Recensies L'Espace Diamant

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van L'Espace Diamant wilt kiezen. Een recensie over L'Espace Diamant kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied L'Espace Diamant zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied L'Espace Diamant achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2017

Door: Anoniem over Crest Voland Cohennoz

Rustig, sfeervol, brede pistes, kindvriendelijk.

Prachtige omgeving, mooie brede pistes, vooral veel keuze voor beginnende skiërs en families met jonge kinderen. Rustige pistes. Dorpje is sfeervol. Weinig Nederlanders. Leuk restaurant onderaan piste, eigenaar is een Nederlandse vrouw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2015

Door: Wiebe van Duinen, Krommenie over Praz sur Arly

Gezellig Dorp. Men maakt snel contact, mits men Frans spreekt. 2 Campings in de directe omgeving van de Piste.

Onder aan de piste veel activiteiten. Nederlandse familie beheert onder aan de piste een gezellige Pub. Veel activiteiten. Vooral schitterend zijn de Ballontochten. Het skigebied is aangesloten op 5 andere dorpen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 maart 2015

Door: Paul Boterman over Les Saisies

Voor elk wat wils, onmogelijk om je te vervelen!

Echt vakantie-sport-sfeer met vriendelijke lokale bevolking. Skischool is zeker een aanrader, zowel voor beginners tot experts, ski of snowboard, van kids tot adults en senioren. Ook voor anders-validen. Daarnaast verdienen de activiteiten in het dorp zeker een vermelding. De pistes worden constant onderhouden en qua veiligheid wordt alles voortdurend opgevolgd naargelang de weersomstandigheden, de drukte op de pistes...enz.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 19 maart 2014

Door: Sandra van Wiel over Les Saisies

Gezellig dorp

Het dorp zelf heeft heel veel karakter. We waren met het hele gezin ( oudere zoon en dochter ) en we hadden het wel leuk gevonden om een paar avonden gezellig ergens een drankje te doen. Hier was helaas vrij weinig te doen in de avond. De pistes waren goed en we hebben een fijne en rustige vakantie gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 juli 2007

Door: Erwin over Les Saisies

Echt super, ook voor kinderen. De pistes gaan dwars door het dorp dus ook voor niet-skiërs erg leuk. De pistes zijn overwegend makkelijk tot middelzwaar, super voor beginners. Door de laatste uitbreidingen met Espace Diamant met +/- 185 km piste ook super voor gevorderden. En Les Saisies is ondanks de geringe hoogte van +/- 2000 m toch erg sneeuwzeker door de ligging ten opzichte van de mont blanc. Mooi uitzicht venaf de pistes op de mont bisane.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 maart 2007

Door: Fen over Praz sur Arly

Het kleine dorp bestaat uit twee gedeelten opgesplitst door de drukke doorgaande weg, zeker als om 17.00 uur de liften stopten. Après-ski hebben we niets van gemerkt maar het appartement lag ook niet in het centrum. Mooie ligging maar het is zeker als 'gevorderde' aan te raden een skipas voor het hele gebied te nemen (Espace Diamant, 159,- euro) omdat je dan echt dagtochten kunt uitstippelen naar hooggelegen pistes. Echt prachtig daar, schitterende uitzichten o.a. op de Mont Blanc! En dat was nodig ook want in het dorp lag bijna geen sneeuw en op de pistes verdween die gewoon. Maarja, wat wil je met 15 graden boven 0 in het zonnetje! Engels spreekt men nauwelijks (5 woorden), dat was wel echt lastig voor onze zoon van 13 die snowboardles had.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2006

Door: Jolanda over Les Saisies

Hoi, Les saisies is een leuk dorp, goede ski mogelijkheden, helaas geen apres ski, dat hebben we wel gemist! Verder erg duur vertoeven in vergelijking met andere ski gebieden! Gelukkig hadden we eigen eten mee! Sneeuw was er meer dan genoeg 2,75 ! echt toppie week gehad! groet Jolanda

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 februari 2006

Door: Patrick Sies over Les Saisies

Al isinds 1994 komen we in dit dorp. Zeker voor families met kleine kinderen is het een zeer geschikt en overzichtelijk skigebied. de laatste jaren is het drukker geworden maar door nieuwe skiliften en een ontsluiting van een nieuw gebied groeit het dorp als het ware mee met ons gezin. Ook de oudste twee 15 en 14 kunnen op hun snowboard nog prima uit de voeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 december 2005

Door: snebbeltje over Les Saisies

Wij gaan reeds verschillende jaren naar Les Saisies en ik kijk er elk jaar terug naar uit om te gaan. Het is een gezellig familiedorpje met zeer goede pistes voor een familie warmee ik bedoel dat er voor jong of oud altijd goede pistes zijn. Après ski is minder maar als je als gezin gaat is dat ook niet nodig en kan je het heel gezellig maken in het apartement.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
L'Espace Diamant

Berg110 cm
Dal70 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Espace Diamant. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes poeder
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten