Skip to navigation Skip to main content

Winactie: win een reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites 2023

220319 Dutchweeksaalbach 11

Ja, je leest het goed: je kunt een reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites winnen! Inclusief vlucht met Sky Alps ernaartoe. Dé prijs voor liefhebbers van skiën, goed eten en de allerbeste feestjes in een schitterend landschap. De winter komt steeds dichterbij en daarom verloten we niet alleen een gaaf winterboek, maar ook een vette reis. Het enige dat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op de prijsvraag en duimen dat het geluk dit keer aan je zijde staat. 

Nieuw in 2023: Dutchweek 3 Zinnen Dolomites

Dutchweek is vandaag de dag een klinkende naam onder wintersporters die wel houden van een feestje. Inmiddels is de Nederlandse organisatie al in heel wat bekende skigebieden neergestreken en dit jaar komt er weer eentje bij op de lijst. Komende winter kun je niet alleen feesten in Gerlos, Saalbach, Zell am See-Kaprun en Sauze d'Oulx, maar ook in het skigebied 3 Zinnen Dolomites. Van 15 t/m 18 maart 2023 strijkt Dutchweek hier voor het eerst neer en wordt er gefeest met uitzicht op de meest karakteristieke toppen van de Dolomieten. Aangezien de zon hier gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt, de pistes perfect geprepareerd zijn en er ontelbaar veel leuke berghutten zijn, kan dat alleen maar een succes worden!

Win een reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites
© Kottersteger

Met Sky Alps naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites

Wil jij bij de allereerste editie van Dutchweek 3 Zinnen Dolomites zijn in 2023? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet vier jij van 15 t/m 18 maart feest in de Italiaanse sneeuw. Deze vette trip wordt je aangeboden door skigebied 3 Zinnen Dolomites, Dutchweek en luchtvaartmaatschappij Sky Alps. Wat je kunt winnen?

  • Een reis voor twee personen naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites in 2023
  • Retourvlucht Antwerpen - Bolzano met Sky Alps
  • Transfer luchthaven - accommodatie - luchthaven
  • Een accommodatie voor 4 nachten
  • 2 x een 3 1/2 -daagse skipas
  • Toegang tot alle Dutchweek feestjes voor 4 dagen
  • De reis vindt plaats van 15 t/m 18 maart 2023

 

Meer over Sky Alps lees je hier ›

Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en win!

Meedoen is ontzettend simpel. Het enige dat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op de vraag: 'Hoeveel keer per week vliegt Sky Alps 's winters naar Bolzano (Dolomieten)?'. Door het juiste antwoord te geven, maak je automatisch kans op de reis naar Dutchweek Dolomites 2023. Meedoen kan tot en met zondag 27 november 2022. Op maandag 28 november wordt de winnaar bekendgemaakt. Ben jij de gelukkige?

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.