door zijn er mooie lange buitenpiste trajecten. Buckelpistes door het bos en uitdagende diepsneeuw flanken. Ook voor de allerkleinsten en beginners zijn er ruime mogelijkheden. Een makkelijke vierzit beginnerslift bijvoorbeeld, waar vind je die nog? Meestal is het voor de beginners behelpen met een moeilijk ankerliftje. Aprèsski? als je met een groepje bent - is er direct ambiance in de Irish pub of het zonovergoten terras van hotel Sporting vlak aan de lift. Neem daarbij de uitstekende kwaliteit van de sneeuw, de overvloedige zon, de vriendelijke bediening en je kan terecht spreken van een topgebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 december 2007

Door: Anoniem over Mezzana-Marilleva

Ik ben er drie jaar achter elkaar geweest tijdens de paasvakantie en ben van plan er nog wel een keer naar toe te gaan. Je kunt het best een SuperSkirama skipas nemen, dan kun je ook in Madonna Di Campiglo gaan skiën. In Madonna zelf zijn er veel pistes voor beginnende skiërs. Gebied: 90% van alles pistes hebben sneeuwkanonnen, er zijn veel goede liften, maar toch zijn er ook nog oude bakken, weinig sleepliften overigens. Nadelen: veel in de lift zitten vooraleer je kunt beginnen met skiën, af en toe je skies uitdoen voor de gondelliften, eigenlijk geen zwarte piste die echt zwart is, maar de meeste zwarte zijn toch in Folgarida en Marivella en geen off- piste mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2007

Door: yennal erdogan over Mezzana-Marilleva

Val di sole, vallei van de zon.... Topgebied en omgeving! Ga vrijdag 15 december 2007 voor de 6e keer naar dit gebied, apres- ski nul komma nul, maar wat een gebied, wat een sneeuw en wat een weer altijd weer. Je kunt hier prachtige tochten maken, veel variatie en veel off-piste mogelijkheden, in combinatie met een gratis skipas in deze periode zit je voor 450 euro halfpension in een 4 sterrenhotel, toppie. Vriendelijke mensen, en heel veel zon.............

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2007

Door: skifriends over Mezzana-Marilleva

Krokus 2007: Heel de Alpen heeft een tekort aan sneeuw, maar in de Val di Sole ligt ruim voldoende op en naast de pistes. Ik kom hier al meer dan 15 jaar (ongeveer 2x per jaar als skileraar) en heb nooit anders geweten, zelfs tot na Pasen. Een gezellig skigebied waar de pistes zich niet op 1 flank situeren maar kriskras van de toppen tussen de bomen naar beneden slingeren. Zowel voor beginners als gevorderde skiers (zeker met skipas 'skirama' daarin is Madonna di Campiglio ook inbegrepen) Gezellige après-ski (ga eens naar de buitenbar op de parking voor hotel Sporting beneden aan de lift - ambiance verzekerd!) Wat de mensenmassa betreft: met de krokusvakantie viel dit goed mee, uitgezonderd enkele knooppunten. Marilleva the home of Skifriends.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2007

Door: Karin Singeling over Mezzana-Marilleva

Vorig jaar was ik hier met mijn ouders eind maart. Ook voor niet-skiërs is het hier genieten, omdat het Val di Sole een open dal is waar de hele dag de zon schijnt. Leuke winkeltjes en dorpjes; goede wandelmogelijkheden. En ook boven in Marilleva kun je leuk terecht op een soort sneeuwstrand. Wij hadden de lange rit met overnachting in Duitsland er dubbel en dwars voor over. Fanatieke après-skiënde Oostenrijkgangers hebben hier inderdaad niets te zoeken. En in de krokus sta je overal in de file; omdat je allemaal van A naar B wilt op hetzelfde tijdstip! Raar hè?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2007

Door: Anoniem over Mezzana-Marilleva

Uitstekend gebied voor de mensen die graag willen skiën. Voor de beginners goed te doen en voor de gevorderde voldoende uitdaging. Wij waren hier in januari 2007. Ondanks het feit dat het de laatste tijd niet meer gesneeuwd had, kon er goed geskied worden. Rustige en vriendelijke sfeer op de pistes en daarom heen. Voor apres-ski moet je hier niet naar toe gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 maart 2006

Door: Fam. van Ginkel over Mezzana-Marilleva

Wij waren hier van 18-2 t/m 25-2-06 en vonden het eerlijk gezegd tegenvallen. Alleen al de rit naar Mezzana toe viel al vies tegen. Zo ontzettend veel file, soms was je twee uur bezig om een dorp door te komen. De eerste dag even een skipas kopen werd uiteindelijk dik 1.5 uur in de rij staan. Door het slechte weer (heeft 5 dagen gesneeuwd en geen zon gezien) waren de pistes nu niet bepaald geweldig. Maar je kan er wel een paar flinke tochten maken en als het weer goed was geweest hadden we het vast beter naar ons zin gehad. In de omgeving was er weinig te doen en Apres-ski hebben wij niet gezien. En toen de vakantie erop zat hebben we er ruim 5 uur overgedaan om alleen maar Italie uit te komen.Volgend jaar toch maar weer ouderwets naar Oostenrijk, is een stuk gezelliger en dichterbij! Fam. van Ginkel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2006

Door: Dirk den Jager over Mezzana-Marilleva

Dit is werkelijk een fantastisch gebied. Dit jaar gaan we voor de derde keer, en we verwachten niks anders dan heerlijk ski weer. Val di SOLE doet zijn naam eer aan. Het enige minpunt dat ik kan geven is de 1100 km die eerst afgelegd moeten worden, maar dan heb je ook wat. Vooral de beginner en lichtgevorderde zal hier een fantastische vakantie hebben. Tip: Marilleva 1400 is misschien niet ideaal als je van flink wil apres skieen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over Mezzana-Marilleva

dit is een heel mooi skigebied gaan er al 6jaar naar toe. altijd mooi weer en sneeuwzeker zelfs waneer er geen sneeuw is zijn de piste voor 80 procent inorde en dit met kunstsneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen