Beoordelingen Folgarida-Dimaro

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Folgarida-Dimaro te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Folgarida-Dimaro ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Folgarida-Dimaro op wintersport zijn geweest. Ben jij in Folgarida-Dimaro geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 december 2019

Door: NW over Folgarida-Dimaro

Geweldig ski gebied vele km piste

Ik kom hier ondertussen al 12 jaar en ga binnenkort voor het 13 jaar naar Dimaro toe het dorp ligt in het dal en heeft goeie aansluitingen. Zo is er bijvoorbeeld een treinstation op loopafstand er rijd een bus gratis van en naar de gondels. Ook de huurmogelijkheden zijn er zowel in het dorp als boven op de berg. Ook de hotels in Dimaro zijn erg goed vooral Sporthotel Rosatti. Naast wat pistes die minder fijn voor de snowboarders zijn is het skigebied al in al geweldig, lesscholen en pistes genoeg voor beginner tot gevorderden.

Groot skigebied
Veel vervoersmogelijkheden
Aardige mensen
Genoeg plekken om ff te rusten en te eten
Een paar vlakke pistes
Kan aan het einde van de dag erg druk worden bij sommige liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Sandra over Folgarida-Dimaro

Heerlijk skigebied

Het skigebied Folgarida/Marilleva heeft met de uitbreidingsmogelijkheid naar Madonna di Campiglio een plek voor beginners maar ook voor gevorderden. Gezellig Italiaanse sfeer. Veel blauwe en rode pistes. Maar ook een aantal zwarte pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2016

Door: Iris over Folgarida-Dimaro

Prachtige brede pistes in een schitterende omgeving

Het skigebied Folgarida/Marilleva heeft met de uitbreidingsmogelijkheid naar Madonna di Campiglio alles wat je je wenst om van een heerlijke ski/snowboard vakantie te genieten. Hele mooie brede, vooral blauwe en rode pistes, om heel relaxed af te dalen, maar ook zwarte hellingen voor wat meer uitdaging.

Veelzijdig, adembenemend mooi skigebied
Op grote reisafstand (+\-1100 km)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: KVL over Folgarida-Dimaro

Prachtige omgeving, mooie brede pistes, top!

Prachtige omgeving, zeker met het uitgebreid skipas naar Madonna Di Campiglio mooie en talrijke pistes in elke moeilijkheidsgraad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 maart 2015

Door: van den abeele over Folgarida-Dimaro

Mooie pistes, weinig wachttijd aan liften, weinig après-ski

Week eind januari geweest. Mooi gezellig gebied. Enkel voor après-ski fanaten weinig te doen. Voor ons hoeft après-ski niet lang te duren, maar het is toch prettig als het aan einde van een mooie skidag aanwezig is. Wij hebben geluk gehad met weer. 5 dagen zon, 2 dagen heel licht bewolkt, maar het zicht nog goed.

Goede pistes
Weinig wachttijd liften
Après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 april 2006

Door: Anoniem over Folgarida-Dimaro

Onze ski vakantie afgelopen week was weer zo voorbij gevlogen. We hadden geluk dat de skipas voor het hele skigebied in ons hotelverblijf was in begrepen. Op die manier konden we onbeperkt naar Madonna skien.De sneeuw was nog van uitzonderlijke kwaliteit en voldoende aanwezig. Een aanrader voor de beginnende als de gevorderde skier, die zich volop kan uitleven op de vele pistes en een kindvriendelijke hulp aan de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2006

Door: Evelien over Folgarida-Dimaro

Wij zijn al 7 jaar trouw bezoeker aan dit gebied. Slechts 2 dagen hebben we geen zon gehad. Wel eens ontzettend koud, maar eigenlijk altijd zon zon en nog eens zon. Voor ons het ideale wintersportgebied. Leuke pistes, vooral een tocht naar Madonna di Campiglio. Gemoedelijke sfeer, ITallia, goed eten!! en niet te duur. Wat ons betreft een gouden combinatie. Dit jaar gaan we helaas niet op wintersport, maar volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!! Een nadeeltje is dat de lessen over het algemeen alleen in italiaans zijn, de leraren spreken in folgarida niet veel engels. Dus voor beginners wel een goed gebied, maar lessen is wat lastiger.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2006

Door: Carola over Folgarida-Dimaro

Wij zijn zojuist teruggekeerd van een heerlijke week in Dimaro/Folgarida! Mooi skigebied met prettige pisten, en vriendelijke mensen!! Heel veel sneeuw en geen zon, maar dat heeft niemand in de hand.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen