Beoordelingen Praz sur Arly

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Praz sur Arly te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Praz sur Arly ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Praz sur Arly op wintersport zijn geweest. Ben jij in Praz sur Arly geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2015

Door: Wiebe van Duinen, Krommenie over Praz sur Arly

Gezellig Dorp. Men maakt snel contact, mits men Frans spreekt. 2 Campings in de directe omgeving van de Piste.

Onder aan de piste veel activiteiten. Nederlandse familie beheert onder aan de piste een gezellige Pub. Veel activiteiten. Vooral schitterend zijn de Ballontochten. Het skigebied is aangesloten op 5 andere dorpen.

Skischooltje voor de zeer kleinen, Mooie langlauf mogelijkheden, gezellige dorpen rondom, nabij Chamonix met tochten in de omgeving. Wekelijks markten in de omgeving. Ook in Praz zelf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 maart 2007

Door: Fen over Praz sur Arly

Het kleine dorp bestaat uit twee gedeelten opgesplitst door de drukke doorgaande weg, zeker als om 17.00 uur de liften stopten. Après-ski hebben we niets van gemerkt maar het appartement lag ook niet in het centrum. Mooie ligging maar het is zeker als 'gevorderde' aan te raden een skipas voor het hele gebied te nemen (Espace Diamant, 159,- euro) omdat je dan echt dagtochten kunt uitstippelen naar hooggelegen pistes. Echt prachtig daar, schitterende uitzichten o.a. op de Mont Blanc! En dat was nodig ook want in het dorp lag bijna geen sneeuw en op de pistes verdween die gewoon. Maarja, wat wil je met 15 graden boven 0 in het zonnetje! Engels spreekt men nauwelijks (5 woorden), dat was wel echt lastig voor onze zoon van 13 die snowboardles had.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen