10 oktober 2018 door Thijs in 'Nieuws''

De pistes van Ischgl zijn nog niet eens geopend of er is al bekend wie deze winter het seizoen zal afsluiten. Op 30 april 2019 staat de rocklegende Lenny Kravitz op het podium tijdens het Top of the Mountain Closing Concert. Dit legendarische concert vindt plaats op een hoogte van 2300 meter in het hart van het skigebied. Toegang is gratis op vertoon van een geldige skipas. Ik zou eind april maar vast een paar dagen vrij plannen om naar Ischgl te gaan!

Top of the Mountain Closing Concert

Het Top of the Mountain Closing Concert wordt ieder jaar bezocht door duizenden enthousiast ski- en muziekliefhebbers. Eerder sloten artiesten als Robbie Williams, Zucchero en Thirty Seconds to Mars het seizoen af in Ischgl en dit keer is het de beurt aan Lenny Kravitz. Het openluchtconcert vindt plaats op de Idalp, midden in het skigebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun. Op 30 april om 13:00 uur barst het feest los en zal Lenny zijn bekende rockhits door de bergwereld laten schallen. Over de wintersportomstandigheden hoef je je rond deze tijd geen zorgen te maken. Het skigebied reikt tot een hoogte van 2900 meter en is tot 1 mei 2019 geopend.

Rocklegende Lenny Kravitz komt naar Ischgl

Al meer dan een kwart eeuw staat hij te rocken op de grootste podia van de wereld: Lenny Kravitz. Ook tijdens de seizoensfinale in Ischgl kun je van de 54 jarige Amerikaan weer een spetterend optreden met soul, rock en funk verwachten. Klassiekers als "Are You Gonna Go My Way“, "It Ain’t Over Til It’s Over“ en "Fly Away“ zullen zeker ten gehore gebracht gaan worden en kan iedereen uit volle borst meezingen. De eigenzinnige Kravitz heeft een uniek stemgeluid waarmee hij erin slaagt de grenzen tussen soul, funk, rock en reggae te vervagen.

  • Datum: 30 april 2019
  • Tijd: 13:00 uur
  • Locatie: Idalp
  • Toegang: op vertoon van geldige skipas

Top of the Mountain Closing podium op de Idalp

Foto: © Tourismusverband Paznaun - Ischgl

Meer informatie over Ischgl

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen