Skip to navigation Skip to main content

Einde zomer: hoge korting op skikleding en skimateriaal

Ski-jas en ski's

De meteorologische herfst is aan het begin van de maand van start gegaan en morgen gaat ook de astronomische herfst van start. Hoog tijd om al die leuke strandjurkjes en korte broeken op te ruimen en je wintersportuitrusting eens onder de loep te nemen. Veel wintersportwinkels stunten nu met hoge kortingen op skikleding en skimateriaal. Hét moment om in te slaan! In dit blog een overzicht met leuke deals.  

Een nieuwe ski-jas met wel 50% korting

Nieuwe winter, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Heb je meer dan genoeg foto's in die ene jas en denk je stiekem al een tijdje aan een nieuwe? Dit is hét moment om je slag te slaan. Een nieuwe ski-jas koop je nu met tot wel 50% korting. Er staan allerlei leuke merken en modellen online waarmee je komende winter helemaal de show steelt op de pistes. 

Nieuwe ski-jas kopen met korting

Wel € 300,- korting op nieuwe ski's

Wil je besparen op nieuwe ski's, dan zijn het voor- en naseizoen dé momenten om het aanbod te bekijken. Daar waar je hartje winter vaak de hoofdprijs betaalt, profiteer je in de periode buiten het wintersportseizoen van aantrekkelijke deals. Zijn jouw ski's aan vervanging toe of ben je van plan om deze winter eindelijk met je eerste eigen paar naar de sneeuw te vertrekken? Online lopen de kortingen hoog op. We willen je wel adviseren bij twijfel altijd een fysiek bezoek aan de winkel te plannen. Ski's kopen: de meest gemaakte fouten ›

Nieuwe ski's kopen met korting

Snowboards en snowboardschoenen in de sale

Niet alleen voor skiërs zijn er leuke deals, ook snowboarders profiteren van korting. Toe aan een nieuw board of nieuwe snowboardschoenen? We hebben een aantal fijne aanbiedingen voor je verzameld:

Skikleding voor kinderen in de uitverkoop

Jonge kinderen groeien snel uit hun skikleding. Wat afgelopen seizoen nog perfect aansloot, is nu alweer veel te klein. Je kunt in dit geval prima voor tweedehands skikleding voor kinderen kiezen. Toch liever iets nieuws? Neem dan eens een kijkje in de sale. Je profiteert nu van aantrekkelijke kortingen. Let wel op dat wat je nu koopt ook komende winter nog past!

Skikleding voor kinderen in de uitverkoop

Skihelm deals

Veiligheid boven alles, ook op wintersport! In sommige wintersportlanden is het dragen van een skihelm verplicht voor kinderen, maar voor volwassenen geldt deze regel niet. Toch willen we je aanraden om nooit zonder skihelm de piste op te gaan. Een skihelm biedt bescherming bij een eventuele val, maar is daarnaast ook lekker warm én je skibril zit ook een stuk comfortabeler. Lees alles over de skihelmplicht ›

Skihelm met skibril kopen

Mutsen en goggles

Een nieuwe muts of goggles is altijd goed. Toevallig nog verjaardagen van wintersporters in het vooruitzicht? Leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Leuk om te kopen ook nu er volop sale is!

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.