Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Awards 2023 van start: stem én win

Miranda Ski Arlberg
© Spalder Media Group

De Snowplaza Awards 2023 zijn gestart! Na een paar gekke jaren gaat de zoektocht naar de favorieten van Nederland én België weer verder. Dit keer zijn we benieuwd naar jullie favoriete skigebied, favoriete familieskigebied en favoriete après-ski bar. De winnaars ontvangen na afloop een award, maar ook jij maakt kans op een te gekke prijs. Onder alle deelnemers verloten we een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze (seizoen 23/24).

Snowplaza Awards 2023

Daar zijn ze dan, terug van even weggeweest: de Snowplaza Awards! Dé zoektocht van wintersportwebsite Snowplaza naar de favorieten van Nederland en België. We hebben er met z'n allen een paar gekke jaren opzitten, maar gelukkig kunnen we weer genieten van wintersport zoals we dat gewend zijn. De hele dag lekker skiën of snowboarden, 's middags uitgebreid lunchen in een knusse berghut, na afloop feesten in de après-ski en daarna nog even dineren in een leuk restaurant. Hoog tijd om weer Snowplaza Awards uit te reiken! 

Drie verschillende categorieën

Dit skiseizoen gaan we op zoek naar de favorieten van wintersporters uit Nederland en België in drie verschillende categorieën. 

  1. Favoriete skigebied: waar ga jij het liefst naartoe op wintersport?
  2. Favoriete familieskigebied: welk skigebied is ideaal voor een wintersport met kinderen?
  3. Favoriete après-ski bar: in welke bar vier je elke dag het beste feestje?

Stem én win!

Stemmen is niet alleen leuk voor je favorieten, maar ook voor jezelf. Je maakt namelijk automatisch kans op 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze. Het gaat om een skipas voor skiseizoen 2023/2024, dus je kunt na je deelname meteen beginnen met plannen! 

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.