7 september 2020 door Yvonne in Algemeen

Lijkt het jou wel wat om een wintersportvakantie of skipas te winnen? In een internationaal onderzoek van SAINT ELMO's Tourismusmarketing en PROJECT M, wordt gekeken naar het reisgedrag met betrekking tot wintertoerisme. Met ons onderzoek lag de focus op het boekgedrag van de Nederlandse markt, maar bij dit onderzoek wordt de mening van wintersporters uit verschillende landen in Europa onderzocht. Lijkt het jou wel wat om een wintersportvakantie of skipas te winnen? Vul dan de enquête in!  

Doe mee met de enquête 

Zowel voor ons als voor voor de skigebieden is het belangrijk om te weten hoe jij denkt over het komende wintersportseizoen. Hoe denk je over corona in combinatie met de skigebieden en wat kunnen ze doen om jou een goed gevoel te geven over een wintersport? Via deze link kun je de enquête invullen. Meedoen duurt slechts 5 minuten én daarmee maak je ook nog kans op één van onderstaande prijzen. 

Dit kun je winnen!

Wanneer je meedoet aan de enquête, dan maak je kans op één van de gave prijzen. In totaal worden er onder alle deelnemers maar liefst 15 prijzen verloot. Je kunt t/m vrijdag 11 september nog meedoen! 

1x 2 overnachtingen voor 2 personen in het Zugspitz Resort Ehrwald, inclusief een 2-daagse skipas. 
1x Een Tirol Snowcard voor het hele seizoen 2020/2021 (geldig van 1-10-2020 tot 15-5-2021).
3x 3-daagse skipas voor de Dolomiti Superski.
10x 1-daagse skipas in een skigebied naar keuze in Oostenrijk, Duitsland of Zuid-Tirol. 

Vul de enquête in en win > 

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.