Skip to navigation Skip to main content

Gerard Joling zingt voor zijn favoriete skigebied in Oostenrijk

53712 - Gerard Joling zingt voor zijn favoriete skigebied in Oostenrijk (3)
© Zillertal Arena

Zanger, entertainer, acteur, fervent wintersporter én Oostenrijkfan Gerard Joling heeft de nieuwe televisiecommercial van het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena ingezongen. Het bekende deuntje van de bestaande reclame is nu voorzien van een kersverse stem en wel van die van de enige echte topper Gerard Joling. Met deze commercial wordt de start van het nieuwe skiseizoen groots ingeluid en kan de winter gaan beginnen.

Al jarenlang grote fan van de Zillertal Arena

Dat Gerard Joling de nieuwe stem is van de bekende melodie van de commercial, is niet voor niets. Hij komt al 16 jaar in de Zillertal Arena en is dol op het skigebied. Hij vindt hier, tussen alle dagelijkse hectiek van zijn turbulente leven in, pure ontspanning. Waar hij vooral van geniet zijn de prachtige uitzichten, grote gastvriendelijkheid van de locals, mooie accommodaties, de veelzijdigheid van het skigebied en het heerlijke eten. En dat hier ook genoten wordt van een drankje en een dansje na het skiën, maakt voor hem een wintersport in de Zillertal Arena compleet.

'Es geht wieder los'

De Zillertal Arena is met de dorp Gerlos, Zell am Ziller, Wald, Königsleiten en Krimml een van de grootste skigebieden van Oostenrijk en een geliefde bestemming van vele Nederlandse wintersporters. Nadat we het winterseizoen van 2020/2021 hebben moeten overslaan vanwege de coronapandemie, is de drang om weer te genieten van een skivakantie bij ons allemaal enorm. Onder het motto 'Es geht wieder los', plant de Zillertal Arena een grootse comeback voor aankomend seizoen. Vanaf 4 december kunnen we eindelijk weer skiën op de 147 km aan pistes van het populaire skigebied.

Logische samenwerking tussen de Zillertal Arena en Gerard Joling

'We zijn ontzettend trots dat we Gerard Joling hebben weten te strikken om het liedje in de nieuwe televisiecommercial van de Zillertal Arena te zingen', zegt Zillertal Arena-voorzitter Franz Kranebitter. Vakantie in de Zillertal Arena staat voor plezier en pure sneeuwpret. Perfect geprepareerde pistes, moderne liften en een hoogwaardig serviceniveau in de knusse berghutten maken het skigebied een heerlijke bestemming. 'Gerard Joling is een muzieklegende, net zoals de skidorpen Gerlos en Königsleiten 'legendarisch' zijn voor Nederlandse wintersportliefhebbers. Een samenwerking tussen Joling en het skigebied lag dus voor de hand', vertelt marketingmanager Annemarie Kröll enthousiast. 'Gerard Joling heeft met zijn stem precies de juiste toon gezet, waarvan wij vinden dat die perfect bij de Zillertal Arena past', gaat Kröll verder. De zanger is een graag geziene gast in het skigebied en een passendere stem voor de commercial, is bijna niet mogelijk.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Jolings bijdrage in de nieuwe commercial? Houd dan de zenders NPO1, NPO2 en NPO3 de komende tijd goed in de gaten. Tussen 1 en 14 november 2021 wordt de nieuwe Zillertal Arena reclame regelmatig uitgezonden. Kun je echt niet wachten om te horen op welke wijze Gerard de commercial voorziet met zijn stem, bekijk en beluister dan alvast de video hieronder.

Wintersport in de Zillertal Arena

De Zillertal Arena met de dorpen Zell am Ziller, Gerlos, Wald-Königsleiten en Krimml/Hochkrimml is een veelzijdige vakantieregio in Tirol. Het skigebied telt 150 km aan pistes, die worden ontsloten door 52 moderne liften. Dankzij een ligging die tot een hoogte van 2505 meter reikt profiteert het skigebied van een grote sneeuwzekerheid. De Zillertal Arena is een populaire bestemming voor een vakantie in zowel de winter als de zomer.

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.