Skip to navigation Skip to main content

5x de leukste skibroeken voor meisjes

7729 - 5x de leukste skibroeken voor meisjes (1)

Als jouw meiden mee gaan op wintersport is het belangrijk dat ze, net als haar vader en moeder, voorzien zijn van een goed skipak. Lekker warm en uiteraard ook met de mode mee. Met de volgende 5 broeken weet je 100% zeker dat ze het niet koud zullen krijgen, of nat zullen worden tijdens de sneeuwpret en dat ze er daarnaast ook nog eens goed uit zien. Je hebt al een nieuwe skibroek vanaf €29,99. In welke skibroek zie jij jouw kleine meid al van de piste af komen?

#1. Protest Hopkins 14 JR

Als je op zoek bent naar een skibroek in de mooiste kleur blauw ooit, dan stopt hier jouw zoektocht. Voor een keurige prijs heb je een mooie skibroek die voorzien is van een speciale coating, waardoor de broek waterdicht is, maar toch goed ademt. De ski- en snowboardkleding van Protest heeft altijd een streepje voor wat mij betreft vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je weet dat je hiermee gewoon een goed product in huis haalt. Mocht blauw je kleur niet helemaal zijn, de broek is ook nog in zes andere prachtige kleuren verkrijgbaar.

Protest, €39,99

#2. Protest Marissa JR

Laten we eerlijk zijn: deze skibroek kies je natuurlijk uit op de fantastische print. De broek is gemaakt van softshell materiaal. Dat betekent dat de broek waterafstotend is, maar niet 100% waterdicht. Wees niet bang dat de sneeuw daardoor langs je benen naar beneden sijpelt als je één keer valt, maar let wel op dat de broek minder geschikt is voor een beginner. Het voordeel van dit materiaal is dat het soepel is en heerlijk zacht aanvoelt. De broek heeft haken onderaan de pijpen zodat ze goed om de schoenen geklemd kunnen worden.

Protest, €49,99

#3. Icepeak Neo Junior

Deze broek van Icepeak is nét even wat warmer dan andere ski- en snowboardbroeken, dankzij een super hoog isolerend vermogen. Wel zo fijn als het vriest op de pistes. In de broek zitten voorgevormde knieën, wat de broek extreem goed geschikt maakt voor het snowboarden. De broek is voorzien van wind- en waterdicht materiaal dat goed ventilerend is. Ook zitten er sneeuwvangers in, zodat er geen sneeuw via de pijpen naar binnen kan glippen. Dankzij de extra hoge taille, zal je geen koude rug krijgen. De broek is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Icepeak, €49,95

4. Wed'ze SL 100 PULL'NFIT PRUIM

Een budgettoppertje dit. Voor nog geen dertig euro scoor je deze prachtige skibroek bij Decathlon. Uiteraard is de broek lekker warm om de benen en ook 100% waterdicht. Wel zo handig. Wat deze broek zo ontzettend praktisch maakt, is het zogeheten ‘Pull ’n fit’-systeem. Dit is een systeem waarmee je de lengte van de broek kan aanpassen. Handig voor meisjes in de groei!

Wed'ze, €29,99

#5. Roxy Backyard Butterfly Blue JR

Jaaa! Printjes! Op de piste mag je lekker knallen qua kleding, daarom is deze skibroek helemaal geschikt. Roxy maakt altijd gebruik van fantastische prints en materialen, dus qua kwaliteit zit het wel snor met deze pants. De broek heeft een verstelbare tailleband zodat ‘ie altijd past. Daarnaast is de broek 100% waterdicht en goed geïsoleerd, zodat je lekkere warme beentjes houdt tijdens een dag op de piste. Er zitten ventilatieritsen aan de binnenkant van de bovenbenen voor als het je toch te heet onder de voeten wordt. Sweet!

Roxy, €99,95

De wastip:

Was skikleding na de wintersport altijd met een speciaal impregneermiddel. Zo blijft de waterdichtheid behouden en de kleur mooi. Check wel altijd de wasvoorschriften in de broek van tevoren. Je skibroek in de wasdroger doen is geen enkel probleem. Hierdoor activeer je namelijk de waterafstotende laag aan de buitenkant.

Wellicht ben je ook hierin geïnteresseerd:

178 - Winter - Janinke

Over Janinke

Vanaf het eerste moment dat Janinke op een besneeuwde piste stond, wist ze meteen: dit is liefde. De vers geprepareerde sneeuw, de frisse berglucht en de gezelligheid. Janinke kan nooit lang zonder wintersport.