4 april 2021 door Marlous in Algemeen

Niets is er leuker dan met je vriendengroep, je vriend of vriendin of je familie op wintersport te gaan. Bij sommige mensen is het skiën en alles wat erbij komt kijken met de paplepel ingegoten, terwijl andere er pas net kennis mee maken. Helemaal als je met een grote groep op wintersport gaat, kun je ermee te maken krijgen dat een aantal van je vrienden (nog) niet zo goed kunnen skiën of snowboarden. En dat levert soms grappige situaties en blunders op. Ben je weleens met beginnende wintersporters op skivakantie geweest (of ben je er zelf één), dan klinken deze geluiden je vast bekend in de oren. Hieronder lees je 40 herkenbare zinnetjes van beginnende wintersporters!

#1. Joh, hoe moeilijk kan het nou zijn, dat skiën/snowboarden?

#2. Hoe krijg je die skischoenen in hemelsnaam aan?!

#3. Hopelijk krijg ik een knappe skileraar!

#4. Oh nee… Moeten we wéér in de sleeplift?

#5. Dit is zooo steil!!!

#6. Ik kan ook schaatsen/skaten, dan kan ik ook heus wel skiën/snowboarden.

#7. Dit is toch best wel moeilijk…

#8. Is er geen vlakker stuk?

#9. HET LUKT NIET!

#10. Ik ben er helemaal klaar mee.

#11. Gaan jullie maar vast vooruit!

#12. Uhm… Hoe stap je in een lift?

#13. Waarom skiën die andere mensen steeds door mijn bochten heen?

#14. Ik ga nooit meer op wintersport!

#15. Volgend jaar gaat het vast beter…

#16. (In de gondel) Even een slokje moed indrinken…

#17. Ik wil alleen op brede pistes, anders is er geen ruimte voor mijn bochten…

#18. Hoe kun je nou normaal op deze schoenen lopen?

#19. AU!!! Kramp in mijn benen!

#20. Ik ga mee op wintersport voor de après-ski!

#21. Is het al tijd voor lunch?

#22. Kijk eens hoe parallel ik al ski!

#23. Maken jullie nog maar een paar afdalingen, ik wacht wel met een biertje!

#24. Jongens, ik ga slapen, ik heb mijn energie nodig.

#25. Hallo, waarom gaat iedereen zo hard?!

#26. Ik hou het voor gezien. Lekker met een Aperol Spritz op het terras…

#27. Waarom wijken anderen niet voor mij?

#28. Even pauze houden, hoor…

#29. IK PROBEER EEN PIZZAPUNT TE MAKEN!!!

#30. Remmen lukt nog niet zo goed, sorry…

#31. Ik zit er lekker in vandaag!

#32. Kunnen jullie even wachten?

#33. Hoe kan ik nou mijn bochten draaien met zoveel mensen op de piste?

#34. Volgens mij is het tijd voor een drankje!

#35. We gaan wel over de blauwe piste, toch?

#36. Ik ben vandaag maar 5 keer gevallen!

#37. Ik ga al prima over de rode piste, hoor!

#38. Ik haat skiën!

#39. Wintersport is echt te gek!!! Nog even oefenen alleen…

#40. Pijn. Overal. Pijn.

Welk zinnetje is voor jou het meest herkenbaar? Of weet jij nog andere typische dingen die door beginners worden gezegd? Laat het ons weten in een reactie op een van onze social kanalen!

Wintersport en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen