Skip to navigation Skip to main content
Huisje Sneeuw Skiwelt
© Spalder Media Group

In Nederland komt de regen steeds met bakken uit de hemel en in de Alpen is deze week wel een halve meter sneeuw gevallen. Het is dat het zo groen is buiten, anders zou je bijna denken dat het al herfst is. Je hebt rond deze tijd van het jaar vast behoefte aan veel zon, toch geef ik je nog wat winterinspiratie. Het is nu volop profiteren van hoge vroegboekkortingen! Vandaag een aantal fijne deals, waarmee je voor onder de € 300,- op wintersport kunt.

Vroegboeken = besparen

Wintersport is de mooiste vakantie van het jaar, maar helaas niet de goedkoopste. Tel de kosten voor vervoer, de accommodatie, skipassen, eventueel materiaalhuur, de ski-outfit en alle maaltijden en drankjes ter plaatse maar eens bij elkaar op en je komt al snel op een flink bedrag. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te besparen, bijvoorbeeld met vroegboeken. Wie er op tijd bij is, profiteert van aantrekkelijke deals. Reisorganisaties als Summit Travel, TUI en Snowtrex hebben nu al het eerste aanbod online staan en op een aantal reizen profiteer je van heel veel korting! Stuk voor stuk aantrekkelijke pakketreizen, waarbij ook de skipas inclusief is. Per reisorganisatie vind je hieronder 3 aanbiedingen.

Summit Travel: meer dan € 300,- korting per persoon

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en boeken.

Snowtrex: € 30,- korting per persoon tot eind mei

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en boeken.

TUI: nu € 50,- extra korting per persoon

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en boeken.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.