Skip to navigation Skip to main content
Frankrijk

Les Alpages de Chantel

Les Arcs | Savoie | Frankrijk
Afbeelding - les-alpages-de-chantel-6
Afbeelding - les-alpages-de-chantel-5
Afbeelding - les-alpages-de-chantel-2
Afbeelding - les-alpages-de-chantel-12

De "Premium" Résidence Les Alpages de Chantel van Pierre & Vacances bestaat uit twee chaletgebouwen en ligt in het autovrije en gezellige Arc 1800. De gebouwen liggen op ca. 1 kilometer afstand van elkaar. In het Chantel gebouw is géén lift en om bij het zwembad te komen dien je buitenom te lopen. In dit gebouw vind je de wellness en een restaurant. In het Manoir Savoie gebouw bevindt zich ook een zwembad waarbij je niet buitenom hoeft te lopen. De pistes zijn vanuit beide direct toegankelijk!

De résidence beschikt o.a. over een receptie met open haard, verwarmd binnenzwembad, wellness, fitnessruimte, bagage opslagruimte, broodjesservice en kinderspeelhoek. Je kunt gebruik maken van de Wi-Fi verbinding (gratis basispakket voor e-mail/WhatsApp, meerkosten bij grootverbruik).

De appartementen hebben een woonkamer met o.a. een eethoek en televisie. De keuken is volledig ingericht met o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, keramische kookplaat, oven/magnetron-combi, vaatwasser en koelkast. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. De badkamers hebben een bad en/of douche. De meeste slaapkamers beschikken over twee losse bedden en/of soms een stapelbed. In de cabines vind je een stapelbed of bedbank. In de woonkamers van de appartementen is er altijd een slaapbank voor 1 of 2 personen. In de met een * aangegeven appartementen is er een slaapbank voor 1 persoon en daarnaast een uittrekbed dat aanbevolen is voor kinderen.

Summit Travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen:

  • 2-kmr (max. 5 pers) Chantel: 1 slaapkamer, cabine, 1 badkamer (35m2)
  • 3-kmr (max. 6 pers) Chantel: 2 slaapkamers, 2 badkamers (39-60m2) *
  • 3-kmr (max. 6 pers) mezzanine Manoir Savoie: 2 slaapkamers, 1 badkamer (45m2)
  • 4-kmr (max. 8 pers) Chantel: 3 slaapkamers, 2 badkamers (50m2) *
Je verblijft in Résidence Les Alpages de Chantel op basis van logies. Desgewenst kun je gebruik maken van de broodjesservice.
Afbeelding - les-alpages-de-chantel-6

Les Alpages de Chantel

  • Les Arcs
  • Savoie

€255,00