Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Award voor beste après-ski bar uitgereikt aan Cin-Cin Gerlos

DSC 3298 1

Dinsdag was een feestelijke dag in Gerlos. De afgelopen weken hebben jullie massaal gestemd op de Snowplaza Awards 2023 en inmiddels zijn de winnaars bekend. De Cin-Cin in Gerlos is voor het zoveelste jaar op rij verkozen tot beste après-ski bar. Gisteren heeft de trotse manager de award in ontvangst genomen en nu we er toch zijn, hebben we daar uiteraard even op geproost. In dit blog een paar foto's van de uitreiking.

Snowplaza Awards 2023

De Snowplaza Awards zijn terug van weggeweest. Na een korte pauze hebben jullie dit seizoen weer kunnen stemmen op het beste skigebied, het beste familieskigebied en de beste après-ski bar van 2023. Duizenden wintersportfans hebben hun stem uitgebracht. Inmiddels zijn de stemmen geteld en de winnaars bekend. De Zillertal Arena is door Nederlandse en Belgische wintersporters verkozen tot beste skigebied, Serfaus-Fiss-Ladis tot beste familieskigebied en de Cin-Cin in Gerlos tot beste après-ski bar. Bekijk hier alle overige winnaars ›

Cin-Cin Gerlos al jaren de beste

Voor het zoveelste jaar op rij heeft de Cin-Cin in Gerlos de meeste stemmen gekregen. De populaire après-ski bar is wederom de favoriet van Nederland en België. Niet gek, het is er elke dag opnieuw één groot feest, een biertje bestel je hier gewoon in eigen taal en de beste après-ski hits knallen uit de speakers.

Feestelijk gevierd

Deze week zijn we met het hele team in Gerlos voor een paar dagen skiën en genieten. Een mooi moment om ook meteen de Snowplaza Award voor beste après-ski bar uit te reiken. We hebben het met z’n allen feestelijk gevierd, zoals je hieronder kunt zien.

DSC 3326 1
DSC 3359 1
Après-ski proost
DSC 3552 1
DSC 3521 1
DSC 3534 1
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.