18 oktober 2021 door Miranda in Algemeen

Net als vorige winter onderzoekt Snowplaza ook dit seizoen weer wat er speelt onder onze bezoekers en volgers. Na een jaar zonder onze geliefde wintersport staan wij te popelen om weer naar de besneeuwde Alpen te gaan. Maar hoe zit dat met jou? Heb jij je skivakantie al geboekt, je vakantie van vorig jaar doorgeschoven naar dit seizoen of wacht je nog even af? En denk je dat de wintersportvakantie er dit jaar nog heel anders uit zal zien dan voorheen of denk je dat het allemaal redelijk 'normaal' zal zijn? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Heb je 5 minuten tijd om onze enquête even in te vullen?

Doe mee en vul de wintersport enquête in

Wintersport enquête 2021/2022

Wij vinden het belangrijk om continu te onderzoeken wat er leeft onder onze bezoekers en volgers. Op die manier weten we welke onderwerpen jullie interessant vinden en kunnen we onze content hierop aansluiten. Hebben jullie vooral behoefte aan voorpret of ben je nog op zoek naar inspiratie voor je wintersport van komende winter? Ook hebben we veel contact met organisaties, personen en bestemmingen in de Alpenlanden en zij vinden het weer interessant wat er speelt onder de Nederlandse wintersporters. Komen we dit jaar weer in grote getale naar de bergen en wat zijn onze verwachtingen? Willen we gewoon weer rug aan rug hossend met een biertje in de après-ski staan, of liever in de buitenlucht een feestje bouwen? En wat vinden we belangrijk als we gaan boeken? Zo waren de annuleringsvoorwaarden vorig jaar van groot belang, maar is dat nog net zo of hebben we meer vertrouwen in aankomend seizoen? Help jij ons aan de antwoorden?

Doe mee en vul de wintersport enquête in

De resultaten lees je ook hier

Uiteraard delen we ook de resultaten van het onderzoek weer via onze website, zoals je dat van ons gewend bent. Zo kun je meteen zien hoe andere wintersporters erover denken. Vorig jaar deden enkele duizenden wintersporters mee aan dit onderzoek dat we samen met onze collega website Skiinformatie.nl doen. Zodra we voldoende respondenten hebben zullen we de belangrijkste conclusies delen via een artikel op Snowplaza.nl. Alvast bedankt voor je deelname en tijd!

wintersport onderzoek
Kun je ook niet wachten om weer op die verse ribbels te staan of sla je nog een jaartje over?

Wintersport 2021/2022 boeken?

Op Snowplaza proberen we je altijd te informeren en inspireren over skigebieden en wintersportdorpen. Daarnaast verzamelen we de beste wintersportaanbiedingen en reizen voor je die je via onze partners kunt boeken. Bekijk in dit artikel wanneer de vakanties en het hoogseizoen vallen in 2021/2022. Heb je de mogelijkheid om in rustigere periodes op wintersport te gaan, kijk dan hier voor de laagseizoenweken van komende winter. Kun je niet wachten om te boeken, klik dan hier voor de verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar jouw ideale wintersport.

Doe mee en vul de wintersport enquête in

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen