19 februari 2020 door Jahna in Materiaal

Het uitzoeken van een nieuw snowboard of paar ski’s kan best een zoektocht zijn. Want hoe weet je nou welk model er het allerbeste bij jou past? Het liefste zou je de ski’s of het board eerst even testen voor je de beslissing maakt… Gelukkig kan dat! Bij Duijvestein Winterstore hebben ze ski- & snowboardtestcentrums, waar je de materialen kun testen op échte sneeuw. In dit blog vertellen we je er alles over. 

Ski’s of snowboards testen, hoe werkt dat?

Als je materialen wilt testen bij Duijvestein, meld je je bij het testcentrum in de winkel (op de ski-/snowboardafdeling). Je mag meteen zelf aangeven welke ski’s of boards je wilt testen, maar je kunt je natuurlijk ook eerst laten helpen door de adviseurs. Van (bijna) alle ski’s en snowboards uit de collectie van Duijvestein zijn er testmodellen aanwezig.

De ski’s/boards neem je vervolgens mij de piste van SnowWorld op en testen maar! Ben je klaar met het eerste snowboard of paar ski’s? Dan kun je ze in de winkel weer omwisselen. De adviseurs helpen je bij afstellen van de materialen.

Praktische info

Voor € 25,- mag je vijf paar ski’s of boards testen. Uiteindelijk krijg je het bedrag weer terug in de vorm van een tegoedbon t.w.v. € 25,-. Die kun je bijvoorbeeld meteen gebruiken om je nieuwe gear te kopen. De toegang tot de piste van SnowWorld is exclusief.

Tips

  • Kom je snowboards testen en heb je eigen bindingen? Dan kun je deze gewoon meenemen. Ze worden voor je op de testboards gemonteerd.
  • Wat je zelf in elk geval moet meenemen, zijn je identiteitsbewijs (als borg), wintersportkleding, protectie en ski- of snowboardschoenen. Skistokken kun je lenen bij SnowWorld.
  • Op de website van Duijvestein kun je zien welke ski’s en snowboards er beschikbaar zijn in het testcentrum. Hier vind je een overzicht van de ski’s en de snowboards.
testski's Duijvestein Winterstore
Bij de Duijvestein Winterstore vind je een groot assortiment aan wintersportmateriaal om te testen! (Foto: © Duijvestein Wintersport)

Duijvestein Winterstore

Bij Duijvestein Winterstore kun je 365 dagen paar jaar alles voor je wintersport vinden. Twee filialen zijn gevestigd op speciale locaties, namelijk bij twee van de grootste indoor pistes van Europa: SnowWorld Landgraaf en SnowWorld Zoetermeer. Daarnaast hebben ze in samenwerking met SnowWorld een aantal ‘Mount by Duijvestein’-winkels. Bij de (Mount by) Duijvestein-filialen in Landgraaf, Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer vind je de testcentrums.

Meer weten over de ski- & snowboard testcentrums van Duijvestein Winterstore? Bezoek de website >

Jahna staat al vanaf jongs af aan op de ski's en daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied. Ze is verslaafd aan wintersport en in de wintermaanden is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden. Niet alleen om te skiën, maar ook om te assisteren bij verschillende wintersportevenementen.