Skip to navigation Skip to main content
51745 - Tiroler Ski Challenge: Early Bird Skiing in Fieberbrunn (3)

Deze winter kun je je wagen aan de Tiroler Ski Challenge ! Door vijf van de tien onderdelen te behalen, maak je kans op mooie prijzen. Eén van de challenges is Early Bird skiën in Fieberbrunn. Snowplaza ging de uitdaging aan en moest hiervoor héél vroeg uit de veren. Bekijk de video en ga later deze winter zelf Early Bird skiën in het Skicircus.

Skiën bij zonsopgang

’s morgens liggen de pistes er het beste bij. En dit is helemaal het geval wanneer de liften nog niet geopend zijn. Tijdens het Early Bird skiën in Fieberbrunn, een onderdeel van de Tiroler Ski Challenge, mag je voordat de liften opengaan al de piste op. Zo kun jij als allereerste bochten draaien op de vers geprepareerde pistes! In de onderstaande video zie je wat je van Early Bird skiën in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn mag verwachten.

Tiroler Ski Challenge

De Tiroler Ski Challenge van wintersportseizoen 2019/2020 bestaat uit 10 onderdelen. Wanneer je vijf van deze uitdagingen behaalt, maak je kans op mooie prijzen. Zo kun je vijf overnachtingen voor twee personen in Osttirol winnen en maak je kans op VIP-tickets voor de TirolBerg bij de FIS WK alpineskiën. Andere uitdagingen tijdens de Tiroler Ski Challenge zijn onder andere het proeven van een typisch gerecht uit Tirol, avondskiën en het skiën van de langste dalafdaling van Oostenrijk.

Klik hier voor meer informatie over de Tiroler Ski Challenge >Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.