Beoordelingen Andalo

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Andalo te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Andalo ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Andalo op wintersport zijn geweest. Ben jij in Andalo geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 mei 2018

Door: Bert over Andalo

Voelt groter dan het is

Het skigebied voelt groter dan de 50 km pistes. Ben wel eens ergens geweest met 75 km en had het gevoel dat dat kleiner was. Dorp is leuk, maar niet heel gezelligs qua bars ofzo. Prijzen zijn prima.

Het eten
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Andalo

Mooi dorp

Fijne vakantiebestemming. Ik sluit me ook bij het andere aan wat erover geschreven wordt. Gebied niet te groot. Veel cafeetjes op de berg wat we als samenkomst konden afspreken als de een sneller was als de andere. Brede afdalingen. Het wordt wel steeds drukker. 40% meer bezetting afgelopen seizoen.

Veel cafeetjes, eetgelegenheden
Weinig après-skibars

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 februari 2015

Door: Yancey over Andalo

Geen woorden om het goed te omschrijven

Eigenlijk is er geen verhaal om juist te beschrijven hoe Andalo is. Je hebt er alles wat je kan wensen. Fijne liften, fijne pistes, veel restaurants en cafés zowel op de pistes als in het dal. Prachtige uitzichten, onwijs vriendelijke mensen. Ik kom er al m'n leven vanwege familie wat ik daar heb wonen, en heb nooit les gevolgd via de officiele weg, dus ik kan ook niet vertellen hoe dat is. Iedereen spreekt goed Engels, er is een klein maar fijn zwembad (Badmuts verplicht). En als je de weg weet, zijn er geweldige misterieuze eettentjes verstopt in de bossen te bereiken met een sneeuwscooter. Gewoon eens vragen aan een local als je nieuwsgierig bent, ze regelen het vrijwel direct voor je. Geniet ervan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 maart 2014

Door: Anoniem over Andalo

Heerlijk knus dorp en een prachtige omgeving

Wij zijn hier nu voor de tweede keer en wij vinden het hier heerlijk. Ons hotel, Hotel Corona biedt datgene waar wij van genieten. Rust, vriendelijk personeel en heerlijk eten, iedere dag weer. Hun wijnkaart is mooi. De prijzen zijn redelijk en ook al zit het weer niet mee, zijn er genoeg trips te maken; Trento, Bozen, Verona, het kasteel van Thun. Echt een heerlijke plek voor vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 december 2011

Door: Anoniem over Andalo

Andalo. La dolce Vita. Een heel rustig en gemoedelijke dorpje in de Dolomieten Waar vriendelijkheid geschreven word met een Hoofdletter. Het skigebied word elk jaar alleen maar beter, kom er nu al voor de 19 e keer maar het zal mij nooit vervelen. Pistes zijn zeer goed onderhouden in het weekend kan het iets drukker zijn ivm met de eigen bevolking. Wat wel jammer is dat er veel van het Oostblok het ook gevonden hebben deze zijn vrij brutaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 februari 2009

Door: Anoniem over Andalo

Er zijn hier al een tijd geen nieuwe recensies meer toegevoegd, maar ik sluit me aan bij de recensie van 2/2/2006. Er is dus niet veel veranderd. Het skigebied is zeker een aanraderen het dorp is ook heel mooi. Toch ben ik van mening dat je voor de après ski en de bijbehorende sfeer beter naar Oostenrijk kunt gaan. Of met een grote groep hier naartoe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2008

Door: Wintersporter 2008 over Andalo

Andalo is een zeer gezellig Italiaans dorp. Het Italiaanse eten was goed. De brede pistes en de ski scholen zijn zeer kindvriendelijk. Tijdens de voorjaarsvakantie waren er voor zowel onze dochters van 8 en 7 leuke Nederlandse lesgroepjes en voor ons zoontje van 3,5 een leuke Italiaanse startersgroep. Ook de mogelijkheid om in plaats van 9 tot 11 uur van 11 tot 13 uur les te nemen is met het aankleden van, ontbijten met drie kinderen een zeer handige optie. Wij zeggen volgend jaar weer Andalo!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2006

Door: Anoniem over Andalo

Wij komen nu alweer voor het 6e jaar naar Andalo/Molveno en het bevalt ons geweldig. De pistes zijn altijd zeer goed verzorgd, geen wachttijd bij de liften, zeer goede liftvoorzieningen, waar ieder jaar weer een nieuwe bij komt. Heerlijk is ook: geen sleepliften! Er zijn erg leuke berghutten langs de pisten en gezellige apres-ski plekjes. De prijzen voor (heerlijk) eten en drinken zijn echt laag. Waar krijg je nog een heerlijke kop koffie voor € 1,-! De pistes zijn overigens nooit druk, meestal zelfs heel rustig. Weinig Nederlanders, veel Italianen, steeds meer Tschechen, Slowenen en Hongaren. Een grote aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 november 2005

Door: Anoniem over Andalo

Andalo is een heel gezellig dorp, je kan er heerlijk koffie met iets lekkers nemen in het dorp. Tegenover de gondel heb je een heerlijk tentje waar je tussen de middag lekker kunt eten en drinken, het ski gebied is heel erg mooi en goed te doen voor de beginner en gevorderde. De liften zijn altijd nieuw en goed, geen sleepliften, bijna allemaal stoeltjes liften, wij komen er voor het derde jaar en blijven het geweldig vinden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 november 2005

Door: Francois. over Andalo

Andalo, een prachtige ski-gebied voor de beginner en de ervaren skieer, het is er nog lekker niet al te nederlands, bijna geen wachtijden bij de pistes behalve in het weekend want dan zijn de inwoners goed aanwezig, kom er al 15 jaar en het wordt als maar beter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen