Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2011

Belangrijk onderdeel van de après-ski sfeer is de muziek. Foute Duitse platen, Nederlandse meezingers, en af een toe een dance hit, ze komen allemaal voorbij. Vandaag alvast een klein voorproefje van wat je het komende seizoen kan verwachten tijdens de après-ski.

Waar moet een après-ski plaat aan voldoen?

Het recept voor de ideale après-ski plaat is als volgt: men neme een flinke hoeveel gezelligheid. Je voegt daar een goede, stampende beat aan toe. Vervolgens een dansje (doe een stapje naar voren, hoofd-schouders-knieën-teen), en als laatste een pakkende tekst, die niet al te moeilijk is om te onthouden. Eventueel kun je er nog een vleugje accordeon of trompet aan toe voegen, dat valt de laatste tijd ook goed in de smaak. Geen goede kok? Vertaal dan een Duits liedje naar het Nederlands en je hebt goede kans dat je ook een hit scoort!

Bekijk hier de après-ski hits van 2012 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2013 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2014 >>

Hier alvast 3 voorproefjes

Heb jij nog andere suggesties voor de après-ski hit van 2011? Laat dan een reactie achter. Morgen deel 2 van de après-ski bestemmingen.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.