Beoordelingen Morgins

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Morgins te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Morgins ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Morgins op wintersport zijn geweest. Ben jij in Morgins geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 oktober 2014

Door: annoniem over Morgins

Groot gebied, mooie tochten mogelijk

Wij komen al jaren in Morgins. De beginjaren met grote groep, laatste jaren met het gezin. Het is een groot gebied. Je kunt heerlijke tochten maken en de hele dag skiën met veel afwisseling. Voor alle niveaus. Kortom genieten. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd waardoor verbindingen beter verlopen en je minder wachttijd hebt. Het dorp is rustig. Je kan er op verschillende plaatsen lekker eten.

2 vertrekpunten zodat je elke dag een andere kant op kan
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2010

Door: Anoniem over Morgins

Niet veel gelegenheid om sávonds te eten in het kleine dorp Morgins. Voor te wandelen is het er ideaal. Er gaat een stoeltjeslift aan 2 kanten van het dorp. Mega groot skigebied, maar vanaf Morgins heb je nogal wat tijd nodig om in Morzine te komen. Als je niet zo'n kilometervreter bent kun je beter een "kleine" skipas kopen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 februari 2007

Door: Anoniem over Morgins

Morgins is een leuk, rustig dorp middenin de portes du soleil en heeft een aantal gezellige Nederlandse pensions, waarvan een op de piste Bois Gentil met een leuke apres skibar. Over het algemeen is de sneeuwsituatie goed op 1300 meter (hoogte van het dorp). Ook zijn er restaurantjes, een schaatsbaan en goede wandelmogelijkheden. Kortom voor de sportievelingen een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 december 2006

Door: marc.k over Morgins

Zeer prettig om er te skien zeker als je dan ook (net als wij) logeren aan de piste (zie webcam). Het is alleen wel een beetje aan de rand van Port du Soleil. Er zijn echt pistes voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 25 november 2006

Door: henk over Morgins

Zou je al sneeuwkettingen nodig hebben eind november?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 januari 2006

Door: Anoniem over Morgins

Ik kom er al mijn hele leven. Supergebied om lange tochten te maken (vanuit Morgins zowel via Chatel als via Champoussin/Les Crosets verschillende mogelijkheden). Enig minpuntje aan de pistes (vooral voor snowboarders) vormen de vele paden, die soms smal en druk zijn waardoor je goed moet opletten niet te botsen terwijl je vaak toch je vaart moet/wil behouden. De apresski is voor verbetering vatbaar. Wel gezellig, maar soms ook te saai. Wellicht is Morgins daar te klein voor of wordt er te weinig georganiseerd. De mensen in het dorp zijn voornamelijk families, weinig jongeren. Tip voor verre tocht: als je zo ver mogelijk wil komen en zo laat mogelijk terug wilt gaan is de laatste lift die je nodig heb de lift naar Point de l' eau. Vandaar kan je namelijk een hele lange blauwe piste (grootste deel pad) nemen die loopt door het bos aan de andere kant van de bergrug ((noordkant), dus niet aan de kant van Champoussin) en die uitkomt beneden aan de Foilleuse in Morgins zodat je verder niet meer van andere liften afhankelijk bent. Kan nog veel meer vertellen, maar hier laat ik het bij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 december 2005

Door: maarten over Morgins

Morgins is een vriendelijk en rustig dorpje tegen de franse grens. Het skigebied is uitstekend hoewel de liften sterk verouderd zijn. Er zijn op de bergen wel leuke tentjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 oktober 2005

Door: Valerie over Morgins

Op de berg vindt je een heel andere wereld dan in het dorpje zelf, echt schitterend! Als je het ziet wordt je er gewoon stil van! Zéér leuke skileraren en bij aankomst op de berg direct een blauwe piste voor de beginners, en een lekkere rode voor de meer gevorderden.. Het is echt een andere wereld..!! ECHT SUPER WAAAAUW én lekkere sneeuw..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen