Tirol is een paradijs voor iedere wintersporter. Skiërs, snowboarders, wandelaars, langlaufers, iedereen vindt hier uitstekende voorwaarden. De sneeuwzekere skigebieden in het hart van de Alpen beschikken over pistes die geschikt zijn voor beginners en gevorderden. Voor kinderen zijn er in Tirol kinderlanden waar zij spelenderwijs kunnen leren skiën. Freestylers vertonen hun kunsten in de snowparks terwijl freeriders de diepe sneeuw in duiken om off-piste afdalingen te maken. Op krachten komen doe je in een van de vele authentieke skihutten.

Ook voor niet-skiërs en snowboarders valt er in Tirol genoeg te beleven. Trek de ongerepte natuur in tijdens een sneeuwschoenwandeling of maak een tocht over een van de vele geruimde paden. Ook langlaufers vinden in Tirol uitstekende mogelijkheden. Het aanbod van loipes is enorm en zal iedere langlaufer aanspreken. Een leuke en gezellige activiteit voor de hele familie is rodelen. Roetsj met een slee in volle vaart naar het dal! In deze special maak je kennis met de veelzijdige winter van Tirol!

Familievakantie in Tirol: lekker makkelijk online plannen

Gezinsvakantie in TirolWie een skivakantie met kinderen plant, heeft vooral behoefte aan concrete informatie. De planning van de reis moet eenvoudig en probleemloos zijn – maar aan voorvreugde mag het natuurlijk niet ontbreken. familie.visittirol.nl voldoet aan deze eisen: Met deze unieke service-landkaart met zijn speelse design krijgt u zin om direct je vakantie in Tirol te plannen.
Ga naar de unieke service landkaart van Tirol >

Hoe werkt de unieke service-landkaart van Tirol?

Een typisch Tirools skioord nodigt je uit om online op verkenningstocht te gaan: Het hele gezin kan nu op reis door de service-landkaarten met elk in totaal zeven info points. Deze vind je bijvoorbeeld bij een hotel, de skilift of op de skipiste. Zodra je klikt gaat er een venster open. Aan de hand van een kort verhaal wordt het gebied voorgesteld en kom je bij de gewenste informatie terecht. Op die manier zijn concrete tips m.b.t. bepaalde vakantie-activiteiten gemakkelijk te vinden.

Tips voor een wintersportvakantie in Tirol

10 tips voor een wintersportvakantie in TirolOf je nu een zeer fanatieke skiër bent of enkel op de ski’s staat om te genieten: de een heeft actie nodig, de ander is op zoek naar rust. Ontspannen en energie opdoen, is voor iedereen anders. Deze tien tips voor een wintersportvakantie in Tirol bieden voor ieder wat wils: voor ambitieuze sporters, culinaire fijnproevers, liefhebbers van cultuur, families met (avontuurlijke) kinderen en voor eenieder die wil genieten van een heerlijke vakantie.
Bekijk de tips voor een wintersport in Tirol >