Skip to navigation Skip to main content

Verse sneeuw in Winterberg en het Sauerland (webcams)

14822 - Verse sneeuw in Winterberg en het Sauerland (webcams) (1)

Door de verse sneeuw en de lage temperaturen kleuren ook de pistes in Winterberg weer wit. Een paar weken geleden begonnen de sneeuwkanonnen al met draaien en inmiddels helpt moeder natuur een handje. Ook elders in het Sauerland is verse sneeuw gevallen en ziet het er weer winters uit. In dit weblog een overzicht van de actuele webcams en de weersverwachting voor de komende dagen.

Weersverwachting Sauerland

Indien de coronaregels het zouden toelaten, had er momenteel geskied kunnen worden op de pistes van Winterberg. Voorlopig is dit helaas nog niet mogelijk, maar de voorbereidingen op het skiseizoen zijn al lang en breed gestart. Er is sneeuw geproduceerd met sneeuwkanonnen om bij groen licht snel de pistes te kunnen openen.
Ook de komende dagen blijft de winter aanwezig in het Sauerland. Momenteel sneeuwt het en de hele week liggen de temperaturen onder het vriespunt. Grote hoeveelheden sneeuw worden niet meer verwacht, maar zo nu en dan kan er nog een centimetertje vallen.

LEESTIP: Wintersport in de Ammergauer Alpen

Winterberg, Brembergkopf

14822 -  (9)

Winterberg, Brembergkopf

14822 -  (10)

Winterberg, St. Georg Skischans

14822 -  (11)

Winterberg, Schneewittchen

14822 -  (12)

Neuastenberg, Postwiese

14822 -  (13)

Willingen, Ettelsberg

14822 -  (14)

Willingen

14822 -  (15)

Langewiese

14822 -  (16)

Bödefeld-Hunau

14822 -  (17)


Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.