Skip to navigation Skip to main content
Frankrijk

Premium Résidence Le Village

Les Arcs | Savoie | Frankrijk
Afbeelding - premium-residence-le-village-6
Afbeelding - premium-residence-le-village-12
Afbeelding - premium-residence-le-village-18
Afbeelding - premium-residence-le-village-24
Afbeelding - premium-residence-le-village-30
De luxe 5-sterren Résidence Arc 1950 Le Village bestaat uit 8 accommodaties en ligt in het centrum van Les Arcs 1950 met directe toegang tot de pistes. Inkoopmogelijkheden zijn er in de directe omgeving.

Tot de uitrusting van de houten accommodatie behoren een receptie met Wi-Fi (beperkte snelheid), ontvangsthal, skidepot en bagageruimte. Een parkeergarage vind je in nabije omgeving (tegen betaling).

Bovendien is het gebruik van het wellnessgedeelte met verwarmd buitenzwembad, overdekt zwembad, sauna, hamam, meerdere buiten whirlpools, rustruimte evenals de fitnessruimte inclusief. In de "Deep Nature Spa" (tegen betaling) kun je tevens van het zwembad, whirlpool, sauna en hamam gebruikmaken en verschillende behandelingen en massages boeken. Het overdekte zwembad is toegankelijk vanuit de gebouwen "Prince des Cimes" en "Hameau du Glacier."

Inrichting
De gezellig ingerichte en ruime studio's en appartementen beschikken allemaal over een bad of douche/wc, aparte wc, een woon-/slaapruimte, soms aparte slaapkamers, tv, Wi-Fi (beperkte snelheid), kluis en föhn. Bovendien beschikken ze over een compleet ingerichte kooknis, koelkast, fornuis en soms Nespresso machine en magnetron.
Afbeelding - premium-residence-le-village-6

Premium Résidence Le Village

  • Les Arcs
  • Savoie