Skip to navigation Skip to main content

En de winnaar van de reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites 2023 is...

220319 Dutchweeksaalbach 11

Het is tijd om de tweede prijs van skiseizoen 2022/2023 te verloten! Vandaag gaan we iemand heel blij maken: de winnaar van de reis naar Dutchweek 3 Zinnen Dolomites in 2023 is bekend. Uit alle deelnemers is middels loting één gelukkige winnaar naar voren gekomen. Benieuwd of jouw dag vandaag niet meer stuk kan?

Dutchweek 3 Zinnen Dolomites 2023

Komende winter heeft de Nederlandse evenementenorganisatie Dutchweek er een nieuwe locatie bij. Niet alleen kun je tijdens skiseizoen 2022/2023 feesten in GerlosSaalbachZell am See-Kaprun en Sauze d'Oulx, maar ook in het skigebied 3 Zinnen Dolomites. Van 15 t/m 18 maart 2023 vindt het evenement plaats en wordt er gefeest in het schitterende decor van de Dolomieten. 

En de winnaar is…

Skiën, goed eten en hele vette feestjes. Van dit en meer kun je genieten tijdens Dutchweek 3 Zinnen Dolomites 2023. Samen met luchtvaartmaatschappij Sky Alps, skigebied 3 Zinnen Dolomites en Dutchweek mogen we iemand heel blij maken en die kant op sturen. Meedoen aan de winactie was heel simpel. Je hoefde alleen maar het juiste antwoord te geven op de vraag 'Hoeveel keer per week vliegt Sky Alps 's winters naar Bolzano (Dolomieten)?'. Dat is 3 keer per week. Uit alle juiste antwoorden is één winnaar getrokken. Van harte gefeliciteerd Jordy Noordover, jij wint deze hele vette reis. Houd je mail goed in de gaten, daar lees je zo snel mogelijk meer.

Niet gewonnen?

Helaas kan er maar één de winnaar zijn! Heb jij niet gewonnen maar wil je dit vette evenement niet mislopen? Je kunt natuurlijk ook zelf je wintersport die kant op boeken. Plak je er meteen een paar dagen aan vast ;-).

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.