Recensies Zell am See - Kaprun

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Zell am See - Kaprun wilt kiezen. Een recensie over Zell am See - Kaprun kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Zell am See - Kaprun zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Zell am See - Kaprun achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Pieter H over Kaprun

Veel variatie in pistes

De variatie in skipistes is groot. Ideaal om op verschillende vlakken uitdaging te zoeken. Zo zijn er mooie brede pistes om te carven en zijn er ook goede off-piste mogelijkheden dmv X trails.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 maart 2019

Door: Claudia Beets over Zell am See - Kaprun

Heel gezellig en ook leuk voor kinderen familie’s

Wij zijn afgelopen 9/16 maart in Kaprun geweest en we hebben een heerlijke week gehad we waren met meerdere familie’s met kleine kinderen, maar is heel goed te doen. Bij de Maisi Alm restaurant après-ski zit een grote speeltuin voor kinderen voor de rest een heerlijk skigebied met voor ieder wat wils verder een gezellig knus dorp met goede restaurants al was het eten wel prijzig. Kortom een heerlijke gezellige week met de familie Kom zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 17 maart 2019

Door: Andries Kraaijeveld over Kaprun

Mooi, maar druk

Mooi skigebied. Ik was er midden maart, op een zaterdag. Sneeuwconditie was prima. Mooie pistes. Wel erg druk, waarschijnlijk door mooie weer en veel dagjesmensen uit Oostenrijk en Duitsland. Hierdoor vooral 's ochtends lange rijen voor de liften. En in de loop van de middag was iedere piste een buckelpiste geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2018

Door: Lizet over Zell am See

Echt een leuke bestemming

Wat een leuk, sfeervol en gezellig dorp. Genoeg restaurants, leuke kroegjes met après-ski voor wie daar van houdt, mooie winkels en een prachtige kerk. Zeker leuk om 's avonds doorheen te wandelen. Wij hadden het geluk dat er veel sneeuw gevallen was en dat het dorp omgetoverd werd tot een heus sprookje. Ook het skigebied is zeer goed bevallen. We hebben geskied op de pistes rondom Zell en ook zijn we naar de gletsjer geweest. Vond de lift omhoog wel heftig. Naar beneden kijken is geen succes. Wel heerlijke pistes. We komen graag nog eens terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 september 2018

Door: Mandy over Piesendorf

Heerlijke wintersport gehad

Afgelopen skiseizoen met mijn man op wintersport naar Piesendorf geweest. Vanaf hier in is het niet ver naar Zell am See waar je met de skilift naar de pistes kan gaan. Het dorp is klein, maar wel knus en erg gezellig. We hebben het er heerlijk gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 19 september 2018

Door: Jantien en Peter over Niedernsill

Mooie omgeving

Onze wintersport bestaat niet uit skiën maar uit langlaufen en dat hebben we gedaan vanuit dit mooie en rustige plaatsje. Genoten van de natuur en de vriendelijkheid van de mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juli 2018

Door: Thomas over Zell am See

Mooi dorp, leuk gebied, gezellige après-ski

Leuk dorp met mooie huizen. Ook après-ski is gezellig. We hadden een hotel in het dorp en vlakbij de skibus dus dat was fijn. Skigebied ook leuk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 april 2018

Door: Jacobien van Leeuwen over Zell am See

Leuk skigebied, gezellig dorp

Samen met onze kinderen van 16 en 17 op wintersport geweest naar Zell am See. Wat een leuk en sfeervol dorp! Uiteraard hebben we ook even samen in de après-ski gekeken. Die van ons zijn daar met hun leeftijd toch steeds meer aan toe en vinden het gelukkig geen probleem als wij ook even mee gaan. We hebben heerlijk geskied op de pistes van het skigebied. Leuke berghutten en restaurants. Ook in het dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2018

Door: Niels Lichtenbeld over Kaprun

Leuke wintersport gehad in goed georganiseerd dorp

Super gave wintersport gehad in een leuk en goed bereikbaar dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2018

Door: Peter over Fusch an der Großglocknerstraße

Rustiek dorpje in de luwte van Zell am See

Lekker met de familie op wintersport geweest. Super relaxed dorpje met goede restaurants en goede onderkomens We zaten in het appartement Gimpl erg mooi appartement schoon en alles was aanwezig, gewoon af, zeker voor herhaling vatbaar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Vd broek over Kaprun

Veel afwisseling

Baumbar après-skiën (rookvrij voor kids)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 maart 2018

Door: Renso over Kaprun

Leuk dorp wat groter en levendiger was dan ik had gedacht

Leuk dorp met maar 1 (leuke) afdaling ,leuke après-ski en goeie restaurants, nadeel dat je steeds met de bus naar andere grotere skigebieden moet zoals Zell am See en de Kitzsteinhorn..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2018

Door: Mirthe over Zell am See

Vooral voor families

Hier zou ik niet nog een keer heen gaan.. Zell am see heb je snel gezien, gelukkig zit Kaprun erbij waardoor je toch nog wat piste hebt. De après-ski is vooral in Kaprun en het uitgaansleven in de nacht in Zell am See. Zelfs na de krokusvakantie is het hier nog erg druk. Goed voor families , mijn voorkeur gaat toch eerder naar een gebied als Gerlos.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Maartje over Bruck am Grossglockner

Klein rustig dorp nabij goede skigebieden

Bruck is een klein en rustig dorp op een mooie historische plek aan de beroemde Grossglocknerstrasse. Verwacht geen levendige après-ski in het dorp, wel een fijne rustige plek om thuis te komen na een dag in de sneeuw. Vanuit het dorp is het skigebied van Zell am See makkelijk te bereiken met de skibus of met eigen auto. Ook kun je makkelijk naar Kaprun komen. Parkeergelegenheid bij de dalstations is goed georganiseerd en in ruime mate aanwezig. Het skigebied van Zell am See (Schmittenhöhe) is compact en vrij druk in de vakantieperiode. Het dichtbijgelegen skigebied Maiskogel in Kaprun is een hele goede plek om met jonge kinderen te skiën, vlakke lange en overzichtelijke pistes. Op de gletsjer (Kitzsteinhorn) zijn prachtige rustige afdalingen en hele mooie freeride pistes. Experts zijn hier misschien snel uitgekeken en tochten zijn hier niet echt mogelijk, maar je kunt je hier een week prima vermaken. Variatie genoeg!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Marijke Snel over Kaprun

Sportieve bestemming voor jong en oud

Kaprun is een veelzijdige wintersportbestemming met allure. Mooie brede pistes op de Kitzsteinhorn met bovendien een uniek funpark voor de hoogvlieger. Maiskogel en Lechnerberg bieden vanuit Kaprun zelf nog meer prima pistes en bovendien ruime keus in restaurants en après-ski bars. Tip: Lunch bij Tina in Glocknerblick!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Joris Gijsbers over Kaprun

Prachtig brede pistes

Een dagje vanuit Zell am See hierheen gereden. Een goed half uur rijden, maar zeker de moeite waard! Vanaf de top kun je met mooie brede rode en blauwe pistes een lange afdaling maken. Qua drukte bij de liften is het ook zeer goed te doen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 maart 2018

Door: Rinske over Maishofen

Mayrhofen Zillertal

Gemoedelijke sfeer, diverse nationaliteiten, maar vooral Nederlanders. Je kan uitwijken naar andere skigebieden, verzekerd van sneeuw. Veel rode pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 1 maart 2018

Door: Joris over Zell am See

Prima piste aanbod maar af en toe erg druk

Op de blauwe pistes in het skigebied is het veels te druk. Daarentegen zijn de rode pistes qua drukte zeer goed te doen. Vooral de nieuwe piste richting Saalbach is een aanrader. Qua après-ski zijn er weinig tenten waar het echt druk is, maar waar het druk is is het gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Gert Jan Hop over Kaprun

Kaprun is een klein maar gezellig dorpje.

Het heeft een beperkt aantal pistekilometers, maar in de nabije omgeving zijn genoeg andere aantrekkelijke skigebieden waar je zo naar toe rijdt. Après-ski is zeer gezellig in Kaprun. De pistes zijn heel mooi en goed onderhouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: E siteur over Zell am See

Geweldig skigebied

Super goed hotel in een leuk dorp. Zitten in Grand Hotel dat weliswaar gescheiden is van het dorp middels de spoorwegen. Tegenover het hotel een leuk kroegje waar je heen kon. Super makkelijk het dorp in te wandelen. Lekker wezen skiën na omhoog te zijn gegaan met de Cityexpress en de Schmittenexpress.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Eveline over Zell am See

Geweldige week gehad!

Gezellige sfeer, fijne pistes heerlijk uitzicht en genoeg keuze qua accommodaties! Ook zeker de moeite waard om een stuk te wandelen rondom het meer. Kaprun en Saalbach liggen op korte rij-afstand voor de eventuele afwisseling. Wij komen al 3 jaar op rij terug en raken niet uitgekeken!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Rebecca over Kaprun

Geweldig

Ik ben dit jaar voor het eerst in Kaprun geweest en ik vind dit het leukste skigebied dat ik ooit heb gezien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Katja Remmerswaal over Zell am See

Heb het heel erg naar m'n zin gehad!

Eerste wintersport, dus kan nog niet zo goed vergelijken, maar als beginner heb ik het hier erg naar m'n zin gehad. Mooi appartement vlakbij de piste en genoeg blauwe pistes voor mij als beginner. Dorpje ziet er gezellig uit met een aantal leuke barretjes, maar dat kan nog wel iets meer. Bijna geen wachtrijen bij de liften, erg fijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 januari 2018

Door: Susan over Zell am See

Een leuk dorp!

Met onze dochters van 16 en 18 plus vriendje en beste vriendin naar Zell am See. Hotel in het dorp met skibus op loopafstand. We hebben een gezellige kroegentocht gemaakt, lekker gegeten in de restaurants en heerlijk geskied. Fijne pistes en leuke tochten gemaakt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 8 maart 2017

Door: MARC over Zell am See

Multi-functioneel skidorp,voor elk wat wils

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 februari 2017

Door: Sjaak over Zell am See - Kaprun

Matig

Geen super skigebied, weinig opties.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Fons Heremans over Zell am See

Heel mooi skigebied met veelal brede piste

Komen al vele jaren in Zell am See en komen er nog altijd graag terug, de pisten bieden voor elk wat wils We verblijven in hotel 'Latini' waar het steeds aangenaam vertoeven is en waar je na het zeer uitgebreide ontbijt maar heel kort moet stappen naar de skipiste en waar je na een dag skiplezier van het klaarstaande namiddagbuffet kunt genieten. Nadien kan je zalig relaxen in de heel mooie wellness en om dan 's avonds te genieten van het diner en het zeer lekkere eten en voor hen die er zin in hebben nog even door te zakken in de bar en na een goede nachtrust de nieuwe dan vol skiplezier aan te vatten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 maart 2015

Door: deborah over Schüttdorf

Fantastisch skigebied en supergoed hotel!

Het is een mooi en fijn skigebied, heel goed voor gezinnen! Genoeg voor de kleintjes om te doen en te leren! Apres-ski was wat minder als dat we gewend waren. We verbleven in Hotel Latini. SUPER hotel!!! Met heel mooi en uitgebreid wellness gedeelte!! In dit hotel zouden we zeker nog een keer verblijven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 16 februari 2015

Door: Miranda over Kaprun

Leuk dorp, mooie gletsjer!

Kaprun is een typisch Oostenrijks dorp: plein, kerk, rivier en chaletbebouwing. Het skigebied op de Maiskogel is super voor beginners en families, net als de kleine oefenhelling in het dorp. De gletsjer is geweldig met prachtige pistes en schitterende uitzichten. Het kan er wel wat drukker zijn, zeker als de sneeuw beneden te wensen overlaat. Het dorp is levendig, maar kan in sommige weken ook erg stil zijn, dan is er weinig après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 september 2014

Door: B en K over Kaprun

Veel mooie skigebieden

De gletsjer, Maiskogel, Saalbach-Hinterglemm, Zell am See en andere gebieden zijn allemaal makkelijk te bereiken met de auto en bus. Een mooie omgeving met veel wintersportmogelijkheden. De gletsjer is goed bereikbaar en biedt vele fantastische rode pistes. Wij hebben ons hier goed vermaakt! Aprės-ski mogelijkheden genoeg en erg gezellig. Kan wel wat druk zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2014

Door: M. overtoom over Kaprun

Heel bijzonder om op een gletsjer te skiën

Lekker afwisselend skiën. Dagje gletsjer, Maiskogel of Schmitte. Gezellige après-ski. Goede restaurants.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 augustus 2012

Door: Tiny over Kaprun

Sneeuwzeker en bijzonder gezellig!

Afgelopen winter zijn wij een week wezen wintersport in Kaprun. Het is ons zeer goed bevallen. Het dorp is zeer gezellig en langs de piste zijn meerder gezellige hutten en bergrestaurants. Iedereen van jong tot oud voelt zich thuis bij deze sfeer. De ski mogelijkheden waren perfect. We hebben de pistes van Kitzsteinhorn afgewisseld met die van de Schmittenhohe, ook hier voor ieder wat wils. Zowel wat steilere pistes als brede, blauwe afdalingen om zorgeloos van af te dalen. Onze wintersport in Kaprun was zeer geslaagd!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 maart 2012

Door: Alexander over Zell am See

Dit jaar in de voorjaarsvakantie naar Zell am See geweest. Leuk gebied, niet al te groot, maar voldoende uitdagend. In het dal is voor de kinderen een leuk kinderland waar ze hun eerste ervaring op kunnen doen. Zeker in de voorjaarsvakantie heeft de skischool Nederlandse leraren. Wat wel een nadeel is zijn de wachttijden bij de lift. Vanaf de kinderpiste moet je met de Areitbahn naar boven. Daar bedroeg de wachttijd op piekmomenten bijna 1 uur. En eenmaal boven moet je nog een keer overstappen om op de Smittenhohe te komen. Beter is het, als je geen kinderen hebt, door te rijden met de skibus naar de Trassxpress aangezien vanaf dat punt 3 liften vertrekken. Daar waren bijna nooit wachttijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2012

Door: Christophe over Kaprun

Aangenaam dorpje met ZEER aangename bevolking. De après-ski is efkes wennen omdat die hier pas om 21h begint maar is dan wel dik in orde. Na het skiën staat de muziek maar matig, niet om uit de bol te gaan. Ik ben week 2 geweest van 2012 en was toen redelijk kalm in sommige bars maar waar het volle bak was, was het er dan ook op. De sneeuw was ook optimaal die week. Het gebied Kaprun - Zell Am See valt best mee, maar zeker niet meer dan voor een week. Een gevorderde skiër heeft dan al enkele malen dezelfde piste gedaan maar los van de prachtige streek met zeer goede hutjes waar je zeer lekker kan eten voor een schappelijke prijs. Een klein puntje van kritiek is dat er wel enkele skibussen meer mochten rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 januari 2012

Door: michel over Zell am See

Goed skigebied het dorp is gezellig, het skigebied is leuk voor iedereen maar voor gevorderden niet echt uitdagend. Zell am See is een mooi dorp met verschillende winkels en eetgelegenheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 januari 2012

Door: michel over Bruck am Grossglockner

Het dorp is saai geen apres-ski, mede omdat het skigebied 15 minuten rijden is. Het skigebied is leuk voor iedereen maar niet echt uitdagend. Wil je meer? Ga dan naar de gletsjer van Kaprun.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 juni 2011

Door: Anoniem over Maishofen

Hallo,ik ben op zoek naar de naam van de overleden man van Gertraud Neumayer, Landhaua Saalachau in Maishofen. Wie weet hoe hij heette?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 april 2011

Door: henk over Zell am See

in februari 2010 in dit dorp geweest. Als je de rust van de Zwitserse skigebieden gewoon bent is dit toch even schrikken. Vaak lange wachtrijen aan de liften. En boven op de berg een giga terras met grote toog waar de muziek als van 's ochtends door de boxen knalt. De Boxen zijn dan ook nog eens op de piste ipv op het terras gericht. Aan de toog zijn laders zodat je makkelijk op de toog kan kruipen om er op te dansen ... er zijn wsl wel mensen die dit leuk vinden maar voor mij is het de hel. Het gletscherskigebied van Kaprun is wel echt knap. Minder knallende muziek door de boxen hier. Eens je boven bent ook minder lange wachtrijen. Mooie brede pistes maar ook goede gemarkeerde maar niet gebaande pistes. Leuk voor de iets betere skiër om zich op uit te leven. Wat wel een voordeel is tov Zwitserland, eten op de piste is hier een stuk voordeliger. De absolute top was het Natuurvriendenhuis dat iets verder van de piste ligt en waar ze je terug brengen met de sneeuwscooter. Heerlijk schnitzel met mooi uitzicht daar voor de prijs van een big-mac menu.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 maart 2011

Door: Anja van de Wijngaard over Bruck am Grossglockner

Ons verblijf in hotel Kids-Aktiv was in een woord geweldig. complimentie voor zowel kamers als eigenaars en eten dikke 10

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 november 2009

Door: Anoniem over Fusch an der Großglocknerstraße

Beste dorp ooit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 oktober 2009

Door: Albert, Harlingen over Kaprun

Net terug uit Kaprun, fantastisch wknd gehad met super sneeuw en een stralend blauwe hemel !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 augustus 2009

Door: Petra over Kaprun

Perfecte vakantie in Kaprun, veel Nederlanders die zich netjes gedragen. Geen dronken studenten etc.! Heb gehoord dat er in seizoen 09/10 een nieuwe Nederlandse Apres Ski gelegenheid onder bij de lift bijkomt! De verhalen waren goed, ben benieuwd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 februari 2009

Door: Anoniem over Fusch an der Großglocknerstraße

Een heerlijke vakantie gehad in Fusch. Unterkraemerhof is het hotel waar we verbleven. Een hotel onder het motto geen fratsen wat ons prima beviel. De mensen zijn er uiterst vriendelijk en ook het eten was prima. Geen keuze menu maar gewoon echt lekker eten en als er niet genoeg was ...... kreeg je als het moest nog een bordje. Al met al een aanrader voor als je lekker wilt doen waar je zin in hebt....alles mag en niets moet. De sauna afdeling gaan we het volgend jaar bekijken. We hebben geskied in zell an see dus daar heeft onderstaande betrekking op.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2009

Door: F en T over Zell am See

Net terug van een leuk verblijf in hotel Badhaus - Zell am See. Zeer goed hotel. Zeer vriendelijk mensen en zeer goed eten.... Een aanrader voor iedereen. Goede skipistes die goed te bereiken zijn met de vele liften. Leuk en gezellig dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 februari 2009

Door: Gerlof over Kaprun

Ben twee keer kort achter elkaar geweest, medio december 08 en begin januari 09. Beide keren fantastische ski-omstandigheden. Skien op de Maiskogel is leuk om er even in te komen, ook erg leuk voor gezinnen met kinderen. Zowel op de gletsjer als in Zell am See komen ook de betere skiers uitstekend aan hun trekken. Ook de zon deed aardig mee, de lokale bevolking is erg vriendelijk en behulpzaam, er zijn voldoende leuke restaurants en café's. Kortom, een zeer genoeglijke plaats om je wintersport door te brengen. Wij zaten overigens in een meer dan fantastisch appartement van Nederlanders, een aanrader. Wij begrepen overigens dat er diverse zeer luxe appartementen en penthouses in aanbouw zijn die komend jaar ook voor verhuur beschikbaar komen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2009

Door: Rico over Fusch an der Großglocknerstraße

Hebben zelf aan de rand van Fusch gelegen. Helaas hebben wij niet in Fusch kunnen skieen omdat er te weinig sneeuw lag. Het vermoeden was anders toen wij naar Oostenrijk gingen omdat volgens de webcam op deze site alles wit van de sneeuw was. Dit is dus een erg vertekend beeld. Vermoedelijk staat de camera ergens anders in de ski-regio van Fusch (Zell am Zee). Verder was het een schitterende vakantie met prachtig zonnig weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2008

Door: Sadh over Zell am See

De apres-ski is best gezellig, alleen jammer dat alles zo verspreid ligt. Verder zijn de pistes erg geschikt voor beginners, maar ook voor "gevorderden" zijn ze uitdagend genoeg om een leuke tijd te hebben. Opvallend is wel dat veel Engelsen in Zell am See bivakkeren. . .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2008

Door: Anoniem over Kaprun

In feruari 2008 hier geweest. Prima vermaakt, hoge temparaturen, veel Nederlanders. Wel veel drukte op de pistes, vooral op de gletsjer. Op de Maiskogel minder druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2007

Door: Anoniem over Zell am See

Wij zijn alweer een tijdje terug uit Zell maar we hebben ons prima vermaakt. Hotel was goed, eten was goed, skigebied was prima. Ook winkeltjes en barretjes genoeg. Volgend jr gaan we zeker weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 maart 2007

Door: Rene over Kaprun

(Periode 12 - 18 maart 2007) Prima skigebied. Voor een week kun je je energie goed kwijt. Veel zon gehad, maar dan is het natuurlijk op veel plaatsen mooi. Was ondanks alle zon meer dan voldoende sneeuw. Ook buiten het seizoen was het hier druk bij de liften. Gebied ligt natuurlijk hoog en lokt dan alle skiers die normaal elders , waar geen sneeuw meer ligt, gaan. Kortom: aan te bevelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2007

Door: DE PING PONG GROEP over Kaprun

Zaterdag 10 maart terug gekomen uit kaprun. Er lag in het dal geen vlokje sneeuw, maar toch heeft dat ook weer z'n voordelen. Je hoeft niet zo moeilijk te lopen, je kon het op je gympen af. We waren met 15 man en hebben genoten van de zon. Als we gingen skien pakte we de bus. Dan was je er met 10 minuutjes.Veel skigelegenheid van blauw tot zwart. In het dorpje zelf waren geen leuke winkeltjes, maar sell am see had dat wel. Met 15 minuutjes was je daar. We hebben een TOP vakantie gehad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 maart 2007

Door: denise over Zell am See

Net terug van een heerlijke week in Zell am See. Een ontzettend leuk dorp, groter dan de gemiddelde dorpjes met veel winkeltjes en restaurantjes. Leuk uitgaan in de verschillende cafe's en bar/disco's. Vooral De Diele is erg leuk ook voor après-ski. Skigebied van Zell heb je in een paar dagen wel gezien, maar er zijn genoeg andere opties.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2007

Door: Perry vd Leuvert over Kaprun

Net terug uit Kaprun en we hebben een week lekker kunnen skiën. Ook voor beginnende skiërs hele fijne pistes. Wij gaan al een aantal jaren op wintersport en zijn al elders geweest maar dit is echt een lekker gebied. Ook met zell am see vlak in de buurt en de gletsjer is het goed skiën hier! De après-ski is ook goed genoeg voor ons vezorgd met aan de piste van de maiskogel zur ledernhozen en de Baum bar. Dus gaan we volgend jaar zeer waarschijnlijk weer terug naar Kaprun!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2007

Door: Anoniem over Kaprun

Zijn heel tevreden over kaprun. Genoeg mogelijkheden om te skien. Goede busverbindingen, altijd sneeuwzeker. Gezellig dorp en goede onderkomens waar je gezellig kunt après-skien. Komen zeker weer naar kaprun.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 oktober 2006

Door: Peer over Zell am See

Een zeer mooie omgeving. Goed eten en heerlijk bier. Ik kwam altijd in hotel Waldhof en Lehwenwird. Hele fijne mensen. Ik kom er alleen in de zomer. In de winter ben ik druk met mijn hobby: modelspoorbanen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 oktober 2006

Door: ria v d straaten over Kaprun

Ben afgelopen kerst 2005 in Kaprun geweest, uitstekend dorp om te skien en te apres-skien. Ga dit jaar weer, kan niet wachten tot het december is. Veel sneeuw en bere-gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: Stephanie Mellema over Zell am See

Wij komen nu al zo'n 4 jaar twee x per jaar in zell am see/schutdorf. Het skien is misschien niet echt uitdagend meer, maar de apres ski is zeker leuk als je naar schutdorf gaat. Zell am see zelf is inderdaad niet gezellig qua apres ski. Voor degenen die echt voor apres ski gaan en voor het wandelen, moeten zeker een keer naar schutdorf gaan. een leuke discotheek, een leuke apres ski bar (ligt direct naast de kinderweide).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 september 2006

Door: JP over Zell am See

Best aardig, maar voor de gevorderde snowboarder niet echt een aanrader. Gebied is relatief klein, het park niet echt overweldigend en de apres-ski viel ook ietwat tegen. Kaprun is vooral erg koud vanwege de hoogte en de wind, tevens zijn er teveel Oostblok gasten aanwezig. Doe er je voordeel mee voor de komende winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 augustus 2006

Door: Anoniem over Zell am See

Vorig jaar in Schuttdorf geweest. Goed skigebied, nederlandse lesgevers voor onze jongste zoon (3 jaar), zeer goede kinderskischool. Goed skigebied zowel voor beginners als voor gevorderden. Wij zaten op een hotel, ongeveer 800 meter van de Areitbahn, goede busverbinding.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 april 2006

Door: Kees over Kaprun

Vorig jaar in Kaprun geweest. Skien was wel redelijk okee. Mits je ook naar zell am zee gaat. Apres-ski viel super tegen. Het leek wel uitgestorven toen wij er waren eind januari 2005. Wij waren met 14 man van gemiddeld 25 jaar maar eigenlijk hadden we daar niks te zoeken met apres-ski. Uit ervaring kan ik vertellen dat er leukere plaatsen zijn. Voor de rest wel mooi dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2006

Door: Peter Paul de Vries over Kaprun

Begin maart 2006 met een aantal vrienden Kaprun bezocht. De sneeuwcondities op de gletsjer zijn overwegend prima vanwege de hoogte van de Kitzsteinhorn. De apres ski is echt minimaal aangezien je nogal ver moet rijden om van de piste weer in het dorp te komen en het lijkt alsof overwegend gezinnen en bejaarden Kaprun bezoeken. Het blijft bij een kleine umbrella bar met een boertig gezelschap wat vnl bestond uit drinkende mannen uit de provincie. Er is dus héél weinig te beleven voor 25+ aangezien er vnl disco's zijn voor pubers. Ook vielen de grote groepen nieuwe skieers uit het voormalig oostblok ons op. Dit zijn niet de prettigste gasten om een week mee "samen" te leven! Voor ons beslist géén Kaprun meer! En dat waren meerdere mensen het met ons eens die week. Géén aanrader!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2006

Door: Anoniem over Zell am See

Dorp Zell Am See is een klein dorp, wel typisch Oostenrijks. Voor de verwend skieer is er voldoende gelegenheid om te skieen alleen er is weinig variatie. Er kunnen geen ski tochten gemaakt worden en je zit geregeld in de skilift. Dit bederft enigszins de lol in het skieen. Na enkele dagen heb je het hele ski gebied aangedaan. Er bestaat de mogelijkheid om ook naar Kaprun te gaan. In het hoogseizoen worden beide ski gebieden druk bezocht, voornamelijk door families met kinderen. Mogelijkheid tot apres skieen is er nauwelijks, je moet echt op zoek gaan naar leuke gelegenheden. Let op bij het huren van skies. Bij Intersport wordt een onderscheidt gemaakt tussen TOP en VIP pakket. VIP pakket kost 40 euro meer terwijl het TOP pakket ook goed is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 februari 2006

Door: Anoniem over Zell am See

Puur Oostenrijks stadje met authentieke uitstraling. Wij zaten in een heerlijk hotel op loopafstand van de gondels. Leuke bergrestaurantjes. Wij komen er zeker ooit weer. Heb je het gebied even gezien? In 20 minuten met de auto zit je in Saalbach-Hinterglemm. Maar voor een weekje of midweek is Zell am See perfect!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 februari 2006

Door: pikkelo over Kaprun

Hier volop sneeuw! prachtig weer en geen neerslag

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 december 2005

Door: Evert van de Bospoort over Fusch an der Großglocknerstraße

Ik ben al drie keer in Fusch geweest. Twee maal met een groepsreis en één maal met eigen auto. We waren steeds in Hotel Unterkraemerhof bij Ernst en Rosi. Een eenvoudig maar goed hotel met erg vriendelijke mensen. Om te skien moet je met de bus naar Zell am See. Ben je met de auto dan is Kaprun ook een optie. Met de bus naar Kaprun is erg omslachtig. Het oefenweitje in Fusch vind ik minder goed. Voor beginners is het bovenste deel veel te steil. Bovendien is de sleeplift met een haak in je rug erg traag en vermoeiend. Regelmatig vallen er mensen om en dan staat alles weerstil. Er is een mooie loipe naar Zell am See. Vandaar kun je verder naar Kaprun. Je kunt dan met de bus terug. Dit jaar zijn opnieuw twee reizen naar Fusch gepland. De eerste is een groepsreis die ditmaal naar Hotel Wasserfall gaat. Ik ben benieuwd hoe dat hotel is. De tweede keer ga ik met eigen auto opnieuw naar Rosi en Ernst in Unterkraemerhof. Onderstaande beoordeling heeft vooral betrekking op skigebied Zell am See

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 november 2005

Door: Fam Kuipers over Fusch an der Großglocknerstraße

In 10 jaar wintersport hebben we 3 keer onze vakantie in Fusch doorgebracht. `n dorp waar niet echt veel te doen is maar wat zeer goede en betaalbare hotels heeft. Wij waren in Lampenhausl /Römerhof /en in Wasserfall. Waar verzorging, gastvrijheid en vriendelijkheid super was. Rómerhof is onze favoriet. Verder zijn er `n paar winkels, `n postkantoor en `n bank. De mensen zijn er aardig en gastvrij. Het dorpje heeft `n kleine piste voor beginners en ligt maar 10/15 autominuten van de grote skigebieden Kaprun en Zell am See. In Fusch zelf kun je ook langlaufen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 november 2005

Door: Brendon over Zell am See

Zell am See is een dorp met voor elk wat wils. De gevorderde skier kan zich uitleven, de beginnende skier kan zich uitleven en de ervaringen kunnen worden gedeeld in een aantal erg gezellige (authentieke) bergrestaurants. Er heerst een gemoedelijke sfeer op de piste en je zult versteld staan van de bananenboom die te bewonderen is vanuit de skilift! Zell am See mag dan niet het grootste skigebied zijn, je kunt er voor een week prima terecht. Heb je de pistes wel gezien? Geen probleem, ga je met de skibus naar Saalbach. Ski-uitdaging genoeg! Heb je kinderen? Prima gelegenheden voor kinderopvang en kinderskiles. Wil je après-skien? Gaat helemaal goed komen. Wil je een middagje niet de berg op? Kan ook, vertier en afleiding genoeg, van jong tot oud. Zell am See is een absolute aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 november 2005

Door: j vaartjes over Kaprun

kaprun is een heel gezellig dorp wij komen er al 10 jaar Er zijn genoeg skischolen en iedereen is aardig en gezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Zell am See - Kaprun

Berg110 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Zell am See - Kaprun. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 19.7
Liften open15 van 49
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten