Skip to navigation Skip to main content

Dutchweek Saalbach: 20 t/m 24 maart 2019

16967 - Dutchweek Saalbach: 20 t/m 24 maart 2019 (1)

Ook dit skiseizoen wordt Saalbach weer door Dutchweek gekleurd. Van 20 t/m 24 maart vindt de vijfde editie van Dutchweek Saalbach plaats. Een spetterend en stijlvol evenement met heerlijke skidagen, live-entertainment op de berg, après-ski in het dorp en feesten tot diep in de nacht. Dutchweek Saalbach 2019 belooft wederom een geweldig spektakel te worden. In dit weblog vertellen we je daar alles over.

Dutchweek Saalbach

Ben jij gek op wintersport en wel in voor een feestje? Dan is Dutchweek Saalbach hét evenement voor jou. Vier dagen lang kun je je de hele dag uitleven op de pistes. Vanaf 10.00 uur klinken de beats en gaan de eerste feestjes op de berg van start. Aan het eind van de middag is er typisch Oostenrijkse après-ski in het dorp en daarna kun je doorgaan in de clubs tot in de vroege uurtjes. Verschillende artiesten en dj’s zullen de dagen van Dutchweek Saalbach onvergetelijk maken. Je kunt natuurlijk met een groep vrienden gaan, maar ook met al je collega's!

Op het terras van de Panorama Alm tijdens Dutchweek Saalbach

Er zijn allerlei feestlocaties in Saalbach (Foto: © Dutchweek.nl)

Skiën in het Skicircus

Saalbach is een sfeervol wintersportdorp met een autovrije dorpskern. Je kunt de spullen uitladen bij de accommodatie, maar daarna moet de auto voor de rest van de week de parkeergarage in. De skiliften bevinden zich op loopafstand en brengen je zo het skigebied in. Saalbach is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en biedt toegang tot ruim 270 km piste. De meeste afdalingen zijn blauw en daarmee perfect voor beginners. Gevorderden kunnen hier iedere dag een andere tocht skiën, waaronder de beroemde Skicircus Challenge. Tussen de middag zijn er tal van leuke berghutten geopend voor een lunch en aan het eind van de wintersportdag kun je terecht in de bruisende après-ski of lekker dineren in één van de vele restaurants.

Een spetterend programma

Tijdens Dutchweek Saalbach zijn er meerdere feestlocaties. Een voorproefje van het programma en de locaties hebben we voor je op een rijtje gezet.

  • Montana Royal – Alpin Club: dagelijks van 10.00 – 14.00 uur wakker worden met een dj en live music.
  • Panorama-Alm Saalbach: dagelijks van 12.00 – 17.00 uur lunch en lounge met heerlijke beats van o.a. dj’s Jay Santi & Ro, MC Choral en Saxophonist Saxojoe.
  • Mais Alm: dagelijks van 12.00 – 14.30 uur lunch beats met DJ GIO. Van 14.30 – 19.00 uur Snowparty.
  • Burgi’s Bar: 16.00 – 19.30 uur après-ski en van 19.30 – 22.00 uur hits van toen en nu.
  • Saalbacher Hof: dagelijks muziek op het terras van 15.00 – 22.00 uur met o.a. Alex Vasi, Jay Mocio, Tom Leeuwenburg en Mavalo.
  • Taverne Saalbach: dagelijks clubbing van 21.00 – 03.00 uur.
  • Castello Saalbach: een live cover band en dj, Daniël Thomasso. Dagelijks van 22.00 – 04.00 uur.
  • Fat bike race: vrijdag 22 maart om 10.30 uur bij de Panorama Alm.
Optreden van een artiest tijdens Dutchweek Saalbach

Diverse artiesten treden op (Foto: © Dutchweek.nl)

Boek je reis & toegang

Dutchweek Saalbach vindt plaats van 20 t/m 24 maart 2019. Vier dagen lang staat het dorp in het teken van skiën, live entertainment op de berg, snow parties, après-ski en goede feesten. Wanneer je de reis boekt via Summit Travel, Sunweb, Bizz Travel, Matz Travel, G2 reizen of Wens Business Events, dan organiseer je direct toegang tot alle feesten. Uiteraard kun je de reis ook los boeken en zelf een eventbandje aanschaffen.

Feest tijdens Dutchweek Saalbach in de après-ski

Iedere dag is één groot feest! (Foto: © Dutchweek.nl)

Ga jij dit seizoen naar Dutchweek Saalbach?

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.