Skip to navigation Skip to main content

Foto-oproep: stuur je leukste retro wintersportfoto's in!

54347 - Foto-oproep: stuur je leukste retro wintersportfoto's in! (11)

Heb jij ze nog liggen? Van die dikke fotoboeken vol afgedrukte kiekjes van je wintersportvakantie? Als het antwoord 'ja' is, dan is het de hoogste tijd om die er eens bij te halen! Wij zijn namelijk ont-zet-tend benieuwd hoe jullie er destijds bij liepen. Of jullie ook de standaard 'één-ski-omhoog-foto' in de verzameling hebben. En we willen gewoon even opnieuw die goeie ouwe tijd, samen met jullie, herbeleven. Vandaar deze foto-oproep: stuur je leukste retro wintersportfoto's in!

Terug naar toen

Ik ben zelf een ninetees kid, geboren in 1995, dus ik kan niet over alles meepraten met betrekking tot hoe anders wintersport vroeger wel niet was. Echter, kan ik me nog dondersgoed de skipassen aan een trektouwtje herinneren die vastgeklipt waren aan m'n eendelige skipak, wat trouwens erg onhandig was als je moest plassen. En er zijn meer leuke herinneringen aan hoe een wintersport vroeger was! Veel dingen zijn inmiddels veranderd, en zeg maar gerust verbeterd, maar ik pak nog regelmatig ons oude wintersportfotoboek erbij. Weet je dat nog trouwens, dat je alles op een rolletje moest fotograferen? En dat je dan weken na je vakantie erachter moest komen dat al je vakantiefoto's stom waren?

Retro wintersportfoto uit de oude doos
© Spalder Media Group
Retro op z'n meest retro!

Stuur je leukste foto in

Enfin, terug naar de wintervakantiekiekjes! Ik geniet ontzettend van de afgedrukte herinneringen van vroeger en kan nog altijd dubbel liggen om hoe we er toen soms met z'n allen bij liepen. Het roept niet alleen herinneringen op, ook besef je je weer hoe snel de tijd gaat. Daarom gaan we met z'n allen even terug naar toen, en vragen wij jou: stuur je leukste, grappigste, mooiste, oudste, beste of meest hilarische retro wintersportfoto op naar ons via een persoonlijk bericht op Facebook. Het liefst met, als je dat nog weet, het jaartal en waar het was. Dan maken wij er een leuke verzameling van!

 

Hoe doe je mee?

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het is heel simpel: heb jij nog oude wintersportfoto's liggen, dan is het tijd om die erbij te pakken. Zoek je favoriete wintersportfoto op en stuur die in via FacebookInstagram of e-mail. Wij maken dan een verzameling van de leukste en grappigste herinneringen, gewoon om weer even met z'n allen 'vroeger' te beleven. Wie weet staat jouw retro-foto wel in ons volgende blog! En nee, we zoeken niet alleen oude kiekjes uit de 90's, maar ook uit de jaren daarvoor en daarna! Je kunt meedoen aan onze foto-oproep onder deze voorwaarden:

  • Geef in een berichtje bij de foto’s aan dat je ons toestemming geeft ze te delen;
  • Vermeld even de naam bij de foto’s die we kunnen vermelden als copyright.

 

Stuur je retro wintersportfoto in

Wintersportfoto van vroeger
De ondergetekende ;-)
Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.