Skip to navigation Skip to main content

Winactie: win het nieuwe boek 'Gletsjer' van Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer Gletsjer
© A.W. Bruna - Image by Freepik

De winter komt eraan en om dat te vieren hebben we een hele leuke winactie. Eentje waar je niet alleen iets aan hebt op wintersport, maar ook thuis. We mogen in samenwerking met A.W. Bruna Uitgevers namelijk drie keer het nieuwe boek ‘Gletsjer’ van Suzanne Vermeer weggeven. Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar het juiste antwoord te geven op de prijsvraag. Word jij een van de gelukkige winnaars van dit heerlijke leesvoer?

Gletsjer: het nieuwe boek van Suzanne Vermeer

Goed nieuws voor alle wintersportliefhebbers én boekenwurmen: Suzanne Vermeer heeft er weer een nieuwe winterthriller bij! Na succesvolle titels als ‘Après-ski’, ‘Lawinegevaar’ en ‘Zwarte piste’ mag een volgende wintertitel aansluiten in de rij. Het boek ‘Gletsjer’ vertelt het verhaal van Maaike en haar zus Judith die samen op wintersport zijn in Duitsland. Het tweetal ging vroeger altijd al naar Garmisch-Partenkirchen, maar door de politieke carrière van Judith zijn dat soort tripjes onmogelijk geworden. Wat begint als een heerlijke zussenvakantie, verandert al snel in een ramp wanneer Judith verongelukt.

Maar was het wel een ongeluk? Maaike gelooft er niks van en gaat op onderzoek uit…

Bestverkopende thrillerauteur van Nederland

Suzanne Vermeer is de bestverkopende thrillerauteur van Nederland op dit moment. In 2006 verscheen het eerste boek ‘All-inclusive’, wat meteen een bestseller werd. Sindsdien zijn er al meer dan 30 titels verschenen. Zomer- en winterthrillers. In 2011 werd bekendgemaakt dat Suzanne Vermeer het pseudoniem van de toen net overleden Paul Goeken was. In overleg met de familie is besloten om de boekenreeks ook na zijn overlijden voort te zetten. Wie de boeken tegenwoordig schrijft is een van de best bewaarde boekengeheimen van de Nederland.

Win één van de drie boeken

Kun jij niet wachten om samen met Suzanne Vermeer de piste op te gaan en bladzijde naar bladzijde te verslinden als een portie warme Kaiserschmarrn? Geef dan snel het juiste antwoord op de prijsvraag en wie weet maken we jou binnenkort blij. Onder alle deelnemers verloten we drie boeken. Meedoen kan tot en met 14 november 2022, op 15 november 2022 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.