Recensies Paganella

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Paganella wilt kiezen. Een recensie over Paganella kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Paganella zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Paganella achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 30 juli 2018

Door: Annet de Bruin over Molveno

Eerste keer skiën voor onze kinderen

Eindelijk konden mijn man en ik onze dochters van 10 en 12 meenemen op wintersport. Na lang zoeken uitgekomen op Molveno. We zijn zelf gek op Italië en omdat dit skigebied niet zo groot is leek het ons perfect. De meiden samen op les en na afloop hadden we de tijd om ook samen de pistes te verkennen. We sliepen in een fijn hotel in Molveno. Dit plaatsje is mooi, rustig, pittoresk en ligt aan een mooi meer. Mensen echt super gastvrij, we hebben ons er erg thuisgevoeld de meisjes gingen blij elke dag op les en werden goed geholpen door de skileraar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 mei 2018

Door: Bert over Andalo

Voelt groter dan het is

Het skigebied voelt groter dan de 50 km pistes. Ben wel eens ergens geweest met 75 km en had het gevoel dat dat kleiner was. Dorp is leuk, maar niet heel gezelligs qua bars ofzo. Prijzen zijn prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 april 2018

Door: Karin over Fai della Paganella

Skigebied voelt groter dan het is

Fai is een klein Italiaans dorpje, maar geen typische wintersportplaats. Het skigebied ligt een paar kilometer buiten het dorp, wat jammer is. Het skigebied voelt groter dan de 50 km die het telt. Er zijn enorm lange dalafdalingen en er is voldoende afwisseling. De pistes zijn super geprepareerd en in de hutten eet je heerlijk Italiaans voor een goede prijs. Het is wat ver rijden vanuit Nederland, maar zeer de moeite waard voor wie van de Italiaanse sfeer houdt en voor een vriendelijke prijs op wintersport wil.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Andalo

Mooi dorp

Fijne vakantiebestemming. Ik sluit me ook bij het andere aan wat erover geschreven wordt. Gebied niet te groot. Veel cafeetjes op de berg wat we als samenkomst konden afspreken als de een sneller was als de andere. Brede afdalingen. Het wordt wel steeds drukker. 40% meer bezetting afgelopen seizoen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 februari 2015

Door: Yancey over Andalo

Geen woorden om het goed te omschrijven

Eigenlijk is er geen verhaal om juist te beschrijven hoe Andalo is. Je hebt er alles wat je kan wensen. Fijne liften, fijne pistes, veel restaurants en cafés zowel op de pistes als in het dal. Prachtige uitzichten, onwijs vriendelijke mensen. Ik kom er al m'n leven vanwege familie wat ik daar heb wonen, en heb nooit les gevolgd via de officiele weg, dus ik kan ook niet vertellen hoe dat is. Iedereen spreekt goed Engels, er is een klein maar fijn zwembad (Badmuts verplicht). En als je de weg weet, zijn er geweldige misterieuze eettentjes verstopt in de bossen te bereiken met een sneeuwscooter. Gewoon eens vragen aan een local als je nieuwsgierig bent, ze regelen het vrijwel direct voor je. Geniet ervan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2015

Door: Sjak over Fai della Paganella

Heerlijk klein, veelzijdig skigebied

Klein rustig gezellig dorp waar je vriendelijk word onthaald. De pistes zijn goed onderhouden en voor ieder wat wils, niet groot maar erg goed. Eten en drinken kun je van echt goedkoop tot echt goed maar iets duurder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 maart 2014

Door: Anoniem over Andalo

Heerlijk knus dorp en een prachtige omgeving

Wij zijn hier nu voor de tweede keer en wij vinden het hier heerlijk. Ons hotel, Hotel Corona biedt datgene waar wij van genieten. Rust, vriendelijk personeel en heerlijk eten, iedere dag weer. Hun wijnkaart is mooi. De prijzen zijn redelijk en ook al zit het weer niet mee, zijn er genoeg trips te maken; Trento, Bozen, Verona, het kasteel van Thun. Echt een heerlijke plek voor vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 december 2011

Door: Anoniem over Andalo

Andalo. La dolce Vita. Een heel rustig en gemoedelijke dorpje in de Dolomieten Waar vriendelijkheid geschreven word met een Hoofdletter. Het skigebied word elk jaar alleen maar beter, kom er nu al voor de 19 e keer maar het zal mij nooit vervelen. Pistes zijn zeer goed onderhouden in het weekend kan het iets drukker zijn ivm met de eigen bevolking. Wat wel jammer is dat er veel van het Oostblok het ook gevonden hebben deze zijn vrij brutaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 26 augustus 2011

Door: Miranda - webredactie Snowplaza over Fai della Paganella

Beste Ilse, De kans is erg klein dat je kinderen in het Nederlands les krijgen in Fai. Ik heb er zelf een aantal jaren les gegeven en het was soms bijna "vechten" voor de Nederlandse juf op zaterdag. Toch bleek eigenlijk altijd, na een dag, dat ook de Nederlandse kinderen het prima naar hun zin hadden bij mijn Italiaanse collega's. Bij kinderen is de taal echt niet zo'n probleem, ze doen veel oefeningen en kijken meer dan dat ze echt luisteren naar uitleg. Fai is een leuk gebied, lekker rustig. Met vriendelijke groet, Miranda

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 26 augustus 2011

Door: Anoniem over Fai della Paganella

Heb eigenlijk een vraag en geen recensie te melden. Kan iemand mij vertellen of de skilessen voor kinderen ook in het Nederlands zijn? Engels is een beetje moeilijk te verstaan voor een kind van 8 jaar. Wij zijn hier nog nooit eerder geweest. Groet, Ilse Kanters

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 januari 2011

Door: Marcel over Fai della Paganella

Leuk gebied alleen lastig om te eten tussen de middag. restaurantjes zijn erg klein. Hotel Al Sole is erg mooi en gastvrij. Shuttle service is heerlijk. Eten is er ook prima. Skigebied is niet heel erg groot, maar wel overzichtelijk en prima geprepareerd. Geschikt voor beginners en kinderen, leuke off piste mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 februari 2010

Door: William over Fai della Paganella

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 februari 2009

Door: Anoniem over Andalo

Er zijn hier al een tijd geen nieuwe recensies meer toegevoegd, maar ik sluit me aan bij de recensie van 2/2/2006. Er is dus niet veel veranderd. Het skigebied is zeker een aanraderen het dorp is ook heel mooi. Toch ben ik van mening dat je voor de après ski en de bijbehorende sfeer beter naar Oostenrijk kunt gaan. Of met een grote groep hier naartoe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2008

Door: Wintersporter 2008 over Andalo

Andalo is een zeer gezellig Italiaans dorp. Het Italiaanse eten was goed. De brede pistes en de ski scholen zijn zeer kindvriendelijk. Tijdens de voorjaarsvakantie waren er voor zowel onze dochters van 8 en 7 leuke Nederlandse lesgroepjes en voor ons zoontje van 3,5 een leuke Italiaanse startersgroep. Ook de mogelijkheid om in plaats van 9 tot 11 uur van 11 tot 13 uur les te nemen is met het aankleden van, ontbijten met drie kinderen een zeer handige optie. Wij zeggen volgend jaar weer Andalo!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2008

Door: J.E. over Fai della Paganella

Heerlijk skigebied, waar je nooit in de rij staat voor een lift. Leuk gebied om echt goed te leren skiën, met mooie geprepareerde pisten. Ook is er een goede ski-school, met aardige leraren die prima engels spreken. Aanrader is het hotel El paso waar je prachtig aan de piste zit met tegenover je een ski verhuur, ook is daar een plaatselijke apres- skihut. Voor een drukker gebied kun je beter naar Andalo gaan met meer winkels. Maar voor heerlijk te skiën zit je het best in Fai. Mvg J.E.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2008

Door: supertoontje over Fai della Paganella

Geweldig gebied !!! Met carnaval in hotel Santelina geweest nabij de Santel lift. Vanaf verzamelpunt van skischool (la Rocca) kan men diverse kanten op, op zowel blauwe als rode pistes. Afdalingen naar Andalo en Fai zijn zeer goed, en liggen in bosrijk gebied. De zwarte afdaling richting Andalo is voor de gevorderde skier ook een mooie uitdaging. Vanaf de top van de Paganella heb je een geweldig uitzicht op oa Lago Molveno, Lago Garda en de ruige toppen van de Brenta dololmieten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 mei 2007

Door: Anoniem over Fai della Paganella

Mooi skigebied. Helaas lag er dit jaar een beetje te weinig sneeuw, maarja dat was overal het geval. Mooi hotel (el paso) dat meteen aan de piste ligt en bij genoeg sneeuw zelfs skiënd te bereiken is. Ook zijn er enkele leuke off-piste routes die zelfs voor beginners goed te doen zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2007

Door: Anja en Johan over Fai della Paganella

Heel gezellig en mooi skigebied waar wij al 5 keer zijn geweest. Wij gaan over drie weken weer. Nooit lange rijen voor de liften en gezellige mensen in de hotels en heel gastvrij kortom super en wanneer je een uitgebreide ski-pas kiest, word je met de bus opgehaald om naar de madonna di campiglio te gaan of tonale of folgarida...wij vliegen binnen 1 1/2 uur naar verona en dan 1 1/2 uur in de bus naar Andalo en je komt uitgerust op je bestemming aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 maart 2006

Door: angelina over Fai della Paganella

wij gaan al 6 jaar naar dit gebied op wintersport. het is er gemoedelijk, rustig, mooi en betaalbaar. voor een gezellige apres ski ben je hier aan het verkeerde adres. nooit wachten bij de liften!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 5 februari 2006

Door: Engel over Fai della Paganella

Zeer prettig klein schaalig skigebied wie allen voor het skieen zelf gaat zeer leuke omgeving voor gezins vakantie ook zeer sterke prijs kwaliteit verhouding

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2006

Door: Anoniem over Andalo

Wij komen nu alweer voor het 6e jaar naar Andalo/Molveno en het bevalt ons geweldig. De pistes zijn altijd zeer goed verzorgd, geen wachttijd bij de liften, zeer goede liftvoorzieningen, waar ieder jaar weer een nieuwe bij komt. Heerlijk is ook: geen sleepliften! Er zijn erg leuke berghutten langs de pisten en gezellige apres-ski plekjes. De prijzen voor (heerlijk) eten en drinken zijn echt laag. Waar krijg je nog een heerlijke kop koffie voor € 1,-! De pistes zijn overigens nooit druk, meestal zelfs heel rustig. Weinig Nederlanders, veel Italianen, steeds meer Tschechen, Slowenen en Hongaren. Een grote aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 november 2005

Door: Anoniem over Andalo

Andalo is een heel gezellig dorp, je kan er heerlijk koffie met iets lekkers nemen in het dorp. Tegenover de gondel heb je een heerlijk tentje waar je tussen de middag lekker kunt eten en drinken, het ski gebied is heel erg mooi en goed te doen voor de beginner en gevorderde. De liften zijn altijd nieuw en goed, geen sleepliften, bijna allemaal stoeltjes liften, wij komen er voor het derde jaar en blijven het geweldig vinden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 november 2005

Door: Francois. over Andalo

Andalo, een prachtige ski-gebied voor de beginner en de ervaren skieer, het is er nog lekker niet al te nederlands, bijna geen wachtijden bij de pistes behalve in het weekend want dan zijn de inwoners goed aanwezig, kom er al 15 jaar en het wordt als maar beter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Paganella

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Paganella. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark gesloten