Beoordelingen Fai della Paganella

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Fai della Paganella te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Fai della Paganella ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Fai della Paganella op wintersport zijn geweest. Ben jij in Fai della Paganella geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 april 2018

Door: Karin over Fai della Paganella

Skigebied voelt groter dan het is

Fai is een klein Italiaans dorpje, maar geen typische wintersportplaats. Het skigebied ligt een paar kilometer buiten het dorp, wat jammer is. Het skigebied voelt groter dan de 50 km die het telt. Er zijn enorm lange dalafdalingen en er is voldoende afwisseling. De pistes zijn super geprepareerd en in de hutten eet je heerlijk Italiaans voor een goede prijs. Het is wat ver rijden vanuit Nederland, maar zeer de moeite waard voor wie van de Italiaanse sfeer houdt en voor een vriendelijke prijs op wintersport wil.

Betaalbaar
Heerlijk skigebied
Dorp stelt niet veel voor

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2015

Door: Sjak over Fai della Paganella

Heerlijk klein, veelzijdig skigebied

Klein rustig gezellig dorp waar je vriendelijk word onthaald. De pistes zijn goed onderhouden en voor ieder wat wils, niet groot maar erg goed. Eten en drinken kun je van echt goedkoop tot echt goed maar iets duurder.

Vriendelijk, rustig en goedkoop
Klein gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 26 augustus 2011

Door: Miranda - webredactie Snowplaza over Fai della Paganella

Beste Ilse, De kans is erg klein dat je kinderen in het Nederlands les krijgen in Fai. Ik heb er zelf een aantal jaren les gegeven en het was soms bijna "vechten" voor de Nederlandse juf op zaterdag. Toch bleek eigenlijk altijd, na een dag, dat ook de Nederlandse kinderen het prima naar hun zin hadden bij mijn Italiaanse collega's. Bij kinderen is de taal echt niet zo'n probleem, ze doen veel oefeningen en kijken meer dan dat ze echt luisteren naar uitleg. Fai is een leuk gebied, lekker rustig. Met vriendelijke groet, Miranda

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 26 augustus 2011

Door: Anoniem over Fai della Paganella

Heb eigenlijk een vraag en geen recensie te melden. Kan iemand mij vertellen of de skilessen voor kinderen ook in het Nederlands zijn? Engels is een beetje moeilijk te verstaan voor een kind van 8 jaar. Wij zijn hier nog nooit eerder geweest. Groet, Ilse Kanters

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 januari 2011

Door: Marcel over Fai della Paganella

Leuk gebied alleen lastig om te eten tussen de middag. restaurantjes zijn erg klein. Hotel Al Sole is erg mooi en gastvrij. Shuttle service is heerlijk. Eten is er ook prima. Skigebied is niet heel erg groot, maar wel overzichtelijk en prima geprepareerd. Geschikt voor beginners en kinderen, leuke off piste mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 februari 2010

Door: William over Fai della Paganella

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2008

Door: J.E. over Fai della Paganella

Heerlijk skigebied, waar je nooit in de rij staat voor een lift. Leuk gebied om echt goed te leren skiën, met mooie geprepareerde pisten. Ook is er een goede ski-school, met aardige leraren die prima engels spreken. Aanrader is het hotel El paso waar je prachtig aan de piste zit met tegenover je een ski verhuur, ook is daar een plaatselijke apres- skihut. Voor een drukker gebied kun je beter naar Andalo gaan met meer winkels. Maar voor heerlijk te skiën zit je het best in Fai. Mvg J.E.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2008

Door: supertoontje over Fai della Paganella

Geweldig gebied !!! Met carnaval in hotel Santelina geweest nabij de Santel lift. Vanaf verzamelpunt van skischool (la Rocca) kan men diverse kanten op, op zowel blauwe als rode pistes. Afdalingen naar Andalo en Fai zijn zeer goed, en liggen in bosrijk gebied. De zwarte afdaling richting Andalo is voor de gevorderde skier ook een mooie uitdaging. Vanaf de top van de Paganella heb je een geweldig uitzicht op oa Lago Molveno, Lago Garda en de ruige toppen van de Brenta dololmieten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 mei 2007

Door: Anoniem over Fai della Paganella

Mooi skigebied. Helaas lag er dit jaar een beetje te weinig sneeuw, maarja dat was overal het geval. Mooi hotel (el paso) dat meteen aan de piste ligt en bij genoeg sneeuw zelfs skiënd te bereiken is. Ook zijn er enkele leuke off-piste routes die zelfs voor beginners goed te doen zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2007

Door: Anja en Johan over Fai della Paganella

Heel gezellig en mooi skigebied waar wij al 5 keer zijn geweest. Wij gaan over drie weken weer. Nooit lange rijen voor de liften en gezellige mensen in de hotels en heel gastvrij kortom super en wanneer je een uitgebreide ski-pas kiest, word je met de bus opgehaald om naar de madonna di campiglio te gaan of tonale of folgarida...wij vliegen binnen 1 1/2 uur naar verona en dan 1 1/2 uur in de bus naar Andalo en je komt uitgerust op je bestemming aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 maart 2006

Door: angelina over Fai della Paganella

wij gaan al 6 jaar naar dit gebied op wintersport. het is er gemoedelijk, rustig, mooi en betaalbaar. voor een gezellige apres ski ben je hier aan het verkeerde adres. nooit wachten bij de liften!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 5 februari 2006

Door: Engel over Fai della Paganella

Zeer prettig klein schaalig skigebied wie allen voor het skieen zelf gaat zeer leuke omgeving voor gezins vakantie ook zeer sterke prijs kwaliteit verhouding

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Fai della Paganella