Skip to navigation Skip to main content

Het gloednieuwe Snowplaza Magazine is nu te lezen

Whatsapp Image 2022 11 27 At 2.14.41 PM (1)

Vers van de pers: het spiksplinternieuwe Snowplaza Magazine is klaar en vanaf nu te lezen. De afgelopen weken heeft de redactie van Snowplaza hard gewerkt om weer een mooi blad samen te stellen vol inspirerende wintersportartikelen. En het beste van alles: lezen is helemaal gratis! In het Snowplaza Magazine vind je een bundeling van informatie over allerlei skibestemmingen, leuke tips, grappige weetjes, reisverslagen, wintersportnieuws, handige info en interessante interviews die je voorpret voor het nieuwe winterseizoen zonder twijfel doen vergroten. Ga jij 'm lezen? 

Tweede editie Snowplaza Magazine is nu verkrijgbaar

Naast onze blogs op de website en dagelijkse dosis wintersportgekte op Facebook en Instagram, brengen we ook jaarlijks een magazine uit. Na een succesvolle eerste editie is nu de tweede versie uit de printer gerold. Een blad boordevol inspiratie voor nieuwe skibestemmingen, handige tips, leuke weetjes en reisverslagen. Maar ook nieuws direct afkomstig uit de skigebieden. Samengesteld door een team van wintersportliefhebbers uit een enorme passie, liefde en ervaring in de wintersport, vóór wintersportliefhebbers. Een heerlijk inspirerend magazine om je vakantievoorpret te vergroten!

Boordevol wintersportinspiratie

Wat je allemaal in het magazine kunt lezen? We hebben een hele hoop skibestemmingen onder de loep genomen, van de Alpen tot de Dolomieten en zelfs daarbuiten. Zo lichten we onder andere een wintersport in Zuid-Tirol voor je uit, nemen we je mee naar Noorwegen, koersen we naar Canada en kun je ook meer lezen over Oostenrijkse skigebieden. Verder kun je bijvoorbeeld lezen over mooie skitochten, hebben we leuke wintersportfeitjes gebundeld en kun je aan de slag met heerlijke recepten uit de Alpen. Daarnaast hebben we gesproken met onderneemster Martha Schultz die haar mannetje staat in een wintersportwereld vol mannen en haar Tiroolse imperium en spraken we met de vertegenwoordiger van de skiliftmaatschappij in Gerlos over duurzaamheid. Dat en nog veel meer kun je lezen in de nieuwe editie van het Snowplaza Magazine 2022-2023.

Snowplaza Magazine lezen over wintersport

Waar kun je 'm lezen?

Benieuwd geworden naar dit mooie wintersportblad? Het Snowplaza Magazine is gratis verkrijgbaar en te lezen bij onder andere SnowWorld of bijvoorbeeld relaxed in je kappersstoel via De Leesmap. Maar ook krijg je een exemplaar meegestuurd zodra je een bestelling plaatst bij wintersportwinkel DAKA. Een leuke extra bij je gloednieuwe wintersportoutfit en/of -uitrusting! 

 

De redactie van Snowplaza wenst je heel veel leesplezier. Op naar een prachtig wintersportseizoen! 

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.