14 oktober 2020 door Joris in Nieuws

Summit Travel wil het voor iedereen mogelijk maken om aankomende winter weer op wintersport te gaan. Om jou meer zekerheid te geven bij het boeken van je skivakantie hanteert de reisorganisatie nu een Corona cashback garantie. Dit houdt in dat je bij een genoodzaakte annulering door een corona uitbraak je geld terugkrijgt en niet wordt opgezadeld met een voucher. De nieuwe Corona cashback garantie geldt ook voor de reeds gemaakte boekingen bij Summit Travel!

Geld terug garantie

Velen van ons staan alweer te springen om naar de Alpen te gaan voor de jaarlijkse wintersport. Helaas brengen de reisadviezen vanuit Nederland en de beslissingen van het land van je bestemming de nodige onzekerheid met zich mee. Om deze onzekerheid weg te nemen is Summit Travel samen met accommodaties op zoek gegaan naar oplossingen. Zo willen ze je financiële risico minimaliseren door een geld terug garantie wanneer je wintersport niet door kan gaan door coronamaatregelen op de bestemming of een negatief reisadvies.

Geld terug garantie Summit TravelGratis annuleren = geld terug op je rekening

Bij Summit Travel kun je bij veel accommodaties tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Dit betekent dat je zonder opgaaf van redenen 6 weken voor je vertrek kunt beslissen of je wel of niet op wintersport gaat. Wanneer blijkt dat 1 dag voor de aankomstdag van jouw wintersportvakantie het skigebied is gesloten vanwege corona-uitbraak en/of wanneer er een negatief reisadvies (code oranje/rood) geldt voor het betreffende land of regio is kosteloos annuleren ook mogelijk. En gratis annuleren betekent: geld terug op je rekening (geen voucher)!

Met een grote groep op wintersport

Ga je ieder jaar graag met je bedrijf of vereniging op wintersport? Summit Travel kan ook groepen zekerheid bieden. Je kunt namelijk tot 3 maanden voor vertrek gratis annuleren zonder opgaaf van redenen. Ook de Corona cashback garantie geldt voor groepen wintersporters. Dit betekent dat bij sluiting van het skigebied vanwege corona 1 dag voor aankomst en bij een negatief reisadvies (code oranje/ rood) je met de groep gratis kunt annuleren. In dit geval krijg je gegarandeerd al je aanbetaalde geld terug. Meer informatie over groepsreizen >

Aanbiedingen winter 2020/2021

Is dit het stukje zekerheid dat jij nodig had om toch je wintersport te boeken? Ga jij dit jaar voor een witte kerst, start je 2021 in de sneeuw of ga je genieten van de prille voorjaarszon in de Alpen tijdens de voorjaarsvakantie? Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot accommodaties en reisduur. 

 

Meer informatie omtrent het annuleringsbeleid & coronamaatregelen vind je op deze corona pagina.

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.