Beoordelingen Grächen

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Grächen te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Grächen ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Grächen op wintersport zijn geweest. Ben jij in Grächen geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2017

Door: Monique over Grächen

Gezellig, knus en vriendelijk

Gezellig, knus gebied. Voldoende uitdaging. Voor kinderen erg leuk. Vriendelijke mensen. Lessen perfect voor kinderen van 10-12.. Veel zon en sneeuwzeker

Gebied, gezellig knus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 juli 2012

Door: Bianca over Grächen

Echte mooie familiebestemming voor jonge(re) kinderen

Grächen is een heel klein plaatsje wat heel mooi gelegen is en vrijwel altijd zon heeft! De afdalingen zijn heel goed te doen voor kinderen en beginners. Het is een vrij klein gebied met ongeveer 40 kilometer piste, maar daardoor juist geschikt voor families en kinderen omdat je elkaar snel weer tegenkomt.

Mooie natuur
Ideaal voor beginners en kinderen
Zwitserse gezelligheid
Matige après-ski
Weinig afdalingen, klein skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2011

Door: Sylvie over Grächen

30-01-2011 Net terug uit Grachen,een hele leuk dorp. Echt zwitsers.Ideaal voor kinderen. Het gebied is niet groot maar voor beginners perfect. Een beetje blauw en de rode pistes zijn makelijk te doen. Voor skiers die niet meer zo fanatiek zijn zoals wij is het een erg leuk gebied. Geen gebied voor gevorderden of zij die van lange ski afdalingen houden.Er zijn 3 leuke barretjes op de berg. Sigis en T-Rex,zijn voor de jongere leuke apres ski barretjes in her dorp. Ondanks dat het gebied niet groot is zijn er aardig wat jongelui. Er zijn verschillende restaurants waar je lekker kunt eten, Hotel Desiree Walliser Kanne en bij Thomas heerlijk chocolademelk met rum. De zwitsers zijn erg vriendelijk en er service gericht. Wij gaan zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 17 november 2008

Door: jan eeckman over Grächen

gans Grachen is aantrekkelijk voor een verblijf niet in het minst door de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 april 2008

Door: Bram over Grächen

Alleen ervaring met het winter(ski)seizoen. Voor beginners geldt het niet, maar voor de gevorderde wintersporters is Grächen een kleinschalig, kneuterig dorpje. De ervaren skiër of boarder heeft in 2 uur alle afdalingen gehad. Daarbij zijn liften en gondels flink verouderd. In volle bepakking trappen lopen om de eerste gondel te pakken? Heb het anders meegemaakt, verwende ik! Paradijs voor gezinnen met kleine kinderen. Je struikelt op de piste over massa’s klein grut. Nee, Grächen is voor mij een maatje te klein. ’s Zomers zal het er voor de wandelaar ongetwijfeld goed vertoeven zijn. Omgeving is ’s winters al prachtig, laat staan in de zomermaanden. Horeca in Grächen is weinig fantasievol. Retteketet, racklet, racklet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2008

Door: liza over Grächen

Grachen is geweldig, zowel voor kinderen als ouderen. Lessen zijn leuk en op de piste verveel je je niet snel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2008

Door: Verstappen over Grächen

Grächen is een geweldig dorp! Heel erg sfeervol. Het skigebied leek ons minder, maar valt héél erg mee: een leuk gebied met toch nog veel mogelijkheden, het is (tenminste voor ons) geen probleem om 2 à 3 keer per dag dezelfde piste te nemen! Après skiën is "Zwitsers": niet te uitbundig, maar aan de de dalafdaling een hele gezellige après- ski hut! Het dorp en het skigebied zijn ook vooral geschikt voor kinderen, de hotels geven hoge kortingen, "Ravensburger" heeft in dit dorp geïnvesteerd om er een "Spielweg" aan te leggen met tot boven op de berg kleine speelmogelijkheden voor kinderen. Op de berg (Hannigalp) ligt het "Schnoö's Kinderparadies" waar de kinderen spelend het skiën kunnen leren. Voor de skiërs die iets meer willen dan Grächen is een uitstapje naar (vooral) Zermatt of Saas-Fee snel gemaakt. Zermatt is namelijk snel te bereiken met het typisch Zwitserse treintje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2007

Door: Anoniem over Grächen

Hey allemaal, ik kom al meer dan 10 jaar in Grachen. Ik ben daar begonnen met snowboarden en nu rijd ik al wedstrijden, het is echt een vet en mooi dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 november 2007

Door: Anoniem over Grächen

Wij komen al vanaf 1978, vaak meerdere malen per jaar, naar Grachen. Eerst alleen voor de wintersport, maar later ook zomers om bergwandelingen etc. in Grachen en OMGEVING te maken, prachtig. Ook vele andere plaatsen in div.wintersportlanden bezocht, maar Grachen heeft de grootste aantrekkingkracht. Fantastich voor kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 maart 2007

Door: Familie Beyers over Grächen

Wij gaan al meer dan 25 jaar naar Grachen. Je kan in elk seizoen gaan en elke keer is het weer even mooi. Het aantal kilometers skipiste is beperkt maar je vind elke keer wel een andere leuke combinatie van pistes. Een uitstapje naar Saasfee of Zermatt is snel gemaakt. Onze familie heeft plaatsen over heel Zwitserland bezocht en aan Grachen zijn we verknocht. Als je een übergezellig dorpje zoekt is Grachen zeker de juiste plek. Het omliggende landschap is prachtig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2007

Door: fam cambier over Grächen

Wij gaan al 25 jaar naar Grachen. We vinden het daar heel goed, samen met mijn ouders en onze 2 kinderen. We vertrekken 7 maart tot 17 maart. Hopelijk gaat er nog sneeuw vallen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 december 2006

Door: Annemieke over Grächen

Grächen is zo gezellig en vertrouwd. Wij komen er graag ieder jaar weer! Het is een prima basis om ook in de omgeving naar andere plaatsen te gaan zoals bijvoorbeeld Saas-Fee en Zermatt of winkelen in Visp. Zelfs een dagje kuren in Leukerbad is prima te doen. En daarna weer terug naar genoeglijk Grächen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 mei 2006

Door: Anoniem over Grächen

Wij gaan met de hele familie ieder jaar naar Grachen wij vinden het daar fantastisch!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen