Beoordelingen Kaprun

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Kaprun te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Kaprun ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Kaprun op wintersport zijn geweest. Ben jij in Kaprun geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2018

Door: Niels Lichtenbeld over Kaprun

Leuke wintersport gehad in goed georganiseerd dorp

Super gave wintersport gehad in een leuk en goed bereikbaar dorp

Gletsjer en Zell am zee
Weinig cafeetjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Vd broek over Kaprun

Veel afwisseling

Baumbar après-skiën (rookvrij voor kids)

Gezellig dorp gletsjer
Veel met de auto

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 maart 2018

Door: Renso over Kaprun

Leuk dorp wat groter en levendiger was dan ik had gedacht

Leuk dorp met maar 1 (leuke) afdaling ,leuke après-ski en goeie restaurants, nadeel dat je steeds met de bus naar andere grotere skigebieden moet zoals Zell am See en de Kitzsteinhorn..

Leuk dorp
Klein skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Marijke Snel over Kaprun

Sportieve bestemming voor jong en oud

Kaprun is een veelzijdige wintersportbestemming met allure. Mooie brede pistes op de Kitzsteinhorn met bovendien een uniek funpark voor de hoogvlieger. Maiskogel en Lechnerberg bieden vanuit Kaprun zelf nog meer prima pistes en bovendien ruime keus in restaurants en après-ski bars. Tip: Lunch bij Tina in Glocknerblick!

Prima pistes en funparks op diverse niveaus, goede restaurants in dorp.
Bereikbaarheid gebied per auto iets minder en gletsjer gebied is wat klein en enigszins geïsoleerd (buiten dorp en alleen via lift - heen en terug - toegankelijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Joris Gijsbers over Kaprun

Prachtig brede pistes

Een dagje vanuit Zell am See hierheen gereden. Een goed half uur rijden, maar zeker de moeite waard! Vanaf de top kun je met mooie brede rode en blauwe pistes een lange afdaling maken. Qua drukte bij de liften is het ook zeer goed te doen

Brede pistes
Prachtig uitzicht

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Gert Jan Hop over Kaprun

Kaprun is een klein maar gezellig dorpje.

Het heeft een beperkt aantal pistekilometers, maar in de nabije omgeving zijn genoeg andere aantrekkelijke skigebieden waar je zo naar toe rijdt. Après-ski is zeer gezellig in Kaprun. De pistes zijn heel mooi en goed onderhouden.

Veel skigebieden nabij.
Gezellig en sfeervol dorp.
In Kaprun zelf niet heel veel piste kilometers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Rebecca over Kaprun

Geweldig

Ik ben dit jaar voor het eerst in Kaprun geweest en ik vind dit het leukste skigebied dat ik ooit heb gezien

Goede pistes
Leuke en gezellige sfeer
Voor ieder niveau is er wel wat
Bereikbaarheid van de supermarkten
Het dorp
Moet met de bus naar piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 16 februari 2015

Door: Miranda over Kaprun

Leuk dorp, mooie gletsjer!

Kaprun is een typisch Oostenrijks dorp: plein, kerk, rivier en chaletbebouwing. Het skigebied op de Maiskogel is super voor beginners en families, net als de kleine oefenhelling in het dorp. De gletsjer is geweldig met prachtige pistes en schitterende uitzichten. Het kan er wel wat drukker zijn, zeker als de sneeuw beneden te wensen overlaat. Het dorp is levendig, maar kan in sommige weken ook erg stil zijn, dan is er weinig après-ski.

Leuk dorp
Gletsjer dichtbij het dorp
Après-ski soms rustig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 september 2014

Door: B en K over Kaprun

Veel mooie skigebieden

De gletsjer, Maiskogel, Saalbach-Hinterglemm, Zell am See en andere gebieden zijn allemaal makkelijk te bereiken met de auto en bus. Een mooie omgeving met veel wintersportmogelijkheden. De gletsjer is goed bereikbaar en biedt vele fantastische rode pistes. Wij hebben ons hier goed vermaakt! Aprės-ski mogelijkheden genoeg en erg gezellig. Kan wel wat druk zijn.

Goede skimogelijkheden voor iedereen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2014

Door: M. overtoom over Kaprun

Heel bijzonder om op een gletsjer te skiën

Lekker afwisselend skiën. Dagje gletsjer, Maiskogel of Schmitte. Gezellige après-ski. Goede restaurants.

Veel keus in waar je kan skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 augustus 2012

Door: Tiny over Kaprun

Sneeuwzeker en bijzonder gezellig!

Afgelopen winter zijn wij een week wezen wintersport in Kaprun. Het is ons zeer goed bevallen. Het dorp is zeer gezellig en langs de piste zijn meerder gezellige hutten en bergrestaurants. Iedereen van jong tot oud voelt zich thuis bij deze sfeer. De ski mogelijkheden waren perfect. We hebben de pistes van Kitzsteinhorn afgewisseld met die van de Schmittenhohe, ook hier voor ieder wat wils. Zowel wat steilere pistes als brede, blauwe afdalingen om zorgeloos van af te dalen. Onze wintersport in Kaprun was zeer geslaagd!

Sneeuwzekere gletsjer
Oefenliften in het dorp
Gezellige wintersportsfeer
Drukte

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2012

Door: Christophe over Kaprun

Aangenaam dorpje met ZEER aangename bevolking. De après-ski is efkes wennen omdat die hier pas om 21h begint maar is dan wel dik in orde. Na het skiën staat de muziek maar matig, niet om uit de bol te gaan. Ik ben week 2 geweest van 2012 en was toen redelijk kalm in sommige bars maar waar het volle bak was, was het er dan ook op. De sneeuw was ook optimaal die week. Het gebied Kaprun - Zell Am See valt best mee, maar zeker niet meer dan voor een week. Een gevorderde skiër heeft dan al enkele malen dezelfde piste gedaan maar los van de prachtige streek met zeer goede hutjes waar je zeer lekker kan eten voor een schappelijke prijs. Een klein puntje van kritiek is dat er wel enkele skibussen meer mochten rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 oktober 2009

Door: Albert, Harlingen over Kaprun

Net terug uit Kaprun, fantastisch wknd gehad met super sneeuw en een stralend blauwe hemel !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 augustus 2009

Door: Petra over Kaprun

Perfecte vakantie in Kaprun, veel Nederlanders die zich netjes gedragen. Geen dronken studenten etc.! Heb gehoord dat er in seizoen 09/10 een nieuwe Nederlandse Apres Ski gelegenheid onder bij de lift bijkomt! De verhalen waren goed, ben benieuwd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 februari 2009

Door: Gerlof over Kaprun

Ben twee keer kort achter elkaar geweest, medio december 08 en begin januari 09. Beide keren fantastische ski-omstandigheden. Skien op de Maiskogel is leuk om er even in te komen, ook erg leuk voor gezinnen met kinderen. Zowel op de gletsjer als in Zell am See komen ook de betere skiers uitstekend aan hun trekken. Ook de zon deed aardig mee, de lokale bevolking is erg vriendelijk en behulpzaam, er zijn voldoende leuke restaurants en café's. Kortom, een zeer genoeglijke plaats om je wintersport door te brengen. Wij zaten overigens in een meer dan fantastisch appartement van Nederlanders, een aanrader. Wij begrepen overigens dat er diverse zeer luxe appartementen en penthouses in aanbouw zijn die komend jaar ook voor verhuur beschikbaar komen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2008

Door: Anoniem over Kaprun

In feruari 2008 hier geweest. Prima vermaakt, hoge temparaturen, veel Nederlanders. Wel veel drukte op de pistes, vooral op de gletsjer. Op de Maiskogel minder druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 maart 2007

Door: Rene over Kaprun

(Periode 12 - 18 maart 2007) Prima skigebied. Voor een week kun je je energie goed kwijt. Veel zon gehad, maar dan is het natuurlijk op veel plaatsen mooi. Was ondanks alle zon meer dan voldoende sneeuw. Ook buiten het seizoen was het hier druk bij de liften. Gebied ligt natuurlijk hoog en lokt dan alle skiers die normaal elders , waar geen sneeuw meer ligt, gaan. Kortom: aan te bevelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2007

Door: DE PING PONG GROEP over Kaprun

Zaterdag 10 maart terug gekomen uit kaprun. Er lag in het dal geen vlokje sneeuw, maar toch heeft dat ook weer z'n voordelen. Je hoeft niet zo moeilijk te lopen, je kon het op je gympen af. We waren met 15 man en hebben genoten van de zon. Als we gingen skien pakte we de bus. Dan was je er met 10 minuutjes.Veel skigelegenheid van blauw tot zwart. In het dorpje zelf waren geen leuke winkeltjes, maar sell am see had dat wel. Met 15 minuutjes was je daar. We hebben een TOP vakantie gehad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2007

Door: Perry vd Leuvert over Kaprun

Net terug uit Kaprun en we hebben een week lekker kunnen skiën. Ook voor beginnende skiërs hele fijne pistes. Wij gaan al een aantal jaren op wintersport en zijn al elders geweest maar dit is echt een lekker gebied. Ook met zell am see vlak in de buurt en de gletsjer is het goed skiën hier! De après-ski is ook goed genoeg voor ons vezorgd met aan de piste van de maiskogel zur ledernhozen en de Baum bar. Dus gaan we volgend jaar zeer waarschijnlijk weer terug naar Kaprun!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2007

Door: Anoniem over Kaprun

Zijn heel tevreden over kaprun. Genoeg mogelijkheden om te skien. Goede busverbindingen, altijd sneeuwzeker. Gezellig dorp en goede onderkomens waar je gezellig kunt après-skien. Komen zeker weer naar kaprun.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 oktober 2006

Door: ria v d straaten over Kaprun

Ben afgelopen kerst 2005 in Kaprun geweest, uitstekend dorp om te skien en te apres-skien. Ga dit jaar weer, kan niet wachten tot het december is. Veel sneeuw en bere-gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 april 2006

Door: Kees over Kaprun

Vorig jaar in Kaprun geweest. Skien was wel redelijk okee. Mits je ook naar zell am zee gaat. Apres-ski viel super tegen. Het leek wel uitgestorven toen wij er waren eind januari 2005. Wij waren met 14 man van gemiddeld 25 jaar maar eigenlijk hadden we daar niks te zoeken met apres-ski. Uit ervaring kan ik vertellen dat er leukere plaatsen zijn. Voor de rest wel mooi dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2006

Door: Peter Paul de Vries over Kaprun

Begin maart 2006 met een aantal vrienden Kaprun bezocht. De sneeuwcondities op de gletsjer zijn overwegend prima vanwege de hoogte van de Kitzsteinhorn. De apres ski is echt minimaal aangezien je nogal ver moet rijden om van de piste weer in het dorp te komen en het lijkt alsof overwegend gezinnen en bejaarden Kaprun bezoeken. Het blijft bij een kleine umbrella bar met een boertig gezelschap wat vnl bestond uit drinkende mannen uit de provincie. Er is dus héél weinig te beleven voor 25+ aangezien er vnl disco's zijn voor pubers. Ook vielen de grote groepen nieuwe skieers uit het voormalig oostblok ons op. Dit zijn niet de prettigste gasten om een week mee "samen" te leven! Voor ons beslist géén Kaprun meer! En dat waren meerdere mensen het met ons eens die week. Géén aanrader!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 februari 2006

Door: pikkelo over Kaprun

Hier volop sneeuw! prachtig weer en geen neerslag

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 november 2005

Door: j vaartjes over Kaprun

kaprun is een heel gezellig dorp wij komen er al 10 jaar Er zijn genoeg skischolen en iedereen is aardig en gezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen