Beoordelingen Neukirchen am Großvenediger

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Neukirchen am Großvenediger te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Neukirchen am Großvenediger ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Neukirchen am Großvenediger op wintersport zijn geweest. Ben jij in Neukirchen am Großvenediger geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2020

Door: Paul van de Ven over Neukirchen am Großvenediger

Super fijn en overzichtelijk skigebied

Neukirchen am Grossvenediger is geen dorp waar je voor de après-ski heen moet gaan. Het is een leuk en sfeervol dorpje. De Wildkogel Arena vind ik echt een super fijn gebied om lekker te skiën de hele dag en week. Het is ideaal voor gezinnen, omdat het erg overzichtelijk is. Door de hoogte en de komvorm is het gebied vrij sneeuwzeker. De pistes zijn over het algemeen niet heel uitdagend, maar zeker goed genoeg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
3

Datum 3 maart 2020

Door: Caspar over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen moet echt gaan veranderen

We merken dat Neukirchen echt moet gaan veranderen als het op het skigebied aankomt. Ze hebben verouderde liften en denken te weinig na over uitbreidingen of verbeteringen. Er is bijv een dalafdaling die op een verkeerde plek komt in t dorp. Er is daar geen lift en je moet door het hele dorp lopen. Niet te doen met kindjes. Skibus komt niet vaak genoeg. Ze breiden wel flink de bedden in het dorp uit daarentegen. Ik zou Neukirchen gaan mijden de aankomende tijd totdat ze het weer op orde hebben

Restaurant. Skiën met kids
Dalafdaling en slechte liften capaciteit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2020

Door: Dagmar Kleinjan over Neukirchen am Großvenediger

Top!

Ik heb de afgelopen hier skiles gegeven en top weken gehad! Het is een heel gezellig gebied en heel kindvriendelijk. 85% van de pistes zijn blauw en rood waardoor het voor jonge kinderen en beginners heerlijk oefenen is!

Familiegebied, gezellig, mooi gebied
De dalafdaling komt uit achterin het dorp, waardoor je nog een stukje terug moet lopen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 2 maart 2020

Door: Elisa over Neukirchen am Großvenediger

Leuk klein gebied

Leuk, klein overzichtelijk gebied voor gezinnen

Overzichtelijk
Après-ski, skiën voor gevorderden, lange rijen bij de gondel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 1 maart 2020

Door: van spierenburg over Neukirchen am Großvenediger

te druk

Ik wil mensen via Snowplaza waarschuwen voor de drukte in dit skigebied. Neukirchen is niet ingericht om zoveel mensen te ontvangen als het nu doet in de vakantieweken. Lange wachtrijen van wel 1 uur in de ochtend bij de wildkogelbaan, bijna vechten voor je eten in het restaurant bij de lunch, slecht geprepareerde pistes bij sneeuwval in vergelijking met andere gebieden. Geen lift omhoog na de dalafdaling waardoor je een eind terug moet lopen of met de bus moet die vervolgens maar om het half uur rijdt. Neukirchen bouwt maar hotels en appartementen maar de infrastructuur wordt niet aangepast, geen investering hierin. Zonde voor dit leuke dorp.

gezellig dorp
zie omschrijving

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Elriecke over Neukirchen am Großvenediger

Perfect skigebied, weinig après-ski

Super overzichtelijk gebied, goede restaurants maar weinig après-ski

Overzichtelijk
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 27 februari 2020

Door: Van spierenburg over Neukirchen am Großvenediger

Nooit meer, veel te druk

Dit gebied is met alles niet meegegaan met de groei. Te veel mensen, te weinig liftcapaciteit, te weinig restaurants op de piste. Geen lift naar boven bij dalafdaling. Lange wachtrijen van wel 1 uur bij de lift in ochtend. Dit gebied moet echt iets gaan ondernemen anders komt hier niemand meer.

Geen
Veel te druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 januari 2020

Door: Laura over Neukirchen am Großvenediger

Gezellig skigebied voor ieder wat wils

Gezellig dorp voor families en vrienden. Er is après-ski gelegenheid maar je moet zelf de sfeer maken. Het skigebied is zeer kindvriendelijk met voldoende uitdagende pistes voor de gevorderde skiër. De meeste pistes liggen aan de noordkant waardoor ze super goed blijven zelfs in de late namiddag. Er zijn voldoende hutten waar je een zonnig dutje kan doen.

Pistes liggen niet op de zon kant
De dalafdaling komt in het midden van het dorp uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2020

Door: Ruben over Neukirchen am Großvenediger

Fantastisch beginnend familiegebied

Het gebied is echt gericht op de gezinvakanties. In het dorp zijn 3 goede skischolen aanwezig waarbij de kinderen op een leuke wijze kennis kunnen maken met skiën. Het gebied bestaat uit 80 km aan piste, voor tochten moet je hier niet naar toe gaan. Ben je opzoek naar een overzichtelijk gebied waar je oudere kinderen in vrij wilt laten is dit ideaal. Min punt aan het gebied is dat bijna alle pistes op de berg liggen waardoor er 'schtends gebruik gemaakt moet worden van de gondel. In hoogseizoenen levert dit natuurlijk grote wachtrijen op rond de klok van 9. Groot voordeel aan het gebied is dat pistes op de noordhelling liggen. Dit wil zeggen dat je wel in de zon kan skiën maar dat de zon niet op de pistes schijnt, dit behoud perfecte kwaliteit van de pistes ook in de middaguren. Qua dorp is het relatief rustig op het gebied van après-ski, zoals al aangegeven is het gebied gericht op families. Eetvoorzieningen zijn op en top aanwezig, er komen steeds meer nieuwe restaurants bij. De groei van hotels en appartementen blijft steeds meer toenemen.

Overzichtelijk familiegebied
Wordt tijd voor uitbereiding in het skigebied qua kilometers

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 december 2019

Door: Ingrid over Neukirchen am Großvenediger

Gezellig dorpje, goed eten, aan de kleine kant.

Het dorpje Neukirchen is een mooi dorpje met een paar goede eetgelegenheden. In de voorjaarsvakantie is het overal druk, zo ook hier. Reserveren voor het eten is daarom aam te raden. Er zijn genoeg accommodaties te vinden. Wij hadden een leuk appartement dichtbij de lift. 'S ochtends in de spits moesten we 20 tot 30 minuten wachten voor de gondel. De pistes waren op zich prima, maar werden bij warm weer natuurlijk papperig rond een uur of 2. Daar werd niks aan gedaan. Daarvoor was het ook te druk, krijg je ongelukken van vrees ik. Blauwe pistes vond ik veel rode stukken tussen zitten. Voor een echte beginner best spannend. Ik vond de afdalingen vrij kort, maar dat weet je als je in een kleiner gebied gaat skiën. Skischool was oké. Ik hoef iet perse nog een keer naar Neukirchen, maar ik vind het sowieso leuker om telkens een ander dorpje te bezoeken.

Vriendelijkheid
Alles op loopafstand
Goed eten in het dorp
Korte afdalingen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 9 maart 2018

Door: Ria over Neukirchen am Großvenediger

niet zo geweldig als we dachten

Het skigebied is op zich prima, al doen ze bij wat papsneeuw zeer zeer weinig/niks aan de pistes zelf zodat een blauwe piste skiër hier met zeer gevaarlijke afdalingen te maken krijgt. Ze moeten er 's middags een keer overheen om de pistes glad te maken, wij betalen uiteindelijk veel geld voor een skipas. Er is geen dal afdaling met een goede aansluiting om weer naar boven te kunnen. Wij hebben geen wachttijden gehad bij de lift. Wij gaan niet meer skiën op de Wildkogel-Arena - Neukirchen Bramberg.!

onderhoud/kwaliteit van piste"s was niet oke (1e week maart)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Veel verschil in pistes

Was voor ons de eerste echte skivakantie. Na vele uren borstelbaan hier begonnen. Wat meteen opvalt is de steilheid van de blauwe pistes. Hier zit voor de beginnende wintersporter veel onderscheid in en kan behoorlijk intimiderend overkomen. De dalafdaling kent een aantal flinke steile stukken die voor de echte beginners misschien teveel van het goede zijn. Probeer eens de blauwe 5 pistes en 4b. Deze komen meer uit op beginnersniveau en zijn wat vriendelijker voor de starters. De skischool was redelijk positief al hadden onze kinderen al 2 jaar ervaring en begonnen ze toch met de lessen eerst met sleeplift, heuvel, sleeplift, heuvel en niet het echte skiën. Ook werd er weinig uitgelegd. Wij laten deze lessen dan ook liever voor wat het was en gebruiken dit geld liever voor een ochtend privé-les waarbij er meer één op één aandacht is. Verder kan je in dit gebied lekker uit de voeten. De wachttijden zijn niet te lang en na 10 uur bijna nihil omdat alle skilessen dan zijn begonnen.

Gemoedelijke sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Sabine Welman over Neukirchen am Großvenediger

Leuk en gezellig skigebied voor gezinnen.

Dit was de eerste keer voor ons. We hadden een appartement vlakbij de gondel waarmee je omhoog moet. Wachttijd 's morgens zo'n 20 minuten wat dus best mee viel voor de voorjaarsvakantie. Boven ligt een mooi overzichtelijk skigebied waarbij je ook naar Bramberg kunt. De pistes zijn mooi breed. Ondanks de vakantie tijd vielen de rijen voor de liften mee. Het enige nadeel is dat als je kinderen op les hebt dat je ook boven moet eten en hier is het dan echt heel druk. Mn de eerste zondag was het hectisch. Wij zorgden ervoor dat er iemand op tijd ging zitten om een tafel te reserveren (waren met een grote groep) en dan alvast eten halen terwijl anderen de kinderen uit de les halen. Dan is het wel goed te doen. Maar al met al hebben we een heerlijke skivakantie gehad!

Veel blauwe en rode pistes, mooie brede pistes
Nog veel sleepliftjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2018

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Fijn skigebied, rustig en gemoedelijk

Wij waren buiten het seizoen en de pistes waren top, ook onze accommodatie was super. (Alpen chalet) lag direct aan de lift. Dorp is kleinschalig, maar alles is er. Alles lopend te doen. Geen auto gebruikt deze week. Après-ski is minder, kan ook komen doordat we buiten het seizoen waren.

Pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2016

Door: Erik Berghuis over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen am Großvernediger in einer schöner Gegend

Alleen al de rit naar Neukirch a/G is een schitterende rit, waarbij je de Paß Thurn of de Gerlospaß moet passeren. Wanneer je naar beneden rijdt heb je een schitterend uitzicht over het gebied. Het gebied is in vergelijking met andere gebieden niet extreem groot maar kent wel uitstekende pistes voor de beginnende wintersporter. Doordat de overmaat van de pistes op de noordhelling liggen hebben de pistes een goede kwaliteit bij zonnig weer.

Veel Nederlanders gaan vrijwel direct in Oostenrijk skiën. Omdat Neukirchen a/G iets verder in Oostenrijk ligt is het hier veel rustiger en heb je bijna geen wachtrijen bij liften.
In het naastgelegen dorp (Bramberg) kan gerodeld worden op dinsdag- en vrijdagavond op een rodelbaan van 14 km!
Het ligt grotendeels boven de boomgrens, bij mist is het écht mistig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: cindy hoogendoorn over Neukirchen am Großvenediger

superleuk gebied voor families met kinderen en beginners

Wij komen al vele jaren met plezier in Neukirchen

betaalbaarm niet druk buiten vakanties, goede restaurants en elkaar makkelijk terug kunnen vinden na een dag pistes pakken.
niet veel te beleven voor gevorderden en experts

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 23 januari 2015

Door: Marjo over Neukirchen am Großvenediger

Gemoedelijke sfeer

Gezellig dorp. Skigebied geschikt voor beginners, maar ook de doorgewinterde skiër kan zijn hart ophalen. Overzichtelijk. Het dorp is klein, maar sfeervol. Voor een zeer redelijk bedrag prima maaltijd in de altijd gezellige restaurantjes. Apres-ski op diverse plekken mogelijk. Kortom goede plek voor een fijne vakantie. Als je een "Gerlos sfeer" wilt, moet je naar Gerlos gaan.

Gemoedelijk dorp, vrij sneeuwzeker
Je kunt altijd wel iets verzinnen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 februari 2014

Door: Mark over Neukirchen am Großvenediger

Tegenvaller

Na velen skigebieden bezocht te hebben was dit toch wel een domper. Lange rijen voor de lift naar boven, lange rijen bij de restaurants op de pisten en lange rijen bij de centrale stoeltjeslift, openingstijden van de piste van 09.00 tot 16.00 uur wat in februari echt te kort is. Dat de skischool een prijs heeft gekregen in 2008 zou ik niet meer vermelden, want de school van meneer Meijer is bedroevend slecht. Teveel kinderen in een klasje, geen hesjes verplicht, kinderen 45 minuten in de sneeuw laten wachten en skiwedstrijden op verschillende plaatsen zodat wij moesten kiezen bij welk van onze kinderen we wilden kijken. De "feestelijke" medaille uitreiking sloeg werkelijk helemaal nergens op en was slecht georganiseerd. Kortom wat mij betreft een matig skigebied.

Schattig dorpje met leuke accomodaties
Te druk bij de liften en slechte skischool

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 20 februari 2014

Door: Carlijn Kloosterman over Neukirchen am Großvenediger

Druk en dramatische skischool

In de voorjaarsvakantie is het gebied wel heel erg druk. Vanaf opening van de lift 's morgens tot zeker 10.30 uur is de rij gemiddeld 45 minuten wachttijd. Grootste teleurstelling is echter de skischool Neukirchen. Met 10 kinderen vertegenwoordigd op alle niveaus van de skischool, zijn enkel de enthousiaste skileraren en - leraressen een positief punt. De skischool is slecht georganiseerd, kinderen skiën na de kinderwei zonder hesje (waardoor de leraren de eerste dagen niet weten of het klasje compleet is). De kinderweide voor de kleinsten is een soort lopende band waar werkelijk niks met de kinderen gedaan wordt. Bandje op, heuveltje af en dan weer op de lopende band. Helaas heeft praten met herr Mayer van de skischool geen nut gehad (wel geprobeerd). Tenslotte gaan de liften tussen 15.30 en 16 uur al dicht. Dorp is leuk en sfeervol, maar qua skiën en organisatie moet er echt nog een hoop gebeuren. Helaas geen aanrader dus.

Sfeervol dorp
Slechte skischool

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2012

Door: Jan Kuijltjes over Neukirchen am Großvenediger

Prachtige skipistes ideaal met kinderen

Het dorp heb ik nu voor de 33e maal bezocht met een vriendenclub in een oud hotel met stube en prima keuken bij de familie Sweinberger. Neukirchen, en met name de wildkogelbanen, heeft ieder jaar dat we er nu komen wel iets veranderd en uitgebreid aan de pistes. Ook de rodelbaan naar Bramberg is uniek. Een aanrader voor iedereen wie van skieen, langlaufen en wandelen houd.

Prachtig gebied en niet te mondain
Weinig apres ski en uitgangs leven voor de jeugd

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 maart 2011

Door: Janneke over Neukirchen am Großvenediger

We hebben een prima vakantie gehad, de kinderen hadden een super leuke juf Laura. Komen hier zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2009

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Klein gezellig dorp met het dalstation van de gondelbaan midden in het dorp, waardoor de meeste hotels op loopafstand liggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 januari 2008

Door: Miranda over Neukirchen am Großvenediger

Ik vind Wildkogel een heel prettig gebied. Als beginnende snowboarder een paar jaar terug kon ik hier prima terecht. Nu ik beter ben, vind ik het nog steeds erg leuk. Het is erg overzichtelijk, en als je met beginners en gevorderden bij elkaar bent, zijn er altijd wel pistes te vinden waar je je allebei prettig op voelt. Het dorp is erg gezellig, als je niet voor de apres-ski gaat. Wij hebben in verschillende appartementen gelogeerd, en alle mensen waren erg aardig en vriendelijk. Ideaal zijn de gratis bus en het treintje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 augustus 2007

Door: Marco Antonis over Neukirchen am Großvenediger

In maart 2007 ben ik hier met kinderen die een lichamelijke beperking hebben geweest. Voor deze doelgroep is het skiën in dit gebied zeer geschikt. De kinderen waren gehuisvest in het app. Alpen Chalet. Ze hebben in dit app.gebouw op de begane grond een grote badkamer met toilet en douche. De toilet is zonder beugels en staat direct naast de muur. Op de muur kun je dus een demontabele beugel plaatsen. Douchen deden we op een kunststof stoel. Een beetje improviseren dus. De eigenaar wilde nog wel wat aanpassingen doen, dat is dus afwachten. Of er in dit dorp verder nog aangepaste app. zijn voor deze kinderen weet ik niet. We hebben het er in iedergeval reuze gezellig gehad en het was voor de kinderen onvergetelijk. Organisatie Stoersport hartstikke bedankt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2007

Door: Thomas over Neukirchen am Großvenediger

Ik vond de pistes goed en er waren genoeg restaurants bij de pistes. Ik vond het dorp zelf erg saai en weinig mogelijkheden voor de apres ski. Verder was het een goed gebied voor een wintersportvakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2007

Door: Mieneke over Neukirchen am Großvenediger

Erg leuk skigebied, brede pistes dus op de pistes niet heel druk. Ben er al twee keer geweest. Gebied is uitstekend voor gezinnen en de pistes zijn niet te moeilijk dus ook uitstekend voor beginners, maar de gevorderden vermaken zich hier ook prima! Aanrader dus!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2007

Door: Mäbel over Neukirchen am Großvenediger

Ideaal die sneeuwkanonnen. Er lag niet veel sneeuw maar genoeg om toch te kunnen skiën en te genieten. Met Carnaval geweest en lekker genoten. Jammer dat het zo druk was omdat omliggende gebieden zo weinig sneeuw hadden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 februari 2007

Door: Ank over Neukirchen am Großvenediger

De Wildkogel is een heerlijke plek om te skien voor ons. Als grote familie met beginners en gevorderden hebben wij het prima naar ons zin gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 oktober 2006

Door: Bert B. over Neukirchen am Großvenediger

Wij gaan nu komende februari voor de 4e keer Naar Neukirchen. Het is er prachtig, mensen zijn vriendelijk, meestal veel sneeuw en veel zon en daar komen we toch voor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 september 2006

Door: Kees Moleman over Neukirchen am Großvenediger

We gaan nu voor de vierde keer naar neukirchen het is er heerlijk toeven. Onze kinderen hebben daar snowboarden geleerd en er is daar voor elks wat wils, heerlijk genieten van de sneeuw en het prachtige uitzicht. We kijker er echt weer naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 september 2006

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen is een top wintersport gebied, leuker kan niet!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 juni 2006

Door: maartje over Neukirchen am Großvenediger

Ik ben met school hier vorig jaar geweest en het was echt supergaaf!! Mooie brede pistes, fijne sneeuw en mooi weer. Natuurlijk was de apres-ski bij ons erg gezellig en er werden alleen nederlandse liedjes gedraaid. Volgend jaar weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2006

Door: Sylvia over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen vonden wij een heel goed en gezellig dorpje en skigebied. Zeker ook voor gezinnen, onze jongste van 8 heeft een week op skiles gezeten. En onze 2 zonen van 13 en 16, en nog 2 vrienden hebben we niet gezien, die hebben zich prima vermaakt. Wij zijn er helemaal weg van, van het dorpje en het ski gebied, heerlijk skieen, brede pistes. Wij komen zeker volgend jaar terug!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen