Skip to navigation Skip to main content

Winnaars winactie Suzanne Vermeer - Gletsjer bekend

Suzanne Vermeer - Gletsjer
© A.W. Bruna - Image by Freepik

Wacht jij al enkele weken in spanning af of jij de winnaar bent van een van de drie boeken van Suzanne Vermeer die we mogen weggeven? Dan heb ik goed nieuws voor je! Het wachten is namelijk voorbij en de winnaars zijn bekend. Scroll snel verder om te zien of jij binnenkort het boek Gletsjer van Suzanne Vermeer leest. 

Winnaars

We hebben alle deelnemers aan de winactie - en dat waren er veel - in de digitale hoed gegooid en daar drie deelnemers uitgevist. Die drie deelnemers zijn dan meteen de gelukkige winnaars van het nieuwste boek van Suzanne Vermeer. Ik zal het niet langer spannend houden, dus ik feliciteer bij dezen:

  • Cobie Cleveringa
  • Henriette Jansen
  • Karin Brouwer

Houd je mail in de gaten

Wij hebben de mailadressen van de winnaars doorgezet naar A.W. Bruna Uitgevers en die zullen contact opnemen. Ben je een van de gelukkige drie winnaars? Houd dan je mailbox in de gaten, want je moet nog wel even je adres doorgeven natuurlijk.

Win een reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites

Ben je niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd, want we hebben deze winter meer prijzen weg te geven. Op dit moment is het mogelijk om een reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites te winnen in maart 2023. Doe je al mee?

1220 - Winter - Mike

Over Mike

Mike is al jaren werkzaam in de wintersportbranche. Je kent hem niet alleen van z'n geschreven verhalen, maar ook van de video's die je voorbij zien komen. Hij staat veel voor, achter en naast de camera. Misschien herken je z'n stem van 24 UUR IN en de Snowplaza live-uitzendingen op Facebook of heb je hem voorbij zien komen op beeld.