13 januari 2021 door Florien in Nieuws

Zoals je gisteren al in het Alpenweer kon lezen, staat er voor deze week weer een nieuwe sneeuwdump op het programma. Dit keer is de noordkant van de Alpen aan de beurt en kan er tot en met donderdag lokaal meer dan een meter verse sneeuw gaan vallen. Het is volop winter deze week, met op maandag en dinsdag zelfs temperaturen van ver onder de minus 20 graden Celsius. In dit weblog hebben we de eerste beelden van de sneeuwdump voor je op een rijtje gezet.

Lokaal meer dan een meter verse sneeuw

Wat is het op dit moment prachtig in onze geliefde Alpen. Zeker tijdens dit soort omstandigheden balen we er even extra hard van dat we er voorlopig nog niet live van kunnen genieten. Toch zetten we de knop om en hopen we dat we dit gekke virus snel onder controle krijgen. Voor nu genieten we gewoon mee vanaf de zijlijn. En eerlijk is eerlijk, van dit soort beelden worden we altijd blij! Sinds begin december dumpt het regelmatig en dan vooral in de Zuid-Alpen. Daar viel letterlijk meter na meter en meerdere sneeuw- en neerslagrecords zijn inmiddels verbroken. Deze week is de noordkant van de Alpen eindelijk aan de beurt. Lokaal kan er tot en met donderdag meer dan een meter verse sneeuw vallen.

Oberstdorf
Oberstdorf
Tschagguns
Tschagguns
Hirschegg (Kleinwalsertal)
Mittelberg
Mittelberg (Kleinwalsertal)
Obertauern
Obertauern
Garmisch Classic
Garmisch Classic
Mayrhofen
Mayrhofen
Lech
Lech am Arlberg
Val Thorens
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Rienerhorn (Davos Klosters)
[IL:ATVORA12]
Zillertal Arena
Gurgl
Obergurgl (Gurgl)
Engelberg
EngelbergOberstdorf image widget

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen