4 februari 2018 door Florien in 'Après-ski'' | 2 Reactie(s)

après-ski

Nog een paar weken en dan is het moment eindelijk daar: de start van de voorjaarsvakantie. Lekker een week lang skiën, heerlijk eten en veel plezier maken. Natuurlijk mag daarbij de après-ski niet ontbreken. Lekker met z’n allen een biertje (of 6 en een heleboel shots) drinken en wild dansen op de beste après-skihits. Geweldig! Natuurlijk moet je al die nummers wel luidkeels kunnen meezingen. Het is al weer een jaar geleden, dus een opfriscursus is daarom best welkom. En natuurlijk kan het ook gewoon je allereerste wintersport zijn! Daarom vind je in dit weblog 13 après-skihits die je deze voorjaarsvakantie echt moet kunnen meezingen.

#1. Hulapalu – Andreas Gabalier

Laten we beginnen met een nummer met een gemakkelijk te onthouden refrein. ‘Hodiejodiejoodiejoooooodiejeeee’ ‘Hodiejodiejoodiejoooooodiejeeee’ etcetera… De rest van het nummer is iets moeilijker, maar hé, oefening baart kunst!

#2. Die immer lacht – Kerstin Ott

Het meest beluisterde nummer van collega Miranda: ‘Die Immer Lacht’. Logisch, want het is ook gewoon één van de beste après-skinummers. Kun jij het ook al uit volle borst meezingen?

#3. Holz – 257’ers

Een nummer over hout? In de après-ski is alles mogelijk! Niet over nadenken, gewoon keihard meezingen!

#4. Cowboys & Indianen – De dikdakkers

Een gouwe ouwe en mijn persoonlijke favoriet: Cowboys & Indianen. Knalt dit nummer uit de speakers, dan kun je echt niet stil blijven staan. Oefen thuis alvast de danspasjes en ga ervoor!

#5. Atemlos durch die Nacht – Helene Fischer

Ook Helene Fischer hoor je regelmatig in de après-ski voorbij komen. Niet gek, want het is een heerlijk nummer met een gemakkelijk refrein dat je zo kunt meezingen.

#6. Wie kan mij vertellen – André Hazes Jr.

De vraag die menig après-skiër zich iedere ochtend weer zal afvragen…

#7. Nur noch Schuhe an – Mickie Krause

Hé…. Sie hatte nur noch Schuhe an! Gegarandeerd dat je dit nummer hoort tijdens een avondje in de après-ski. Dans jij op je skischoenen of wissel je die eerst om voor een comfortabel paar?

#8. Joanna (Du Geile Sau) - Tommy

Ben je niet zo goed in al die verschillende songteksten? Dan is dit er eentje waarbij het helemaal goed gaat komen! Je roept gewoon meerdere keren ‘Joanna’ en iedereen denkt dat je het helemaal door hebt!

#9. En Stern – Dj Ötzi, Nik P.

Ben je vrijgezel en ben je op zoek naar een leuke openingszin? Gewoon keihard meezingen als ‘Ein Stern’ van Dj Ötzi en Nik P voorbij komt en je hebt gegarandeerd succes.

#10. Mich Hat Ein Engel Gekusst – Mickie Krause

Komt daarna ook nog ’Mich Hat Ein Engel Gekusst’, dan weet je zeker dat het die avond in de liefde niet meer kan mislukken.

#11. Liever te dik in de kist - Stef Ekkel & René Karst

Warme chocomel met slagroom, Apfelstrudel, een Schnitzel met patat en liters bier… Het is fijn dat je zo nu en dan ook nog een afdaling skiet! Leer dit nummer daarom maar snel uit je hoofd, want het is een perfect excuus voor elk hapje en drankje dat je bestelt deze week!

#12. Ik moet zuipen - PartyfrieX Ft. Schorre Chef

De titel zegt al genoeg... Bier, shots, mixjes en ga zo maar door!

#13. Fliegerlied (So ein Schöner Tag) – Donikkl

Tot slot sluiten we af met deze fijne meezinger. Ook voor dit nummer hoef je niet zo erg je best te doen. Denk gewoon aan vliegen en springen en alles komt goed!

Welke nummers zou jij graag toevoegen aan deze lijst? Laat het ons weten in een reactie!

Reactie(s)

door M op 4 februari

Jongens toch.... waar zijn Helikopter 117 & het Eisbären lied?????door Thijs - Webredactie Snowplaza op 5 februari

Bedankt voor de tips M en Johan van Dalen, die hadden er ook prima tussen gepast!Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen