Skip to navigation Skip to main content
Königsleiten Dorp Verse Sneeuw
© Spalder Media Group

Corona wintersport 2022/2023: regels per land

Wil je graag op wintersport tijdens skiseizoen 2022/2023 en ben je benieuwd hoe het zit met corona en de regels in de skigebieden? Op deze pagina vind je een overzicht van de geldende coronaregels per Alpenland. 

Corona is inmiddels alweer een paar jaar onder ons, inclusief de nodige maatregelen. Tijdens skiseizoen 2020/2021 was een wintersport vrijwel onmogelijk, maar tijdens skiseizoen 2021/2022 kon er gelukkig wel weer geskied worden. Om iedereen toen van een fijne en veilige wintersport te laten genieten, waren er bepaalde coronaregels opgesteld. Inmiddels gelden er vrijwel geen maatregelen meer, maar of dit tijdens skiseizoen 2022/2023 ook zo is weten we nog niet. Op deze pagina's proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van wat je tijdens je wintersport kunt verwachten.

Ga je komend seizoen op wintersport? Lees dan voor je gaat goed de coronamaatregelen van het skigebied en de overheid door. Heb je een vraag of hebben wij een update van de maatregelen gemist, stuur dan een mailtje naar info@snowplaza.nl.