27 februari 2020 door Thijs in Nieuws

Éindelijk een echt winterse week met veel verse sneeuw in Winterberg en het Sauerland. Gisteren is er al zo’n 15 centimeter sneeuw gevallen en ook vandaag wordt er weer zo’n zelfde hoeveelheid verwacht. Momenteel is het droog in Winterberg, maar in de namiddag zal het opnieuw beginnen te sneeuwen. Dit is je kans om te skiën in een winters Winterberg!

Verse sneeuw in Winterberg!

Verse sneeuw in Winterberg! En dit was hard nodig ook. Afgelopen weekend lagen de pistes in deze populaire bestemming in het Sauerland er nog belabberd bij. Dinsdag en woensdag is het weer drastisch omgeslagen met de nodige verse sneeuw tot gevolg. Het koude weer met neerslag houdt vandaag nog aan, waardoor er morgenochtend meer dan 30 centimeter verse sneeuw op de pistes van Winterberg ligt. 18 van de 29 liften zijn momenteel geopend, maar dat aantal zou de komende dagen zomaar toe kunnen nemen. De onderstaande webcambeelden van Winterberg spreken voor zich… Die pistes liggen er fijn bij! Alpenweer: óók verse sneeuw in het Sauerland >

Webcam Winterberg | Weer Winterberg | Sneeuwhoogte Winterberg | Snowalert Winterberg


Sneeuw elders in het Sauerland

Ook elders in het Sauerland is verse sneeuw gevallen. In Willingen viel 10 tot 15 centimeter verse sneeuw en zijn inmiddels 8 liften en 3 pistes geopend. In Skikarussel Altastenberg ligt 15 centimeter sneeuw en draaien 4 liften. Hieronder de overige skigebieden in het Sauerland waar momenteel liften draaien:

Willingen
Postwiese
Postwiese


Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen